Еуген Трика преминава в Лудогорец? Муши също е цел на отбора
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Еуген Трика преминава в Лудогорец? Муши също е цел на отбора
Бившият футболист на ЦСКА и Литекс Еуген Трика почти сигурно ще премине във втородивизионния Лудогорец. Трика наблюдава двубоя на Лудогорец със Светкавица сред близо 3000 души на стадион "Дянко Стефанов", където тимът на Ивайло Петев загуби с 0:1. Както е известно, Трика изкара 4 години в България, като се доказа като един от най-добрите чужденци играли в България. Бившият футболист на Литекс и ЦСКА Еуген Трика е дал принципното си съгласие да се върне в България. Нападателят на ЦСКА Дормушали Саидходжа също е трансферна цел на втородивизионния тим. Треньорът Ивайло Петев възнамерява да направи много сериозна зимна селекция, с която да се атакува класиране в "А" група.
Re: Еуген Трика преминава в Лудогорец? Муши също е цел на отбора
Новината я има в доста сайтове.Няма какво да ви учудва тъй като собственикът на Лудогорец Разград е един от най-богатите българи и се заговори че ще стяга много здрава селекция на полу-сезона с която да атакува елита.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Вчера бях пак на мача,но за трика не се говореше,а основните имена които се спрягаха бяха на Саидходжа и на Данчо тъча.А това,че тоя Петев стягал селекция,ама въобще не ми се връзва,толкова смешен треньор не съм виждал никога.
Ако Лудогорец влезне в А група догодина или след това може да се каже, че Литекс ще си вкарат сателитен отбор, защото Петев е бивш техен футболист, а и май е роден в Ловешка област но не помня къде точно.Ако направят добра селекция и ако имат наистина сериозен спонсор, който да вкарва пари този отбор ще създава големи неприятности на съперниците на Литекс и ще има да се губят доста точки там.
Петев е от помашката колония на Ловешко - както и всички останали от кръга Литекс! Спонсори на тима са Huvepharma и БМФ, собственост на Домузчиев.
С този треньор Лудогорец даже не е и за Б група.Всеки друг на негово място досега щеше да изведе отбора на първо-второ място.Какви точки само се загубиха - според мен изключително от треньорски грешки и погрешна тактика.Вземете само да прочетете местния вестник Екип.Този Петев там се изявява като коментатор от Ринг БГ, а не като треньор-И забележете, когато отборът загуби точки, той говори в трето лице "те /футболистите/, той и т.н.А когато отборът спечели, говори в първо лице - ние, аз. А знаете ли какви пари се наляха в този отбор.Имаше и има всички предпоставки при така създадената ситуация в групата Лудогорец спокойно да бъде едноличен лидер.
Как може да загубиш такава важна среща като тази с Търговище.Просто не ми го побира акъла.Освен добър реализатор, г-н Александров май трябва да помисли и за по-качествен треньор.
Как може да загубиш такава важна среща като тази с Търговище.Просто не ми го побира акъла.Освен добър реализатор, г-н Александров май трябва да помисли и за по-качествен треньор.
Вашето мнение за мача в Любимец?
За мен това са загубени две точки. Имахме едно равностойно първо полувреме. Смея да твърдя обаче, че през второто полувреме ние доминирахме. Положенията бяха много повече наши, отколкото на домакините.
Нещо по-конкретно?
Лошото е, че при нула на нула имахме чисто положение. И при 0:1 за нас имахме чисто положение. Ако бяхме вкарали при едно на нула, така резултатът можеше да стане и два, и три. Трябваше да победим.
Отърсихте ли се от изпусната победа?
Силно ще прозвучи, че сме преглътнали равенството. Яд ме е за равния резултат. Ако не бяхме създали толкова положения и ако нямахме реални възможности за гол, щях да се примиря с точката от равенството. Ние бяхме тимът, който през второто полувреме имаше доста по-чисти положения от домакините, въпреки че се повтарям, не мога да не го припомня. Но...във футбола всичко се случва.
Мнението Ви за съдийството в този мач?
Съдията на мача направи две грешки. Първото полувреме трябваше да изгони Борко Стойчев от домакините, показвайки му втори жълт картон. И втората му грешка бе, че нямаше никакъв фал, от който „Любимец“ изравни резултата.
Справи ли се Ж.Йорданов, който зае мястото на Гинев?
Според мен Жеко Йорданов се справи в мача в Любимец.
Как мина подготовката през тази седмица?
Мислим и работим за двубоя със „Светкавица“ - най-важния, тъй като с него приключва есенният цикъл. Друго пред нас не стои в момента.
На 1 декември се отваря трансферният прозорец в България, какво ще предприеме „Лудогорец“?
Ще направим всичко възможно да вземем класни попълнения, които да променят облика на нашия отбор в положителна насока.
Ще се опитаме да вземем централен нападател, който да може да реализира тия положения, които създаваме. Това ни е най-големият проблем. И ако имахме такъв нападател в отбора, нямаше да изпуснем толкова точки.
Ще видим ли нов играч за мача в събота?
Определено няма да картотекираме нови футболисти за мача с тима от Търговище.
А има ли набелязани вече футболисти от Вас, кажете имена...
В преговори сме с няколко футболисти. Но в никакъв случай няма да назова имената им. Мога засега само да кажа, че са доста популярни имена от българския футбол. С това, което имаме като състав, ще играем до края на есенния полусезон.
За мен това са загубени две точки. Имахме едно равностойно първо полувреме. Смея да твърдя обаче, че през второто полувреме ние доминирахме. Положенията бяха много повече наши, отколкото на домакините.
Нещо по-конкретно?
Лошото е, че при нула на нула имахме чисто положение. И при 0:1 за нас имахме чисто положение. Ако бяхме вкарали при едно на нула, така резултатът можеше да стане и два, и три. Трябваше да победим.
Отърсихте ли се от изпусната победа?
Силно ще прозвучи, че сме преглътнали равенството. Яд ме е за равния резултат. Ако не бяхме създали толкова положения и ако нямахме реални възможности за гол, щях да се примиря с точката от равенството. Ние бяхме тимът, който през второто полувреме имаше доста по-чисти положения от домакините, въпреки че се повтарям, не мога да не го припомня. Но...във футбола всичко се случва.
Мнението Ви за съдийството в този мач?
Съдията на мача направи две грешки. Първото полувреме трябваше да изгони Борко Стойчев от домакините, показвайки му втори жълт картон. И втората му грешка бе, че нямаше никакъв фал, от който „Любимец“ изравни резултата.
Справи ли се Ж.Йорданов, който зае мястото на Гинев?
Според мен Жеко Йорданов се справи в мача в Любимец.
Как мина подготовката през тази седмица?
Мислим и работим за двубоя със „Светкавица“ - най-важния, тъй като с него приключва есенният цикъл. Друго пред нас не стои в момента.
На 1 декември се отваря трансферният прозорец в България, какво ще предприеме „Лудогорец“?
Ще направим всичко възможно да вземем класни попълнения, които да променят облика на нашия отбор в положителна насока.
Ще се опитаме да вземем централен нападател, който да може да реализира тия положения, които създаваме. Това ни е най-големият проблем. И ако имахме такъв нападател в отбора, нямаше да изпуснем толкова точки.
Ще видим ли нов играч за мача в събота?
Определено няма да картотекираме нови футболисти за мача с тима от Търговище.
А има ли набелязани вече футболисти от Вас, кажете имена...
В преговори сме с няколко футболисти. Но в никакъв случай няма да назова имената им. Мога засега само да кажа, че са доста популярни имена от българския футбол. С това, което имаме като състав, ще играем до края на есенния полусезон.
- slash1912
- Контакти:
Остава и тези да влязат в "А"група... 

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:Остава и тези да влязат в "А"група...
Нищо чудно... Спартак Пд едва ли ще иска, Дунав се отдалечи - оттам остават се отбори еднодневки в челото... Предпочитам Разград пред Любимец в "А" група! На Запада поне именити отбори са в призови позиции - Ботев Вр и Етър

- bekono
- Контакти:
slash1912 написа:Остава и тези да влязат в "А"група...
+1
Лудогорец няма място в А група, както и много други отбори, но това е друга тема. А група си е за Ботев, Нефтохимик, Етър, Спартак Пд и Дунав. Със или без селекция на Разград мястото им е в Б група.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”