ЧЕРНО-БЯЛА КОЛЕДА !!! ОТНОВО !!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

ЧЕРНО-БЯЛА КОЛЕДА !!! ОТНОВО !!!

Мнениеот AREA BIANCONERA » 07 дек 2008 20:07

Феновете на Локо отново организират "Черно-бяла Коледа" © Plovdiv24.bg

В дните на почивка на Лаута, феновете на Локомотив (Пловдив) ще останат верни на традицията и за поредна година ще проведат своята "Черно-бяла Коледа". Събитието ще се проведе на 14-ти декември, като в следващите дни ще се уточни мястото и часа на провеждане. Освен запалянковци и този път поканени ще бъдат ветерани, легенди и футболисти на представителния отбор. Именно тогава ще бъде награден и футболист номер едно на 2008 година, който ще бъде определен от течащата и в момента анкета на страницата на феновете LPortala.net.
Освен това тази зима няма да остане без своя коледен футболен фен-турнир на малки вратички, който също е в процес на организация. В тази връзка, точните дати и условията за провеждането му също предстоят да бъдат съобщени. Най-вероятно феновете ще покажат уменията си с топка в крака през уикенда на 27-ми и 28-ми декември.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

fcb

Re: ЧЕРНО-БЯЛА КОЛЕДА !!! ОТНОВО !!!

Мнениеот fcb » 07 дек 2008 22:30

ами браво на вас.
Последна промяна от fcb на 08 дек 2008 00:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 08 дек 2008 12:04

жужу много си тъп бе...пича ви казва браво,ти го изкара комплексар,капут и къв ли не....
Изображение

juju
Контакти:

Мнениеот juju » 08 дек 2008 15:53

botev_fen написа:жужу много си тъп бе...пича ви казва браво,ти го изкара комплексар,капут и къв ли не....

Ами не,казах му го това,защото беше сложил една снимка,нали виждаш,че си е променил поста,нито аз искам да се заяждам с вас,нито нищо,просто исках да му кажа,че в една напълно нормална тема,която не засяга по никакъв начин вашата особа,не е правилно да се заяжда!

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 08 дек 2008 16:22

juju написа:
botev_fen написа:жужу много си тъп бе...пича ви казва браво,ти го изкара комплексар,капут и къв ли не....

Ами не,казах му го това,защото беше сложил една снимка,нали виждаш,че си е променил поста,нито аз искам да се заяждам с вас,нито нищо,просто исках да му кажа,че в една напълно нормална тема,която не засяга по никакъв начин вашата особа,не е правилно да се заяжда!

Това не съм го видял майна,съжелявам ;)
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”