Паметни мачове на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Паметни мачове на ЦСКА

Мнениеот Deluxx » 31 окт 2010 22:06

Здравейте :) ЦСКА има много паметни мачове срещу Ливърпул,Аякс,Ювентус,Байерн,Байер и още много....много....Искам да попитам някой, може ли да даде картинки на такива паметни мачове с емблемите на ЦСКА и противника,резултата и голмайсторите :) Така, много ще се кефя ако някой има такива картинки.

Потребителски аватар
jivko4

Re: Паметни мачове на ЦСКА

Мнениеот jivko4 » 31 окт 2010 22:20

Изображение
Изображение
Изображение
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 01 ное 2010 00:39

Нека всички, които пускат мнения по-темата, да се съобразяват с желанието на автора! Спорове от сорта, кой ,какво, къде и кога ще бъдат изтривани, а авторите на провокации ще бъдат наказани!!!

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 01 ное 2010 00:48

Най-паметния мач за мен е 2-2 с Бешикташ в София. Спомням си че валеше доста силно но въпреки това имаше около 15-17 хиляди човека на стадиона. Страхотна хореография... всичко беше супер. смазахме ги. велизар пропусна 2 пъти с/у вратаря да вкара първото полувреме. второто съдията малко ги подпря като не им даваше картони и така им спести изгонване. Определено ЦСКА има по велики мачове от този но за мен той за сега е най-паметния. Просто такива емоции не бях изпитвал преди т'ва на мач. Страшна радост и гордост последвани от невероятна болка за 120 минути.

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 15 яну 2011 17:47

Изображение
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 16 яну 2011 14:34

момчета ... да не забравяме и лудия мач насред софия !!!
ЦСКА-Блекбърн 3:3

http://vbox7.com/play:1fd5eac6

настръхвам всеки път като го слушам ! а и като знам че имах късмета да съм на този мач
[center]Изображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”