Защо Левски не иска да продава билети

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

stg333
Контакти:

Защо Левски не иска да продава билети

Мнениеот stg333 » 02 ное 2010 09:14

Въпроса ми е много сериозен, 21 век сме ако сте забелязали, защо Левски не иска да печели пари от билети,хиляди хора от провинцията искат да посещават мачове и повечето не рискуват защото е някак тъпо да караш 300 км и да няма билети например, защо Левски не продава билети чрез Мтел. казвам Мтел за пример защото има национална мрежа от офиси и магазини и защото имат дългосрочно сътрудничество с Левски, да продават както искат но с тия каси като през 1950 години е излагация
Последна промяна от stg333 на 02 ное 2010 17:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TheKing
Контакти:

Re: Защо Левки не иска да продава билети

Мнениеот TheKing » 02 ное 2010 09:26

И аз вчера си мислех същото.
По мое виждане поне 40% от зрителите са от провинцията.
Има модерни начини за разпространение и продажба в цялата страна, как за концертите е възможно, а за футболен мач - не??
От ръководството на Левски трябва сериозно да се замислят по въпроса!! :idea:

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 02 ное 2010 09:29

Много ясно и просто.За да се продават билети в Емтел , те трябва да получат накакъв % от продажбата им , ама нали Батков е стисня не иска да им даде нищо.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 ное 2010 09:31

stg333 написа:Въпроса ми е много сериозен, 21 век сме ако сте забелязали, защо Левски не иска да печели пари от билети,хиляди хора от провинцията искат да посещават мачове и повечето не рискуват защото е някак тъпо да караш 300 км и да няма билети например, защо Левски не продава билети чрез Мтел. казвам Мтел за пример защото има национална мрежа от офиси и магазини и защото имат дългосрочно сътрудничество с Левски, да продават както искат но с тия каси като през 1950 години е излагация

Абсолютно уместен въпрос !
Според мен, можеби има притесненние, че бройката която бъде определена да се продава в другите градове, няма да се изкупи.
Това не би трябвало да е проблем .... примерно, както е за мача този Четвъртък, спокойно можеше да се отделят 5-7 000 билета в магазините и офисите на М-тел из цялата страна.
И колкото останат ( не бъдат продадени ) ... спокойно могат да бъдат върнати ден преди мача на касите и ( евентуално ) да се продадът.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

The_One
Контакти:

Мнениеот The_One » 02 ное 2010 09:35

Имам един въпрос,ако може някой да ми даде бърз отговор.От Варна съм и искам да попитам кога ще пускат билетите за Левски-Лил.....вече е вторник,не трябва ли да са отворили касите,никъде нищо не пише ?

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 02 ное 2010 09:35

Момчета не е така, както го говорите. Нали ЦСКА така продаваха билети. Когато си купих от провинцията от офиса на глобул мисля, те ми го разпечатаха. Те не се зареждат с хартийки в провинцията, а някак си със системата им ги продават, тоест имат пуснати билети, някаква бройка, и така. Но се взима процент от тия дето продават няма как!

Потребителски аватар
TheKing
Контакти:

Мнениеот TheKing » 02 ное 2010 09:50

george_speed75 написа:Много ясно и просто.За да се продават билети в Емтел , те трябва да получат накакъв % от продажбата им , ама нали Батков е стисня не иска да им даде нищо.

Като има процент, билетите ще са с лев два по-скъпи, голяма работа! Трябва да се улесняват феновете, а не обратното!

ico7
Контакти:

Мнениеот ico7 » 02 ное 2010 09:57

В началото на годината пътувах до Мадрид и исках да гледам мач за времето през което бях там. Единствения мач беше АтлетикоМ-Валенсия. През Интернет си купих билети (за мен и още трима мои колеги) и с представяне на картата, с която извърших плащането на касата на стадиона преди мача ми дадоха билетите.

The_One
Контакти:

Мнениеот The_One » 02 ное 2010 10:00

Благодаря "отзивчиви" левскари добре ,че ме отразихте.... това е линк ,ако на някой не му е ясно както беше за мен http://bgfootball.actualno.com/news_321405.html

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 02 ное 2010 10:27

The_One написа:Благодаря "отзивчиви" левскари добре ,че ме отразихте.... това е линк ,ако на някой не му е ясно както беше за мен http://bgfootball.actualno.com/news_321405.html

[offtopic]ти приказката за неволята чел ли си я ?[/offtopic]
Изображение

Върни се в “Левски”