Първа контрола на Черно Море срещу Светкавица

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Първа контрола на Черно Море срещу Светкавица

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 18 яну 2011 21:25

Здравейте ! Информацията с която разполагам е следната:
Първата контрола на моряците ще бъде срещу отбора на Светкавица.80% мача ще се играе във Варна но къде точно не е сигурно! Вариантите са три:
- под Моста (кв.Аспарухово)
-- гранд хотел Варна
--- в Албена

Окончателния терен ще се реши 1-2 дена преди самият мач!

ПС - Според мен най-доброто място е под Моста... Вие какво мислите? ;)
Последна промяна от th3_gr3en_rapper на 19 яну 2011 18:44, променено общо 1 път.
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

Sole
Контакти:

Re: Първа контрола на Черно Море срещу Светкавица

Мнениеот Sole » 18 яну 2011 21:35

Най-добре да играят в Гранд Мол Варна -на климатик и закрито :)
//вариантът е стадиона на гранд хотел Варна ;) //

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 18 яну 2011 21:43

th3_gr3en_rapper написа:-- гранд мол Варна

И къде точно мислиш ще играят на Гранд Мол Варна?!? Може единствено по пет полеви и един вратар на игрището, което е с размери 20x40 :lol:

Мачът ще бъде на стадиона на Грандхотел Варна. Треньорския щаб е доволен от терена му, в събота там бе и двустранната игра.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 18 яну 2011 22:14

А и Албена не е Варна :))))))))))))))))) Абе пич, на колко ракии я писа тая информация? :mrgreen: Още от началото на обявяване на тая контрола, бе съобщено, че мача ще се играе на един от терените в курорта Албена. Ако нещо след това е решено допълнително... може да има и промяна. Ще е хубаво да е по-близо, та да може повече хора да възират от работа и да киризят на живо, щото мача си е във Вторник и най-вероятно ще е по обед :mrgreen: Но според мен по-важно е какво ще е времето и ще даде ли да се играе футбол. За момчетата ще е полезно. Що ли обаче нещо ми подсказва, че мача ще е възможно най-далече (Албенджи) :)))))))))))))) и доста хора ще попърджат дзверски, щото мисля на всички ще е интересно, а и изгарят от желание да видят новите млади попълнения и кой какво ще покаже :geek: Ама ще видиме кво ще се получи де...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 18 яну 2011 22:34

Авторе,авторе!Май по празниците бая си ги омешил.Да не си Атанас? :) Има една народна приказка която гласи-Нерде Ямбол,нерде Стамбул.Че и ти.Гранд мол Варна=гранд хотел Варна. :) :) :) Сега сериозно.Контролата най вероятно ще е на гранда,защото много му харесало на Чечо там.Ами как няма да му хареса.Де под тепетата такова нещо?Граби от живота с пълни шепи старшията.Под моста ще е най яко,защото повечко хора ще отидем.Е,аз и на гранда да е,пак съм там,ама много хора няма да дойдат.Крум Бибишков са го отрязали нашите заради ,,сериозни финансови претенции".А послевдната новина която чух е че Крум ще играе на пролет в Пирин?!Дето нямат пари да си платят заплатите и играчите им бягат по другите отбори.Абе странни неща стават в БГ футбола.Най скъсаните отбори вземат най добрите играчи,а уж финансово най стабилните я карат само на юноши и свободни агенти,А да видим де ще му излезе краят.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 18 яну 2011 22:54

Къде.. ще видим. Дано от цялата история поне се даде шанс на младите. Ама като гледам...и Марадончо, и Дани Г. и Божилов отново бяха в титулярния състав на двустранната игра. Хубавото е, че Тошко и Капитанов бяха вътре, но пък Румбата и Ратника започнаха пак в резервите. А и нали Будинов го бяха освободили, кви ги таралянка още тука?! Ето, вместо да почне мачлето някой от повиканите от юношите, почнал той. Оф, кога най-после тея отгоре ще разберът, че собствените ни юноши трябва да са преоритет дори и на тренировките, пред изританите оттук и оттам, а в случая от слабаци като Академик например играчи!!! Защо ги вземат чак като навършат 19?! Вместо да ми хрантутят тоя и оня прибрани оттук и оттам, да земат момчетата на по 16,17 години, да тренират с мъжете и да се обиграват, набират самочувствие, опит. При всички положения ще свършат повече работа от такива измислени играчи, а и дори и да не се наложат след време при нас, могат да им вземат някой лев за другаде или продължат да се обиграват някъде, докато станат!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 18 яну 2011 23:38

Това с Будинов и Божилов е за заблуда на противника! :-) Генов чете Изкуството на войната и го прилага :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 яну 2011 01:05

След като второто полувреме Ратников така демонстрира класата си просто не виждам как Дани Г ще играе сред титулярите.У него няма качествата на крило,за да е конкурентен на Капитанов и Колев,които Генов явно вижда титуляри,така,че пейката го призовава.Божилов ако не пасне към стила на тези около себе си най-вероятно също ще седне до Генов.В Турция обаче ще видим как ще се напаснат нещата,а за Светкавица ще е по-скоро разцъкване за събуждане от зимния сън след празниците.Защо не ритат на терена на МЕИ-то,аз ли пак акъл да давам?Цял стадион с нормални що-годе размери,насред Варна,с осветление,те тръгнали да ми мислят за кочината на Албена,или не знам си още къде... :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 19 яну 2011 01:24

th3_gr3en_rapper написа:Здравейте ! Информацията с която разполагам е следната:
Първата контрола на моряците ще бъде срещу отбора на Светкавица.80% мача ще се играе във Варна но къде точно не е сигурно! Вариантите са три:
- под Моста (кв.Аспарухово)
-- гранд мол Варна
--- в Албена

Окончателния терен ще се реши 1-2 дена преди самият мач!

ПС - Според мен най-доброто място е под Моста... Вие какво мислите? ;)

хахаха нема такава информация баце ХАХАА
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 19 яну 2011 18:46

Информацията е взета от пресаташето на Черно Море ;)
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

Върни се в “Черно море”