,,На Рууни ще му бъде много трудно да си върне титулярното място, тъй като Ернандес се представя наистина страхотно. Докато Хавиер играе силно, не си мислете, че ще го оставя извън титулярния състав", заяви Фъргюсън.
"Имах усещането, че той ще пробие в състава и това нещо се потвърди наистина", добави шотландецът.
"Когато се трудиш, това ти се отплаща и такъв е случаят. Хавиер се радва да е тук, семейството му е с него, той говори езика", отбеляза още специалистът.......'''
И ако сега някой ми каже че не беше Цирк с новия договор на Рууни ......аз ставам Космонавт-Блондин )))) На това момче зимата ще му мажат ските в клуба. Слагам пари за това.....))))
Сигурно ли е титулярното място на Рууни?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- charlitobg
- Контакти:
Re: Новият договор на Рууни МИРИШЕЕЕЕ...
Каквото и да пишат става дума за ПАРИ. :D
- everlast66
- Контакти:
Re: Сигурно ли е титулярното място на Рууни?
Абе, това е Руни дето мирише бре!
Нищо му няма на договора изряден си е.
Нищо му няма на договора изряден си е.
според мен, целия тоя нов договор е един благовиден начин после Руни да си тръгне срещу някакви пари и без скандал, какъвто се очертаваше
Това не е първата и не е последната история с неочакван край. Театъра на мечтите има още много да ви покаже. enjoy! 

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Щом треньора е казал, че не е сигурно .... що за тема е това ? Руни ще го продадат 100% !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
при тези параметри на новият му договор-категорично ДА...
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
преди 1-2 години като казвах кой е най-добрия играч на ютд, всички ми се смееха в тоя форум...... дали някой от вас тогава е можел да си представи, че Рууни ще се бори да партнира на Бербо...
иначе сър-а ще го смени след като си е осигурил подписа на някое голямо име (като Вия) за средно голяма сума пари и тогава Рууни ще бъде запратен за мнооооого пари в друг тим.

иначе сър-а ще го смени след като си е осигурил подписа на някое голямо име (като Вия) за средно голяма сума пари и тогава Рууни ще бъде запратен за мнооооого пари в друг тим.
Последна промяна от Alex на 30 окт 2010 17:37, променено общо 1 път.
[center]
[/center]

Alex написа:преди 1-2 години като казвах кой е най-добрия играч на ютд, всички ми се смееха в тоя форум...... дали някой от вас тогава е можел да си представи, че Рууни ще се бори да партнира на Бербо...![]()
иначе сър-а ще го смени след като си е осигурил подписа на някое голямо име (като Вия) за средно голяма сума пари и тогава Ръъни ще бъде запратен за мнооооого пари в друг тим.
Еми откакто Роналдо си тръгна от Юнайтед, Бербатов е най-добрият и най-постоянният. Просто той свързва цялата игра, тази година и Нани доста добре се справя.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Love_ написа:Alex написа:преди 1-2 години като казвах кой е най-добрия играч на ютд, всички ми се смееха в тоя форум...... дали някой от вас тогава е можел да си представи, че Рууни ще се бори да партнира на Бербо...![]()
иначе сър-а ще го смени след като си е осигурил подписа на някое голямо име (като Вия) за средно голяма сума пари и тогава Ръъни ще бъде запратен за мнооооого пари в друг тим.
Еми откакто Роналдо си тръгна от Юнайтед, Бербатов е най-добрият и най-постоянният. Просто той свързва цялата игра, тази година и Нани доста добре се справя.
Нани заигра доста по-добре и наистина е другият постоянен играч в Ютд.
Аз си мисля, че Сър-а купи Бербатов с идеята да замени Роналдо и да доиграе кариерата си там. А Роналдо да донесе 50 млн чисти от двата трансфера и да закърпи бюджета...
И сега очаквам същото с Рууни, да намерят някой голаджия за 20-30 млн и после да видим следващия невероятно скъп играч, напускащ Манчестър.
[center]
[/center]