Състезаващата се за Казахстан българка Сесил Каратанчева ще играе на турнира по тенис за смесени отбори за купа "Хопман" с награден фонд 1 милион долара в Австралия.
Каратанчева заменя в тима на Казахстан Ярослава Шведова, която се контузи в коляното вчера по време на двубоя си с Ана Иванович (Сърбия).
Преди няколко дни Сесил Каратанчева загуби в първия кръг на квалификациите на турнира в Бризбейн.
Не я пишете българка!Тя си е избрала родината!
Сесил Каратанчева
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Сесил Каратанчева
Понякога ще идвам във съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя -
вратите не залоствай!
Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам,
ще те целуна и ще си отида.
вратите не залоствай!
-
Re: Сесил Каратанчева
Пак ли е подновила договора си с тия ?
Щото и беше изтекъл ... и даже мисля, че за миналата година попадна в нашият женски тим заедно с Цвети Пиронкова ....
Щото и беше изтекъл ... и даже мисля, че за миналата година попадна в нашият женски тим заедно с Цвети Пиронкова ....
За какво ще я връщат пак?За да вземе мястото на някое българче и после като и скимне пак да отиде някъде!
Понякога ще идвам във съня ти
вратите не залоствай!
вратите не залоствай!
- GARRA-DEMBELE
- Контакти:
FAITHFULL написа:За какво ще я връщат пак?За да вземе мястото на някое българче и после като и скимне пак да отиде някъде!
+1
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Не си спомням, но имаше някава причина за да го направи това(освен за парите де) 

87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
-
- Контакти:
Коя беше тази ,че нещо не се сещам ? Грам не ме интересуват хора като нея !
казахтанското девойче да си стои в Казахстан, всеки свободен човек може да си направи житейския избор обаче си носи последствията от това
Доколкото знам за нея,тя не беше на 17 когато направи пробив била е поне 3-4 години по голяма знам го от момичета който са играли с нея била е фалшифицирана за да я покажат като голям талант.
- Левски1914
- Контакти:
Ами корупция , продажност , дупедавци ... кои му се стои тук да гледа как политиците си ходат за телефончета , а ти се бъхти за химна пък нека той те гледа отгоре ! За какво да седи тук , та да я наръга някой , като Михаил Ганев ли ?! Нема таква държава ! Само изгонихме и спортисти и учени , никой не ни е виновен .....http://www.vbox7.com/play:1f839d49
- GARRA-DEMBELE
- Контакти:
Левски1914 написа:Ами корупция , продажност , дупедавци ... кои му се стои тук да гледа как политиците си ходат за телефончета , а ти се бъхти за химна пък нека той те гледа отгоре ! За какво да седи тук , та да я наръга някой , като Михаил Ганев ли ?! Нема таква държава ! Само изгонихме и спортисти и учени , никой не ни е виновен .....http://www.vbox7.com/play:1f839d49
+1