Емил Костадинов обратно в ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Hidiued
Контакти:

Емил Костадинов обратно в ЦСКА?

Мнениеот Hidiued » 29 окт 2010 22:47

Здравейте! Току-що попаднах на много тревожна новина в информационна агенция "Блиц" за евентуалното връщане на Емил Костадинов в ЦСКА. Смятам, че всички цесекари трябва сериозно да се притесняваме, ако има дори и малка доза истина в тази новина. Истината е една: Емил Костадинов - ВЪН от ЦСКА завинаги!
http://www.blitz.bg/sport/article/74840

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Емил Костадинов обратно в ЦСКА?

Мнениеот Cesc Fabregas » 29 окт 2010 22:49

Това ще е ебати цирка. :lol: Изобщо ЦСКА като цяло е голяма енигма за мен( май не само) в последно време :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 окт 2010 23:02

Cesc Fabregas написа:Това ще е ебати цирка. :lol: Изобщо ЦСКА като цяло е голяма енигма за мен( май не само) в последно време :roll:

Хахаха - наистина ще е цирк. Ако това стане факт, ще си взема почивен ден, само и само да чуя интервюто :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
petkov
Контакти:

Мнениеот petkov » 29 окт 2010 23:12

Според мен Титан напълно искат да изгонят феновете на отбора, за да си правят далаверите по-спокойно (не че сега не ги правят) . Трябва да призная, че за няколко месеца имат огромен напредък. Разправийте с Дучето доказват твърдението ми. Ако всичко продължи с тези темпове, скоро очаквам Цска да стигне нивото на отбора чийто президент е Чичо Венци.
[wrapimg=]http://images03.snimka.bg/000170300.jpg[/wrapimg]

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 29 окт 2010 23:13

Обикновенно когато има новина в Блиц за ЦСКА , тя накрая се оказва вярна !

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 29 окт 2010 23:20

Highlander написа:Обикновенно когато има новина в Блиц за ЦСКА , тя накрая се оказва вярна !

Досега несъм чел такава
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 29 окт 2010 23:27

dindan написа:
Highlander написа:Обикновенно когато има новина в Блиц за ЦСКА , тя накрая се оказва вярна !

Досега несъм чел такава

И аз!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

lokos

Мнениеот lokos » 30 окт 2010 00:02

да това е истина и срещата не предстой а вече е факт! завраща се не като спортен директор а ПРЕЗИДЕНТ след като Михов се отказа!!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 30 окт 2010 00:10

Време е , ако Антон Божков няма да взима ЦСКА , дойде времето да се направи - НОВ ИСТИНСКИ ЦСКА ! Въпреки , че като познавам нашата родина и хората тук и това ще бъде опорочено .......

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2010 00:36

DmG написа:Време е , ако Антон Божков няма да взима ЦСКА , дойде времето да се направи - НОВ ИСТИНСКИ ЦСКА ! Въпреки , че като познавам нашата родина и хората тук и това ще бъде опорочено .......

Как го виждаш този нов и истински ЦСКА?Ако навремето са забравили да закрият старият отбор, при префасонирането му в АД (както е направил Христолов и се възползваха канарите) добре, ами ако не са забравили?Новият, ще трябва да изкупи старият, за да може да продължи историята му.В противен случай си остава просто един нов отбор, който трябва да почне от най-ниското ниво на футбола у нас.Отделно, че ще трябва да сложите още нещо към ЦСКА, защото не може да има два клуба от един град с едно име....

ПП-Ако стане така, какво ще означава абревиатурата на новият и истински ЦСКА?За мен ще е смешно да има два отбора с такава абревиатура в една държава, ама вие си знаете :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”