Футболното съдийство в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

levskarin
Контакти:

Футболното съдийство в България

Мнениеот levskarin » 13 ное 2010 21:14

Преди доста време написах, че Ангел Ангелов е некадърен като футболен съдия. Обаче го лансират понеже е син на известния, но не повече от брат си, бивш съдия Любен Ангелов. Тоест Любе Спасов му се пада чичо. Но сега вече Вальо Михов го няма да му пере кирливите ризи на това слабо и страхливо момченце. Видяхте ли го как гледа като.......!?
Той просто не става за съдия и да спрат да го мъчат татко му и чичо му. Окепазил е доста мачове - например дузпата на "Пепеляшка"
А в същото време извадиха от съдийството перфектния в съдийско отношение Момчил Врайков, също добър съдия като Цв. Георгиев за безобидни прегрешения е заточен в Б група.
А този перфиден Ангелов с днешното си изпълнение уби футбола. Каза, че е отсъдил това, което е видял. Ми при това положение е за очен лекар, защото да не видиш този фаул от 1 метър, значи имаш проблеми с очите.

И моля да не ми се трият или заключват темите.
Настоящата тема считам за значима.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Футболно съдийство

Мнениеот maldin1 » 13 ное 2010 21:28

POPCORN написа:
BS1913 написа:РЕВЕТЕ ВСЕ ЕДНО ВАС НЕ ВИ ПОДПИРАТ :lol: :lol:

ти луд ли си!Няма такова нещо :)Винаги се свири против Левски!

Особено дузпите в началото на сезона,всеки мач дузпичка......Как ще се свири за Левски объркал си се. :lol:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 ное 2010 21:30

levskarin написа:Преди доста време написах, че Ангел Ангелов е некадърен като футболен съдия. Обаче го лансират понеже е син на известния, но не повече от брат си, бивш съдия Любен Ангелов. Тоест Любе Спасов му се пада чичо. Но сега вече Вальо Михов го няма да му пере кирливите ризи на това слабо и страхливо момченце. Видяхте ли го как гледа като.......!?
Той просто не става за съдия и да спрат да го мъчат татко му и чичо му. Окепазил е доста мачове - например дузпата на "Пепеляшка"
А в същото време извадиха от съдийството перфектния в съдийско отношение Момчил Врайков, също добър съдия като Цв. Георгиев за безобидни прегрешения е заточен в Б група.
А този перфиден Ангелов с днешното си изпълнение уби футбола. Каза, че е отсъдил това, което е видял. Ми при това положение е за очен лекар, защото да не видиш този фаул от 1 метър, значи имаш проблеми с очите.

Хубаво го бяха заключили у тях!Хич да не бяха го отключвали!Пък и само той да е,с мед да го нахраниш...Не знам какво трябва да стане,за да се отсъди дузпа срещу Литекс в Ловеч!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 ное 2010 21:35

А незнам кой искаше смяна на комисята на съдиите!Това е благодарение на Левски.Нали те искаха.Е дойде друга комисия , сега пак са не доволни...не бива така!Имайте малко чест и достойнстово!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

smith12

Мнениеот smith12 » 13 ное 2010 21:41

levskarin написа:Преди доста време написах, че Ангел Ангелов е некадърен като футболен съдия. Обаче го лансират понеже е син на известния, но не повече от брат си, бивш съдия Любен Ангелов. Тоест Любе Спасов му се пада чичо. Но сега вече Вальо Михов го няма да му пере кирливите ризи на това слабо и страхливо момченце. Видяхте ли го как гледа като.......!?

http://vbox7.com/play:93b097f9
http://vbox7.com/play:ef2cfdd0
Последна промяна от smith12 на 13 ное 2010 21:45, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 13 ное 2010 21:41

POPCORN написа:А незнам кой искаше смяна на комисята на съдиите!Това е благодарение на Левски.Нали те искаха.Е дойде друга комисия , сега пак са не доволни...не бива така!Имайте малко чест и достойнстово!

Допреди 3-4 кръга не знам кой рева срещу съдиите. Сега спряхте и като подарък получихте гола на Спас Делев в Благоевград.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
hisara
Контакти:

Мнениеот hisara » 13 ное 2010 21:43

Напролет само чужди съдии за дербитата, нашите продажници за нищо не стават! Който и да е шеф на съдиите, все ще е така! Мумията от Ловеч ги командва всичките, няма спасение от него.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 ное 2010 21:47

blue magic написа:
POPCORN написа:А незнам кой искаше смяна на комисята на съдиите!Това е благодарение на Левски.Нали те искаха.Е дойде друга комисия , сега пак са не доволни...не бива така!Имайте малко чест и достойнстово!

Допреди 3-4 кръга не знам кой рева срещу съдиите. Сега спряхте и като подарък получихте гола на Спас Делев в Благоевград.

ние поне си ревеме за нашите мачове!А не за мачовете на Литекс!Как съдията не дал фаул за Локо!Сами сте си виновни за това положение!Като сте много добри да ги бяхте били и Литекс и Локо Пд!А не сега да ми се оплаквате от съдиите!ЦСКа има за какво да реве.Тая година няма един мач съдията да е направил фрапантни грешки в полза на ЦСКа и затова да са били!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 13 ное 2010 21:48

blue magic написа:

Точно вие по добре да си мълчите за нередовни голове. И днес поредния гол под въпрос. Вашата работа е крадеца вика дръжте крадеца.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 13 ное 2010 21:49

Въпросното клипче показна много ясно, че когато няма намесени нечии интереси съдиите могат да свирят правилно. Бихме Миньор с 3-1, като за оспорвания втори гол специалистите признаха, че е имало интервенция срещу нападателя на ЛЕВСКИ. Но не това е най-важното. Акцентът се измества от това че Локо Сф бе грубо ощетен, а за пореден път авантата бе в полза на Ловеч.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Футбол - България”