Вдигат заплатите на футболистите
Факт е, че от догодина за първи път в националния класификатор у нас ще фигурира професията футболист. В резултат на това вече е налице закон, одобрен от министрите Михаил Миков и Емилия Масларова, управителят на НОИ Йордан Христосков, който е член и на Изпълкома, БФС, ПФЛ и АБФ (асоциация на професионалните футболисти) за повишаване на минималния осигурителен праг на играчите.
За футболисти от "А" група той скача три пъти, като от 220 лв. става на 750 лв, а за тези от "Б" увеличението е двойно - 450 лв. Реално по този начин ще се повишат и заплатите на играчите, тъй като автоматично тези цифри се превръщат в минимален размер на месечните им възнаграждения.
Тежък удар по Батков:Вдигат осигурителния мин. на играчите!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Тежък удар по Батков:Вдигат осигурителния мин. на играчите!!
сега остава освен, че вдигат прага, да направят и задължително внасянето на осигуровки и плащането на данъци. Така ще ударят и Томов. Бай дъ уей, Томов лично каза, че осигурява играчите на цска на 4 пъти по-голяма сума. Ако Батков осигурява на 220, значи Томов осигурява на 880. И двете са толкова далече от истината, че е все тая кой с колко точно лъже. Аушвиц и за двамата!
Aушвиц им е малко. И не разбирам защо удара да е само по Батков, Всички управници на отбори в нас ще им стане мизерно
Футболистите не че не си зимат парите в софийските и силните провинциални отбори, но за момчетата от б група ще е добре.

От утре съм локомотивец!
tprodanov написа:сега остава освен, че вдигат прага, да направят и задължително внасянето на осигуровки и плащането на данъци. Така ще ударят и Томов. Бай дъ уей, Томов лично каза, че осигурява играчите на цска на 4 пъти по-голяма сума. Ако Батков осигурява на 220, значи Томов осигурява на 880. И двете са толкова далече от истината, че е все тая кой с колко точно лъже. Аушвиц и за двамата!
БАТКОВ, ДОЖИВОТ В ЛЕФСКИ!
army_boy написа:Вдигат заплатите на футболистите
Факт е, че от догодина за първи път в националния класификатор у нас ще фигурира професията футболист. В резултат на това вече е налице закон, одобрен от министрите Михаил Миков и Емилия Масларова, управителят на НОИ Йордан Христосков, който е член и на Изпълкома, БФС, ПФЛ и АБФ (асоциация на професионалните футболисти) за повишаване на минималния осигурителен праг на играчите.
За футболисти от "А" група той скача три пъти, като от 220 лв. става на 750 лв, а за тези от "Б" увеличението е двойно - 450 лв. Реално по този начин ще се повишат и заплатите на играчите, тъй като автоматично тези цифри се превръщат в минимален размер на месечните им възнаграждения.
ti ako misli6,4e samo Batkov krie ot danuci si dale4e ot istinata.Nqma otbor v BULGARIA,koioto da osig. futbolistite na realnite mese4ni vuznagrajdeniq...........
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
SAMP написа:army_boy написа:Вдигат заплатите на футболистите
ti ako misli6,4e samo Batkov krie ot danuci si dale4e ot istinata.Nqma otbor v BULGARIA,koioto da osig. futbolistite na realnite mese4ni vuznagrajdeniq...........
НАЛИ ЩЕШЕ ДА МЕ БИЕШ?! КВО СТАВА?
army_boy написа:SAMP написа:army_boy написа:Вдигат заплатите на футболистите
НАЛИ ЩЕШЕ ДА МЕ БИЕШ?! КВО СТАВА?
Batko i dvamata znaem,4e nqma kak da se vidim,kolkoto i da se psuvame vse taq........v4era otka4ih,za6toto psuva6 mn gadno,znam,4e mrazi6 Levski no ne e tva na4ina.....

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1

BE STRONG
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
SAMP написа:Batko i dvamata znaem,4e nqma kak da se vidim,kolkoto i da se psuvame vse taq........v4era otka4ih,za6toto psuva6 mn gadno,znam,4e mrazi6 Levski no ne e tva na4ina.....
И КАКВО КАТО ПСУВАМ? КОЙ НЕ ПСУВА... ПРОСТО СИ КАЗВАМ МНЕНИЕТО, ТАКА КАКТО ГО МИСЛЯ. ТЕ МОДЕРАТОРЧЕТАТА, НА ТОЯ СИН ФОРУМ НА 5 КОМЕНТАРА МИ ТРИЯТ 4, ТАКА ЧЕ НЕ БЕРИ ГРИЖА ЗА МЕНЕ

army_boy написа:SAMP написа:Batko i dvamata znaem,4e nqma kak da se vidim,kolkoto i da se psuvame vse taq........v4era otka4ih,za6toto psuva6 mn gadno,znam,4e mrazi6 Levski no ne e tva na4ina.....
И КАКВО КАТО ПСУВАМ? КОЙ НЕ ПСУВА... ПРОСТО СИ КАЗВАМ МНЕНИЕТО, ТАКА КАКТО ГО МИСЛЯ. ТЕ МОДЕРАТОРЧЕТАТА, НА ТОЯ СИН ФОРУМ НА 5 КОМЕНТАРА МИ ТРИЯТ 4, ТАКА ЧЕ НЕ БЕРИ ГРИЖА ЗА МЕНЕ
prav si donqkade,no spored men nqma smisul da se psuva karucarskata(est ima momenti v,koito 4ovek se nervira mn,kato v4era za nas primerno,no ne trqbva da e taka)trqbva da se zaqjdame,no v granicite na normalnoto....mislq,4e se razbrahme s teb,mai nqma da se stiga do boi