Айде, момичета и момчета! Горе главите!
Очакват ни и по-добри дни. Защо да не победим и в Гент ?
Белгийците играят един сериозен мач - дерби с Генк на 26.11.2010 г. като гости. Тежък мач ще е, защото в момента Генк водят класирането. А Гент са трети.
Така че може да си помечтаем, че ще бъдат разгембени физически и психически, няколко дни след това...
След нас играят с последния в класирането, Eupen. 04.12.
Ето ви линк за класирането в Белгийската Jupiler Pro League -
http://sport.be.msn.com/fr/jupilerprole ... ?comp=2551
http://sport.be.msn.com/fr/jupilerprole ... ?comp=2551 - това е програмата.
Поздрави на всички!
Не забравяйте, ЛЕВСКИ може!!!! ЛЕВСКИ ЗАСЛУЖАВА!!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!!
Гент - Левски 01.12.2010 г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.
Признавам си, че, понеже нямах нерви да гледам Левски - Лил, гледах Гент - Спортинг. Ако играят така, нямаме големи шансове. Вярно, че Спортинг излязоха с някакви смъртни резерви, но просто Гент ги размазаха.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Весо ,гроги съм бате не заради автогола на Иво,а за начина по който изпуснахме трите точки.Ясен води перфектно мача до тази смяна ЗАЩО ПИПАШ НЕЩО КОГАТО ОТБОРА ВЪРВИ.Искам да използвам темата ти и тук да подкрепим Иво той ще го превъзмогне този автогол
НЕВЕРОЯТЕН ГРИЙН ИМАМЕ В ОТБОРА.
НЕВЕРОЯТЕН ГРИЙН ИМАМЕ В ОТБОРА.
LEVSKI_FOREVER
- Santiago Munezz
- Контакти:
dodo7271 написа:Признавам си, че, понеже нямах нерви да гледам Левски - Лил, гледах Гент - Спортинг. Ако играят така, нямаме големи шансове. Вярно, че Спортинг излязоха с някакви смъртни резерви, но просто Гент ги размазаха.
Ние пък размазахме Лил...според мен шансове имаме.Един равен в Белгия и победа на Спортинг над Лил ще завърже яко групата 3 отбора с 5 точки....но това разбира се са много тънки сметки живота продължава и каквото сабя покаже
САМО ЛЕВСКИ !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Според мен,Левски им намаляха шансовете за класиране...да не се лъжем,Гент ще играят на живот и смърт + това са домакини,относно мача със Спортинг,Господ да е с нас!!!
Горе главите!!! Шансове винаги има!!! Ако играем както днес с доза шанс защо да не вземем нещо от белгийците?!
П.С: Сержиньо Грийн!!! Каквото и да се каже за него е малко...
П.С: Сержиньо Грийн!!! Каквото и да се каже за него е малко...
- Levskar_90
-
- Контакти:
Ако отбора на България играе както днес ги бием!0-2
Пичове, аз щях да си счупя главата от яд!!!
И не съм склонен съвсем да простя на Иво Иванов...щото беше супер зле пласиран и ориентиран, както винаги!
Вместо да се правим на психолози, да му пожелаем просто да поработи повече върху себе си и ориентирането си в наказателното поле.
Грешките се преодоляват с работа!!!!
Иначе се рових и гледах програмата и на Лил. Те имат също много тежък мач - на 27 11 срещу преките си конкуренти - Жирондинците - Girondins Bordeaux. Ако се приеме, че ще се смажат от тичане и няма да им останат сили за Спортинг, може и да се окаже, че Спортинг имат по-големи шансове да ги натупат. Иначе следващият мач на 4.12 за Лил е срещу по-слаб отбор - този на Lorient.
Еми, не знам.
Всичко вече е съвсем по нашенски, в областта на бакалските сметки...
Айде, горе главата!
ЛЕВСКИ показа, че има бъдеще!!!
Надигра един доста добър френски отбор!!!
Това е футболът, има и такива тъпи ситуации...
И не съм склонен съвсем да простя на Иво Иванов...щото беше супер зле пласиран и ориентиран, както винаги!
Вместо да се правим на психолози, да му пожелаем просто да поработи повече върху себе си и ориентирането си в наказателното поле.
Грешките се преодоляват с работа!!!!
Иначе се рових и гледах програмата и на Лил. Те имат също много тежък мач - на 27 11 срещу преките си конкуренти - Жирондинците - Girondins Bordeaux. Ако се приеме, че ще се смажат от тичане и няма да им останат сили за Спортинг, може и да се окаже, че Спортинг имат по-големи шансове да ги натупат. Иначе следващият мач на 4.12 за Лил е срещу по-слаб отбор - този на Lorient.
Еми, не знам.
Всичко вече е съвсем по нашенски, в областта на бакалските сметки...
Айде, горе главата!
ЛЕВСКИ показа, че има бъдеще!!!
Надигра един доста добър френски отбор!!!
Това е футболът, има и такива тъпи ситуации...
- optimistik
- Контакти:
А бе какво ги слагате Гент в сметките,Спортинг им пуснаха за да играят за тях в следващите мачове.Фаворити са Спортинг и Лил,макар,че последните не заслужават да се класират,след като разчитат на такава груба игра и най-вече на съдиите.Според мен Левски сами могат да си решат съдбата,не Гент или Лил,Ясен да си седне на задника и да не се прави на велик треньор ами да мисли и да мисли и да мисли,ако не може да пита тези,които могат.Такива осирания и такива смени в моменти когато мача ти върви са направо самоубийствени.Аз лично не приемам да изживея още един такъв кошмар като тази вечер заради "гениални" хрумвания" и експерименти на Ясен.Иначе моите уважения за куража му,но има доста хляб да изяде докато дойде момента да се прави на "специален"