Челси-Болтън

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Челси-Болтън

Мнениеот Frankie Lampard » 28 дек 2010 14:08

[center]Изображение[/center]

[center]Barclays Premier League 2010–2011, 20-ти кръг
Сряда, 29 Декември 2010г., 21:45 ч.
Стадион : "Стамфорд Бридж" , Капацитет : 42,500
Рефер:Майк Джоунс
[/center]

[center]Изображение Изображение[/center]

След мача срещу Арсенал по всичко личи, че Челси няма да може да защити титлата си. Грешките на лондончани станаха прекалено много, а ако искаш да станеш шампион в Англия това е недопустимо. В графа "загуби" "сините" стои числото 5, което лично за мен означава със сигурност, че те ще сдадат трофея си. Арсенал има същия брой загуби, но за разлика от градския си съперник, демонстрира много по-стабилна игра, а ремитата на "артилеристите" са по-малко от тези на Челси. Сега възпитаниците на Анчелоти имат за задача да преодолеят съпротивата на шестия Болтън. Това не би било кой знае колко трудно, ако срещата се играеше преди 2-3 месеца. Днес обаче на столичани ще са им нужни доста усилия, докато стигнат до победата. Нито един от основните футболисти на "сините" не оправдава гласуваното им доверие и ако при Лампард това е нормално, предвид скорошното му завръщане от лечение, то за Дрогба, Малуда, Есиен и Калу е тотално необяснимо. Сред контузените пък са Алекс и Бенаюн, което ще утежни допълнително работата на италианския наставник на домакините. Болтън едва ли скоро ще има по-удобен момент да измъкне нещо от "Стамфорд Бридж". Това е така не само заради слабия Челси, но и заради доброто моментно състояние на Уондърърс. "Белите" надиграха УБА у дома в миналия кръг и дори при евентуален успех в столицата ще задминат "сините". Оуен Койл знае това и според мен няма да е странно, ако излезе с по-офанзивна тактика. Видя се, че Челси не е познатото "страшилище" на техния стадион и няма да е чудно, ако Болтън играе за пълен комплект точки. Елмандер се разписа в срещата с "дроздовете", което му повъзвърна самочувствието, а стабилният през сезона Матю Тейлър също зарадва мениджъра си с гол. За наше съжаление Мартин Петров остана резерва, но това е нормално предвид спада в играта му.

[center]Ключовите фигури[/center]

[center]Изображение

Англичанинът се завърна от разочароващи четири месеца,в които бе контузен.Лампард беше пуснат срещу Тотнъм и Арсенал, но със сигурност не е щастлив с приноса си досега. Първият му мач обратно на "Стамфорд Бридж - едно място,където той е направил най-добрите си изпълнения, и сега той ще трябва да изтегли още от торбата с"магиите" и да поведе съотборниците си в този тежък момент.

Изображение[/center]

Преди една година щеше да изглежда немислимо да бъде гледано на шведа като един от ключовите хора Болтън, но сега една година по-късно Елмандер е в толкова добра форма, че чак се е превърнал в един от най-страховитите нападатели във Висшата лига. Нападателят на Болтън търси своя 10-ти гол за кампанията и би могло да се възползва от хаотичното представяне на бранителите на ''Сините''
[center]Предполагаеми състави:[/center]

За Челси: Чех; Босингва, Иванович, Тери, Коул; Есиен, Микел, Лампард; Анелка, Дрогба, Малуда.

За Болтън: Яскелайнен; Рикетс, Кейхил, Найт, Робинсън; Петров, Муамба, Холдън, Тейлър; Дейвис, Елмандер.

[center]ТВ: Пряко по:
Изображение

Он-лайн предаване:

Изображение[/center]

[center]Статистика по време на мача и резултат на живо: [/center]

[center]Изображение

Изображение

Изображение[/center]

УСПЕХ !!!
Последна промяна от Frankie Lampard на 29 дек 2010 20:11, променено общо 16 пъти.

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Челси-Болтън

Мнениеот Levskar_90 » 28 дек 2010 14:11

0:1
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 28 дек 2010 14:15

Мачът е на 29.12.2010 (сряда) от 21.45ч ;)
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 дек 2010 14:16

gunner4life написа:Мачът е на 29.12.2010 от 21.45ч ;)

Мерси,че ми каза.Бях забравил да си едитна превюто.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 28 дек 2010 14:17

Levskar_90 написа:0:1

Ти се шегуваш ...
Въпреки, че съм заклет фен на Манчестър Юнайтед и честно казано мразя Челси няма на каде повече да се изложите и срещу Болтън на Стамфорд Бридж, ако не победите много ще се радвам :) .Но трябва да гледаме реално на нещатата така, че Челси 2:0 Болтън
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 28 дек 2010 14:18

мисля че челси ще подедят , не защото ще играят по - добре , а защото болтън са с мн къса скамейка и ще бъдат мн изтощени - 2 ; 1 или 1 ; 0 ;)

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 дек 2010 14:22

Neftochimic1892 написа:мисля че челси ще подедят , не защото ще играят по - добре , а защото болтън са с мн къса скамейка и ще бъдат мн изтощени - 2 ; 1 или 1 ; 0 ;)

То пък щото на Челси скамейката е много дълга. :)

chalakov9
Контакти:

Мнениеот chalakov9 » 28 дек 2010 14:29

Най-много Х!
СЛАВА,СЛАВА МАН ЮНАЙТЕД!!!

Потребителски аватар
genkov9
Контакти:

Мнениеот genkov9 » 28 дек 2010 14:32

Rofles написа:
Levskar_90 написа:0:1

Ти се шегуваш ...
Въпреки, че съм заклет фен на Манчестър Юнайтед и честно казано мразя Челси няма на каде повече да се изложите и срещу Болтън на Стамфорд Бридж, ако не победите много ще се радвам :) .Но трябва да гледаме реално на нещатата така, че Челси 2:0 Болтън

Аз също съм заклет фен на Манчестър Юнайтед,но според мен трудните моменти на Челси тепърва предстоят ;) 1-1 ;)

Върни се в “Челси”