Днес решават съдбата на Пирин
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Днес решават съдбата на Пирин
Няколко общински съветници някои от които са и част от феновете на Пирин държащи 54% от акцийте на отбора ще се опитат да вкарат в дневния ред на срещата на градския парламент въпроса за бъдещето на Пирин!Те ще срещнат съпротивата на председателя на парламента Костадин Хаджигаев и групата общински съветници от ГЕРБ които всячески се опитват да затрият отбора!
Понякога ще идвам във съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя -
вратите не залоствай!
Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам,
ще те целуна и ще си отида.
вратите не залоствай!
Re: Днес решават съдбата на Пирин
Не ми се обиждай, но на никой в парламента не му пука за българския футбол, а когато им "пука", значи търсят "аплалзи", предполагам че ме разбираш...
-
- Контакти:
Samoyl написа:Не ми се обиждай, но на никой в парламента не му пука за българския футбол, а когато им "пука", значи търсят "аплалзи", предполагам че ме разбираш...
Градския парламент!
Дано се оправи Пирин! Много симпатичен отбор. Люпилня за таланти и отбор с традиции. Успех!
SINCE 1912
- BUD SPENCER
- Контакти:
На едните им решават съдбата, другите се борят за правдата, какво става днес в този форум
А щом сте опряли и до политици - спукана ви е работата. Намесени ли са политически интереси, рано или късно с клуба е свършено. Накрая им хвърлете един здрав бой на общинарчетата да видите как отбора ви ще се изправи на крака за нула време.

Искам да ги видя тези двамата... как се казваха... Бойко Борисов и Чък Норис насаме, за да ми обяснят за ритника със завъртане
- Adrian Monk
- Контакти:
А защо трябва градският парламент да се занимава с отбора на "Пирин"? Защо отборът не се самоиздържа?! Нали е "люпилня на таланти"?!
Къде са парите от продажбата на тези таланти?!
Кой ги изпапка?! 

"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
Adrian Monk написа:А защо трябва градският парламент да се занимава с отбора на "Пирин"? Защо отборът не се самоиздържа?! Нали е "люпилня на таланти"?!Къде са парите от продажбата на тези таланти?!
Кой ги изпапка?!
Кой излапка парите в цска?Каде отидоха парите в левски от трансфери и участия в евротурнири?Много тъпи въпроси задаваш?
Понякога ще идвам във съня ти
вратите не залоствай!
вратите не залоствай!
- Adrian Monk
- Контакти:
FAITHFULL написа:Adrian Monk написа:А защо трябва градският парламент да се занимава с отбора на "Пирин"? Защо отборът не се самоиздържа?! Нали е "люпилня на таланти"?!Къде са парите от продажбата на тези таланти?!
Кой ги изпапка?!
Кой излапка парите в цска?Каде отидоха парите в левски от трансфери и участия в евротурнири?Много тъпи въпроси задаваш?
Душко, това е форум на "Пирин" и неговите привърженици, така че въпроси, касаещи "Левски" и ЦСКА тук най-малкото не са уместни.

"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
-
- Контакти:
Adrian Monk написа:А защо трябва градският парламент да се занимава с отбора на "Пирин"? Защо отборът не се самоиздържа?! Нали е "люпилня на таланти"?!Къде са парите от продажбата на тези таланти?!
Кой ги изпапка?!
Айде сега умнико се замисли малко дали Пирин щяха да са на тоя хал,ако "коректния" ЦСКА беше платил за трансферите на Делев и Галчев? Да спомена ли още няколко отбора ощетени от Вас? Ама хайде...не е форум на ЦСКА та да разискваме.
Градския съвет/парламент от друга страна винаги може да се изказва по въпросите свързани със спорта в даден град. Не се учудвай много...
SINCE 1912
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Успех ви желая , Пирин ми е един от най-симпатичните отбори и дано се оправите и се намерят пари 

- Adrian Monk
- Контакти:
Trickstyle написа:Adrian Monk написа:А защо трябва градският парламент да се занимава с отбора на "Пирин"? Защо отборът не се самоиздържа?! Нали е "люпилня на таланти"?!Къде са парите от продажбата на тези таланти?!
Кой ги изпапка?!
Айде сега умнико се замисли малко дали Пирин щяха да са на тоя хал,ако "коректния" ЦСКА беше платил за трансферите на Делев и Галчев? Да спомена ли още няколко отбора ощетени от Вас? Ама хайде...не е форум на ЦСКА та да разискваме.
Градския съвет/парламент от друга страна винаги може да се изказва по въпросите свързани със спорта в даден град. Не се учудвай много...
Приятелю, ако не си разбрал още, аз съм левскар!