Има ли място, Маркиньос в националния ни отбор ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Има ли място, Маркиньос в националния ни отбор ?
Какво мислите, дали Маркиньос е подходящ за националния ни отбор?
Re: Има ли място, Маркиньос в националния ни отбор ?
Маркиньос е най - мразения и обиждания футболист от агитката на ЦСКА. Жалко е, за тях че след няколко силни мача започнаха да си менят мненията.
определено има
Re: Маркиньос - национал !!!!!!
bonnnev написа:НЕ
Не, защотото...?
Според мен да, определено може да вдигне класата на отбора, имаме необходимост от добри футболистите. Междувпрочем същото нещо се отнася и за Жоазиньо (нали и той искаше да играе за България).
-
- Контакти:
продажник е има много млади момчета който са българи, по добре Гаджев от колкото 

не може след 2-3 силни мача да почват приказките !!! В момента ми харесва ,но и аз съм от тия, който го псуваха миналата година. Нека поиграе 1-2 сезона на ниво ,пък тогава да си чешем езиците.... а и трябва все пак Матеус да го извика ,нали??? не е достатъчно само гоцето да му даде паспорт !!! 

колеги от ЦСКА-радвайте се на силните мачове на човека и го оставете на мира-национален,държавен-бла,бла.Добър футболер -няма две мнения,но национала си има футболисти.
LEVSKI_FOREVER
foryoubitch написа:продажник е има много млади момчета който са българи, по добре Гаджев от колкото
Има много добри млади български офанзивни халфове ? И кои по-точно ?
Гаджев е наистина добър, но е дефанзивен, той е по-скоро разбивач, докато Маркиньос може да измисли нещо в нападение, нищо не губим да го пробваме така или иначе.
- Show Must Go On