Байерн нокаутира Хофенхайм в 92 минута
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Байерн нокаутира Хофенхайм в 92 минута
Ебати късмета,ебати чудото как може тоя съкат Лука Тони така да прецака Хофенхайм .Много ме е яд.А иначе другия гол за баерн отбеляза Филип Лам в 60' ,а за Хофенхайм Ибисевич в 49' . За сега в класирането и 2та отбора са с по 34 точки,като Хофенхайм са с по-добра голова разлика 

Последна промяна от madghoul на 05 дек 2008 23:56, променено общо 2 пъти.
Re: Байерн нокаутира Хофенхайм в 92 минута
Ми така са големите отбори играят до последно ,а не като тея новаци дето си мислят че с бетон и контри се играе всеки мач 

Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
madghoul написа:Ебати късмета,ебати чудото как може тоя съкат Лука Тони така да прецака Хофенхайм .Много ме е яд.А иначе другия гол за баерн отбеляза Филип Лам в 60' ,а за Хофенхайм Ибисевия в 49' . За сега в класирането и 2та отбора са с по 34 точки,като Хофенхайм са с по-добра голова разлика
Една малка поправка голмайстора за Хофенхайм е Ибишевич

- ultrasloko
- Контакти:
МАЧКАЙ МАШИНААААААА!GRANDE ЛУКАААААААААААА!!!!!!!!
ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!
СинТерор написа:madghoul написа:Ебати късмета,ебати чудото как може тоя съкат Лука Тони така да прецака Хофенхайм .Много ме е яд.А иначе другия гол за баерн отбеляза Филип Лам в 60' ,а за Хофенхайм Ибисевия в 49' . За сега в класирането и 2та отбора са с по 34 точки,като Хофенхайм са с по-добра голова разлика
Една малка поправка голмайстора за Хофенхайм е Ибишевич![]()
Опс

-
- Контакти:
Аз не знам дали има по смешен нападател от принцесата Тони едно положение не отигра като хората, то кога ли е отигравал. Как може да сте му фенове ??????????????????
А целия отбор на байерн трагични естествено на първо място с вашия идол, не спяра да целуват тревата голям отбор няма Що
А целия отбор на байерн трагични естествено на първо място с вашия идол, не спяра да целуват тревата голям отбор няма Що
Ведад Ибишевич,нищо чудно да стане голмайстор на Европа 

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
-
- Контакти:
Интересен мач беше, с много нерви, типично дерби между лидери, според мене Хофенхайм заслужаваше поне точка от този мач, с изключение на 15-20 минути от целия мач през останалотото време Хофенхайм надиграваше противника си, но получиха нелепи попадения и нямаха късмета в 87 минута, когато сам срешу вратаря Салихович пропусна да направи 1:2
Малеее.Сега фиксирам този тъжен развой.Аз бях за Хофенхайм, но без да знам точно как се е получило ме заболя за анонимните аматьори.Анонимни като много други отбори постигнали славата на временни. И не че се идентифицирам с тях, но заслужават много повече славата от Лука Тони за този си гол.Щото името на този тим е потънало в тръстката на посредствеността и сега надигна глава без да претендира за нещо особенно.Но ЛУКАвия
им пресече пътя.
Е т'ва е все едно в последния кръг Сливен да му трябва точка за титла, нищо че идва от аматьорите , но да загуби от ЛОКО (МЗ) , а Левски или ЦСКА да спечелят трофея при дерби помежду си в същия този кръг с хикс и фенът да си вика "егати първенството...'
После пак 'ше гледаме Хофенхайм...

Е т'ва е все едно в последния кръг Сливен да му трябва точка за титла, нищо че идва от аматьорите , но да загуби от ЛОКО (МЗ) , а Левски или ЦСКА да спечелят трофея при дерби помежду си в същия този кръг с хикс и фенът да си вика "егати първенството...'
После пак 'ше гледаме Хофенхайм...
-
По принцип не гледам немски футбол,но снощният мач си заслужаваше.Нашите футболисти от провинциалните отбори трябва да гледат как аматьорският Хофенхайм надиграваше съперниците си в по-голямата част от мача и дори имаше възможност да победи,ако не бе фаталният им пропуск преди Тони да вкара.В България всички,които гостуват на Герена или на армията правят бетон и ако измъкнат някакво щастливо реми настава градски празник за съответния отбор.Темпото бе изключително.Следващият кръг и двата отбора може да загубят мачовете си.Ако преследвачите им вземат всички възможни точки на върха ще ври и кипи.