Гриша Ганчев почна преговори с Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Гриша Ганчев почна преговори с Бербатов

Мнениеот Parmalat » 17 яну 2011 02:49

[center]Гласят Митко за рекламно лице на ловешкия автозавод[/center]
[center]Изображение[/center]От месец Гриша Ганчев води дискретни преговори с футболиста на Манчестър Юнайтед, като го убеждава да стане рекламно лице на завода му за китайски автомобили. Ако двамата си стиснат ръцете, Димитър Бербатов ще стане горд собственик на китайски всъдеход Грейт Уоул”, произведен в завода на ловешкия бизнесмен.
[center]Изображение[/center]Президентът на „Литекс” стартира още през 2009 година строителството на автомобилен завод в Ловеч съвместно с китайска корпорация. Производствените халета край Ловеч са вече готови и в момента се инсталира оборудването. Плановете на Гриша Ганчев са там да се произвеждат годишно 50 хиляди китайски седани, пикапи и джипове. Инвестицията е на стойност около 200 милиона евро, а основните предимства на китайските возила ще са цената и икономичността им.Сега Бербатов кара джип „Кадилак”, но един в повече никога не е излишен, както се казва.
http://sportline.bg/news/74264/
Кои са Great Wall?
Те са една от най-големите комапамии в многомилиардния Китай на производство на автомобили.Имаше възможност китайците да инвестират в нов завод в Словения,но в крайна сметка решават да направят европейският си завод в България в село Баховица близо до град Ловеч с партньорството на г-н Гриша Ганчев чрез Литекс Моторс.Досега Грейт Уол имат заводи в Египет,Индонезия,Иран,Русия и др.Годишно Great Wall произвежда над 400 000 автомобили .Моделите предвидени за прозводство в България са:

[center]Sedan Tengyi C30[/center]
[center]Изображение[/center]

[center]Florid[/center]

[center]Coolbear[/center]

[center]Hover 5[/center]

[center]Wingle[/center]

Това са автомобилите които ще се прозвеждат на този етап като се очаква моделите в бъдеще да се увеличат.

[center]Проект на завода в Ловеч[/center]

[center]Ъпдейти на строителството от 7 януари 2011 година[/center]
[center]ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/center]

В завода ще работят до 1800 души, като 400 от тях ще са високоспециализирани специалисти от Китай, Южна Корея, Япония, Германия и Италия.
Дано Бербатов се съгласи да бъде рекламно лице иначе всичко досега върви по план със завода.До няколко месеца ще излязат и първите коли от завода в с.Баховица.Грейт Уол се очаква и да налеят няколко милиончета и във футболният клуб Литекс като спонсорски договор.Каква по-добра реклама логото на Грейт Уол да е на тениските на ловчанлии по европейските терени. ;)
Последна промяна от Parmalat на 17 яну 2011 03:57, променено общо 3 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Гриша Ганчев почна преговори с Бербатов

Мнениеот PFC Litex » 17 яну 2011 02:59

Дано се съгласи, утре ще кача снимки от оня ден до къде е стигнало изграждането.

За сега ще се правят само Sedan Tengyi C30 и Hover-a, по-нататък и другите модели
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 яну 2011 03:32

Да, модела е малолитражен и изцяло разработен от наши специалисти, крайната му цена ще е около 8 000лв.
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 яну 2011 03:39

PFC Litex написа:Дано се съгласи, утре ще кача снимки от оня ден до къде е стигнало изграждането.

За сега ще се правят само Sedan Tengyi C30 и Hover-a, по-нататък и другите модели

Доколкото виждам това което се коментира e,че до няколко години ще се произвеждат също и изцяло български модели под логото на Литекс моторс,което ако стане ще е страхотно.
Последна промяна от Parmalat на 17 яну 2011 03:41, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 яну 2011 03:43

PFC Litex написа:Да, модела е малолитражен и изцяло разработен от наши специалисти, крайната му цена ще е около 8 000лв.

Има ли някъде снимки да се види модела? ;)
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 17 яну 2011 08:22

Е може и да доживеем да си купим кола от магазина :)

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 17 яну 2011 08:34

Прав е колегата при цена от 8000лв може да доживеем да караме нова кола от магазина :)

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 17 яну 2011 09:03

Parmalat написа:
PFC Litex написа:Да, модела е малолитражен и изцяло разработен от наши специалисти, крайната му цена ще е около 8 000лв.

Има ли някъде снимки да се види модела? ;)

8000 лева за чисто нов автомобил :lol: Това нещо много не ми вдъва доверие.Китайците се славаят с не много качесвени стоки.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 17 яну 2011 09:20

Хубаво е ,че се създават работни места и то в такава сфера,ама относно модела на автомобилите и особенно тоя зеления за мен са отврат.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Мнениеот hgfgvh » 17 яну 2011 09:30

Според мен много, много добра новина, дано всичко да е както трябва, на мен лично florid ми хареса и ми прилича на Toyota Corolla или Uaris, джипчето също ми хареса, като цяло нещата са много хубави, само дано да не се развалят, защото ние Българите сме царе в това да проваляме хубавите неща, не знам дали всички знаят, но в миналото Рено са имали завод тук и са произвеждали коли, но ние понеже сме големи тарикати сме решили да побългарим малко колата и от Рено се е казвала БУЛГАРрено, аз лично съм виждал такъв модел и тогава хората от Рено просто са спрели всичко със завода и ето сега Румънците, защо произвеждат Дачия.... Така че пожелавам искрено успех на Гришата, показва че е сериозен бизнесмен и дано скоро да купуваме Български нови коли за 8000 лв!!!

Върни се в “Литекс”