Тотнъм-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fearbless

Тотнъм-Ливърпул

Мнениеот fearbless » 26 ное 2010 01:43

Тотнъм-Ливърпул
Дата: 28:11:2010
Час: 18:00
ТВ: ''Диема''
Стадион: '' Уайт Харт Лейн''
Турнир: Английска Висша Лига
В 15 кръг на Премиършип лъкатушещият Ливърпул гостува в Лондон на Тотнъм,отбора който миналата година успя да пробие в топ4! В последния си мач Ливърпул победи беззъбият отбор на Уест Хем,а Тотнъм направи обрат срещу Арсенал на ''Емирейтс'' и след 17 годишно чакане победи градският съперник! Тотнъм е лидер и на своята група в Шампионската Лига в компанията на европейският шампион Интер, Твенте и германският Вердер Бремен! Леко завиждам на феновете на ''шпорите'' изживяват невероятни мигове. Та според мен един от най-интересните сблъсъци от 15 кръг на Премиършип ще е именно Тотнъм-Ливърпул. Неудобен съперник са ни ''шпорите'',а и ще ни е трудно без капитана ни Стивън Джерард,но очаквам един отворен и динамичен мач! Преди мача всички прогнози предполагам,че ще са в полза на Тотнъм,но Ливърпул точно в такива мачове показва,защо е Ливърпул! Прогноза немога да дам... за мен мача е троен. Всичко може да стане според мен! LIVERPOOL FOREVER!!! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

pens
Контакти:

Re: Тотнъм-Ливърпул

Мнениеот pens » 26 ное 2010 02:36

Мачът ще бъде сложен и труден, а в момента Тотнъм определено е отборът, който притежава по-добрите играчи. Всичко клони към победа за тях, но нека погледнем няколко основни момента. 1) Тотнъм разчита много на Бейл и Ван дер Ваарт, така че за тях дядо ви Рой, който откровено обича да залага на защитата, ще сложи горе-долу персонални пазачи. Това са Глен Джонсън и Лукас Лейва. Стискаме палци да се справят, въпреки че последният според мен е огромно недоразумение. Нека все пак не забравяме мачът на живота му срещу Челси. 2) Умората. Тя присъства само в отбора на Тотнъм. "Шпорите" играха с вечния съперник Арсенал, а след това ключов мач от ШЛ, така че определено са по-измореният отбор от двата, като се вземе предвид почивката на Ливъпул през седмицата и второто полувреме срещу Уест Хям. То мина на ходом, квото и да си говорим. 3) Тотнъм, както и останалите борещи се за място в топ 4 - Манчестър Сити и донякъде Астън Вила, все още нямат нужната психика на гранд. Ливърпул пък побеждава точно тогава, когато хората най-малко очакват. Във връзка с това, както със споменатото от колегата отсъствие на Стиви, ще напомня един мач, на който попаднах случайно по телевизията като повторение - Челси - Ливърпул - 4:4. Не е победа, но резултатът и играта в този мач са красноречиви, въпреки липсата на капитана ни. Иначе, за да завърша, искам да споделя притесненията си от защитата. При контузията на Агер, който и без друго не е от висша класа, ни остава малка бройка защитници. Говоря най-вече за Шкъртел, който си е на ниво Зенит Санкт Петербург, както и за Кириякос, който пък си е на ниво гръцки гранд или борещ се за оцеляване отбор от дъното на Премиършип.
Прогноза 3:2, 2:2, 2:3. Драма със сигурност ще има. И както се казва - Anyways, You'll never walk alone...
Пише се Левски, чете се Любов.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 26 ное 2010 02:52

Въпреки че съм за Ливърпул съм реалист, че тоя мач не е нито троен, нито двоен, а си е 1-ца, Тотнъм са в супер форма, особено като домакини не прощават на никой, Гарет Бейл е феномен, сам може да реши мача, ако има ден, просто няма кой да го спре, то най-добрия десен бек не успя да го спре в два мача, нямаше да го спре и в 10 :lol: уникален футболист, Ливърпул има шанс за Х ако вкара поне 2 гола и има много късмет, а друг освен Торес не виждам как ще вкара.В Ливърпул първо да решат проблема с треньорския пост, чичката Рой не е за голям клуб като Ливърпул, във Филъм си му беше идеално и за него е по-добре да си тръгне, не знам защо още го търпят новите собственици
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 26 ное 2010 06:35

Съдя от коментарите преди моя,че отборът на Тотнъм се състои от двама човека - Рафаел ван дер Ваарт и Гарет Бейл.За другите нищо не се споменава,за Лука Модрич,Питър Крауч,Аарън Ленън,Джермайн Дефоу в офанзивата а в дефанса здравите ( физически) Алън Хътън и Юнес Кабул.Тези играчи също имат класата да победят всеки отбор,но и да загубят от всеки отбор.Другото което ми прави впечатление е това,че казвате за домакинското мачкане от тяхна страна та те имат загуба от Уигън и равенства с Манчестър Сити,Евертън и Съндърланд от общо 7 домакински мача този сезон във Висшата лига ( с тези отбори Ливърпул също няма много розова статистика този сезон),но искам да кажа,че с повече тактическа дизциплина и играта от мача с Челси,спокойно можем да спечелиме това дерби.Жалко че Господ Джерард няма да играе,но другите играчи трябва да се научат да печелят и те мачовете на Ливърпул,не само да разчитат на Стиви и Фернандо Торес. ;)

YOU"LL NEVER WALK ALONE
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 ное 2010 07:17

Тотнъм са в много добра форма

прогнозирам победа 2-1 за тях

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 26 ное 2010 07:59

Мога да кажа че този мач е двойка !!!що не ми кажете кой от играчите на Тотнъм е по класен от тези на Ливърпул ?ще кажа че в момента тези от Тотнъм ги гони невероятен късмет!!!но като всяко хубаво нещо и калитковския шанс си има край !!!аха да свърши срещу Арсенал но онова леке Фабрегас незнайно защо се направи на хандбалист !!! ако някой от гледащите в този момент мача разбра защо тези двамата педали на стената на Арсенал вдигнаха така високо ръце че топката да не пропусне да се удари поне в едната !!!аз не разбрах.Така че Торес и компания ще смачкат шпорите по безапелационен начин.
Изображение

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 26 ное 2010 08:03

ЩЕ ГЛЕДАМ С КЕФ ТОЗИ МАЧ !прогноза 2 : 4
Изображение

Потребителски аватар
ARSENAL(LONDON)
Контакти:

Мнениеот ARSENAL(LONDON) » 26 ное 2010 08:54

Мача е Х 1:1

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 26 ное 2010 09:34

Тотнъм може да спечели срещу всеки и също може и да загуби от всеки :) . Наблюдавам ги от няколко години и спокойно мога да кажа , че играят много красив футбол , но имат много слаба защита.Тотнъм играят силно срещу силните , така че очаквам добър мач.
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 26 ное 2010 10:02

Мисля,че Тотнъм ще спечели този мач.
Прогноза 2-1
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”