Коефициентът на Левски в Европа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Коефициентът на Левски в Европа
Днес, докато слушах Пламен Иванов по радиото, чух, че Левски имал коефициент малко над дванадесет. Според моите сметки, а и мисля не само, това не може да бъде истина, защото изключвайки сезон 2005 - 2006, през следващата година отборът постигна 3.50 до групите на Лигата. След нулевата 2007-2008 на идващия сезон коефициентът беше мисля 1.50. Защото излагациите си бяха факт, но двата равни донесоха някакви мижави точки. През миналия сезон с двете победи над андорците, тази над Баку и равния пак беше 3.50. С победата в Рим стана 5.50. Тази година ако за плейофния кръг точките не се делят на половина, тук не съм сигурен, Левски трябва да има 9.50 коефициент до момента. Събирайки всичко, се получава точно 20.00. Което не е много, но не е и малко. Трябваше да е още повече, но пропусната победа с Лил тук, там можеше да се вземе равен, повлияха. Остава мача със Спортинг, при който нашите трябва да играят най - сетне за точките като коефициент. Ако досега играха за точки, за да се класират, то сега мача с португалците ще означава дали са поставени или не догодина до последния кръг включително(имам предвид плейофния).
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Re: Коефициентът на тима в Европа
124-то място http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html 12,475, с този коефициент догодина ако станете шампиони ще бъдете не поставени в плейофа, то ест влизането в групи на ШЛ клони към 15%
Много грешно тълкуваш нещата, коефициент така не се начислява като теб.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:124-то място http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html 12,475, с този коефициент догодина ако станете шампиони ще бъдете не поставени в плейофа, то ест влизането в групи на ШЛ клони към 15%
А как? Ако можеш, обясни. Защото не е нормално да паднем два пъти от Тампере и да имаме точки, защото не е нормално вие да не играете в Европа преди две години и да имате коефициент.
При толкова слабо представяне на Милан няколко години поред коефициентът е доста висок. А и не само на тях. Ако знаеш каква е базата, защото доскоро вашият коефициент беше около 15 и отговаряше на моите изчисления. Дори го смятах, че е по - висок този на ЦСКА.
Последна промяна от daniel875 на 03 дек 2010 15:51, променено общо 1 път.
levski Sofia Bul 4.0250 0.5500 1.4500 2.6250 3.8250 12.475,ako bıem Sportıng-14.475.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
727150 написа:levski Sofia Bul 4.0250 0.5500 1.4500 2.6250 3.8250 12.475,ako bıem Sportıng-14.475.
Добре, защо обаче в момента е 12.475, а ако бием Спортинг е две единици отгоре. Как става това? Нали винаги се дават по две точки за победа, в предварителните кръгове се дели на две винаги е било така.
Литекс ще са поставени ли в плейофите на ШЛ?
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- george_speed75
- Контакти:
Mourinio написа:Литекс ще са поставени ли в плейофите на ШЛ?
Ти шегуваш ли се???

Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
george_speed75 написа:Mourinio написа:Литекс ще са поставени ли в плейофите на ШЛ?
Ти шегуваш ли се???![]()
![]()
...то ние няма да бъдем камо ли те.
Един път изтеглете Щутгарт или ПСВ преди групите и после ако ги биете играйте в групите, това да чакаш да минеш по тънката след това означава пердах в групите и само Батков доволен, че взима парички от Уефа, така че ако сте силни и искате да направите нещо, не трябва да треперите за жребия ако искате после да се надявате на нещо в групите
---------------------------------------
- george_speed75
- Контакти:
Mourinio написа:george_speed75 написа:Mourinio написа:Литекс ще са поставени ли в плейофите на ШЛ?
Ти шегуваш ли се???![]()
![]()
...то ние няма да бъдем камо ли те.
Един път изтеглете Щутгарт или ПСВ преди групите и после ако ги биете играйте в групите, това да чакаш да минеш по тънката след това означава пердах в групите и само Батков доволен, че взима парички от Уефа, така че ако сте силни и искате да направите нещо, не трябва да треперите за жребия ако искате после да се надявате на нещо в групите
Това какво общо има с въпроса ти.Ти попита аз ти отговорих.Ние да се надяваме нашите отбори да бъдат поставени в 4 кръг на ЛЕ.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
daniel875 написа:727150 написа:levski Sofia Bul 4.0250 0.5500 1.4500 2.6250 3.8250 12.475,ako bıem Sportıng-14.475.
Добре, защо обаче в момента е 12.475, а ако бием Спортинг е две единици отгоре. Как става това? Нали винаги се дават по две точки за победа, в предварителните кръгове се дели на две винаги е било така.
Вече се смятат по различен начин, от миналата година мисля. А именно в предварителните кръгове на отборите се начисляват точки за преминат кръг, а не на победа или равен (те важът само за коеф. на страната). И така вие с ЦСКА при влизането в групите имахте по 2,00 коеф., в които вече всяка победа и равен носят точки. Но при първите 2 точки (за коеф.) в групите, тези от предварителните кръгове се нулират и има натрупване чак след това.