Дата: 13:11:2010
Час: 19:30
ТВ: Нямам информация сега! (ако някой знае да каже!)
Стадион: ''Британия Стейдиъм''
Турнир: Английска Висша Лига
В 13 кръг на Висшата Лига, Ливърпул гостува на Стоук Сити. Ливъпул вчера прекрати победната си серия която беше от 3 мача с Х (1:1) като гост срещу Уигън Атлетик. След 2 дена т.е. събота отново гостува... и то на неудобен съперник. Стоук пък във вторник постигна драматична победа с 3:2 над Бирмингам Сити и определено ще влязат в мача с по-голямо настроение от нас. Мен лично много ме фана яд за гедата на Джерард,незнам дали сте гледали повторението по Нова Спорт,което беше днес от 18:00! Яд ме е много на изгубените точки. И не си пускам темата сега,защото ме е страх някой да не я направи вместо мен,а защото искам да си израза мението не ми се чака до утре. Очаквам мача да завърши Х мачовете ни там обикновенно така завършват. Немога да разбера защо Рой не пуска Кирякос..?! Ако трябва да съм честен,когато Бенитес го взе на Анфийлд бях негативно настроен към него и очаквах да се разкарва само с червената фанелка,но той ме изненада много сърцато играе в защита (не си спомням гол допуснат заради негова грешка) и бележи доста голове с глава. Миналата година точно той отбеляза единственият гол на Ливърпул за 1:1 на ''Британия Стейдиъм'' и не ми е ясно защо Рой не го пуска в последните мачове... Кирякос е единственият защитник от който очаквам гол. Ако в даден мач имаме 10-12 корнера то поне 1 от тях Кирякос би могъл да вкара,но при полжение,че не се знае дали ще играе в събота и това,че сме слаби гости не е добре. От нападение очаквам да вкарват Торес,Нгог и Каут. От халфовата линия се надявам на капитана Джерард,а от защитата на Криякос и това е....
Прогноза: X и под 2.5 гола. LIVERPOOL FOREVER!!!