Дали може добър футболист да играе повече от 1 сезон в ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Дали може добър футболист да играе повече от 1 сезон в ЦСКА?

Мнениеот защо » 16 ное 2010 08:57

Вчера Мирчо от Вършец е казал, че ще търси отбор в Русия, готов да даде €1 000 000 за Маркиньос. Момчето направи 5 добри мача и Титаните се забързаха да му вземат парите. Както направиха миналата година с Иван Стоянов.
7sport.net написа:Двамата най-добри бразилци в "А" група за тази есен Маркиньос и Жоазиньо може да преминат в руски клубове през зимата. Халфовете на ЦСКА и Левски ще бъдат предложени на няколко отбора от местната Премиер лига, заяви пред "7 дни спорт" мениджърът Мирчо Димитров. Той има сериозни връзки в тази страна и съдейства за доста транфери на футболисти от България там.
- Маркиньос и Жоазиньо са отлични футболисти и през декември заедно с Джери Перейра ще разговаряме с няколко руски тима за транфери. В момента осем отбора се борят да не изпаднат от първа дивизия и не им е до селекция, но през зимата ще говорим. Има фиксирана сума в договора на Маркиньос и ако някой клуб я извади, той ще си тръгне - каза Димитров.
Ръководството на армейците не би се разделило с най-добрия си играч за по-малко от милион евро. Маркиньос има договор за още две години, но ако продължи с добрите си изяви, едва ли ще изпълни контракта си до края. Днес играчът на ЦСКА ще получи поредната си индивидуална награда. Той бе избран за най-добър футболист в "А" група за месец октомври.

http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/index.htm
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Дали може добър футболист да играе повече от 1 сезон в ЦСКА?

Мнениеот zlatan » 16 ное 2010 08:59

тошко янчев-мн.добър футболист играе много години при вас.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 ное 2010 09:03

Ти ще се учудиш ли, ако това действително стане?И няма да са само те двамата;за Асамоа вече се каза, че заминава за Корея, като слушах интервюто на Гигов преди 4-5 дена....може и много други да го последват, не само от ЦСКА.

ПП-Маркиньос не е ли втори или трети сезон при вас в момента?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

arsenala
Контакти:

Мнениеот arsenala » 16 ное 2010 09:03

zlatan написа:тошко янчев-мн.добър футболист играе много години при вас.

е той е на 34, за трансфер не може да става дума........
иначе и аз се дразня като си продаваме играчите... гранден

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 16 ное 2010 09:12

Гледам че и Йордан Минев ще го продават в израел,и мболи почти сигорно ще си отиде и оставаме без 3ма титуляри....

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 ное 2010 09:52

Е нали за вас беше особено важно да продавате на елитни клубове :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 ное 2010 09:58

Не само в ЦСКА, в България не може. Примери колкото искаш, Гранден е най-пресният.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

gamencerista
Контакти:

Мнениеот gamencerista » 16 ное 2010 10:50

rhaegar ти да не си очаквал Гранден да играе 3 години в БГ.
Футболисти като него, Сержиньо и т.н. идват просто да им се чуе името по Европа че играят. Вие продавате Маркиньос, Минев, МБоли се маха, ние махаме Грийн, Дембеле. И да се надяваме да дойда други позабравени футболисти. Да направят 5-6 мача. Да ги чуят по Европа и така .....

Няма кой СЕБЕУВАЖАВАЩ се футболист да остане да играе по стадиони като в Мездра, Монтана и т.н.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 16 ное 2010 10:52

Българските клубове не могат да задържат звездтие си за дълго,вие продавате Маркиньос,Левски Дембеле,Локо СФ Асамоа.Но няма и как да бъдат задържани щом излезе добра оферта за тях !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 ное 2010 10:55

gamencerista написа:rhaegar ти да не си очаквал Гранден да играе 3 години в БГ.
Футболисти като него, Сержиньо и т.н. идват просто да им се чуе името по Европа че играят. Вие продавате Маркиньос, Минев, МБоли се маха, ние махаме Грийн, Дембеле. И да се надяваме да дойда други позабравени футболисти. Да направят 5-6 мача. Да ги чуят по Европа и така .....

Няма кой СЕБЕУВАЖАВАЩ се футболист да остане да играе по стадиони като в Мездра, Монтана и т.н.

Аз нищо не съм очаквал, автора на темата задава въпрос, по който изказвам мнение. И малко обърка с вие-ние ;)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “ЦСКА”