Сега след като нещата почти се изясниха и успокоиха - какво е мнението Ви за играта на Ботев - в защита, в средата на терена , в нападение, тактическа и физическа подготовка.
Мисля , че сега е момента да сме взискателни - не като резултати , а като поведение на терена. Защото сега резултати -като точки и победи имаме, но на мачовете - които съм гледал на живо - с по-силните отбори играта не ми хареса особено.
Какво мислите за играта на Ботев - има ли развитие?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво мислите за играта на Ботев - има ли развитие?
7 т. преднина, мач по-малко,една грешна стъпка.Нормално е да има затруднения срещу по-сериозни отбори.Не може всички да се бият с по 8-0.Щом резултатите са на лице, значи развитие има !!!
Не става дума да се бие с по 8:0. Аз бих по-доволен от резултат 2,3,4 на 0 , но играта да е целенасочена, постояно да е под контрол противника. Методично да го притискаш. Да създаваш ситуации плод на някакъв игрови замисъл, а не плод на индивидуални проблясъци на играчите. Защото мислия, че имаме добри играчи и благодарение на това постигаме резултати, а по-добре би било резултатите да са плод отборната игра и тактика в резултат на работата на играчите и треньорите.
Аз също съм твърдо за Марин Бакалов - при всичко което направи и прави за отбора. Мисля дори, че като организатор и ръководител се справя много добре, незнам защо не иска да се развива в тази посока- мисля че там има голиям потенциал в управлението на отбора. И затова искам да му дадем шанс и като треньор, при положение, че явно има желание там да се утвърди.
Имам и един конкретен въпрос - някой знае ли какво включва цялата подготовка на отбора - освен играта в квадрат и двустранните игри.
Правят ли се някакви тактически упражнения и схеми с топка - за защитата, за халфовете , за нападателите. Физическата пдготавка от какво се състои, освен, кросчета и обиколки на стадиона
Правят ли се някакви тактически упражнения и схеми с топка - за защитата, за халфовете , за нападателите. Физическата пдготавка от какво се състои, освен, кросчета и обиколки на стадиона
Сега ще трябва да влизате в Б група. Като гледам резултатите, всичко е наред. Няма да има затруднениия. Ясно е,че играта не е като на Барса, но то на кой е? Но догодина целта ще бъде А група, и ще е съвсем логично да се вземат нови играчи и добър треньор. В А група, когато Ботев е бил фактор, винаги се е отличавал с добра игра. И ако пак искат да са фактор там, играта трябва да бъде такава.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Играта става по-лоша от мач на мач а съм изгледал всички от началото до сега!?В крайна сметка важни са резултатите а те говорят сами за себе си.
За Марин Бакалов организационно всичко което е свършил може с една дума да се определи-ЧУДО
Най милото което мога да кажа за треньорските му качества е че са неубедителни.
За Марин Бакалов организационно всичко което е свършил може с една дума да се определи-ЧУДО

Мисълта ми беше и към някой от членовете на клуба, които са по навътре в нещата - по въпроса за треньор има ли някакво конкретно стратегическо виждане. Не може така от днес за утре стане някава издънка, не ни хареса играта и под натиска на феновете - дайте да сменим треньора. Така нищо по различно няма да стане, защото:
1. Треньорите в БГ са на същото ниво като футбола ни , даже по ниско . Аз не се сещам за едно име на български треньор което да изпъква над останалите - да не говорим с някакжи резултати като треньор.
2. Македонските "специалисти" , които за всички е ясно какъв им е футбола та са дошли и нашия да оправят за тях недоумявам - защо се водят изобщо (освен че някой прибира комисионни)
Така, че ако няма някакжо конкретно виждане за някаква конкретна кандидатура - която може да подобри с нещо работата в клуба с опит, ноу хау - не виждам какъв е смисъла от смяна на треньора през зимата, както chepa 1912 каза. Марин не е по-глупав от останалите измислени БГ треньори. И ако е така просто трябва да бъде подкрепен да се развива - със специализации, обмяна на опит в западни клубове, семинари, курсове за треньори и т.н.
1. Треньорите в БГ са на същото ниво като футбола ни , даже по ниско . Аз не се сещам за едно име на български треньор което да изпъква над останалите - да не говорим с някакжи резултати като треньор.
2. Македонските "специалисти" , които за всички е ясно какъв им е футбола та са дошли и нашия да оправят за тях недоумявам - защо се водят изобщо (освен че някой прибира комисионни)
Така, че ако няма някакжо конкретно виждане за някаква конкретна кандидатура - която може да подобри с нещо работата в клуба с опит, ноу хау - не виждам какъв е смисъла от смяна на треньора през зимата, както chepa 1912 каза. Марин не е по-глупав от останалите измислени БГ треньори. И ако е така просто трябва да бъде подкрепен да се развива - със специализации, обмяна на опит в западни клубове, семинари, курсове за треньори и т.н.
daimio написа:Най милото което мога да кажа за треньорските му качества е че са неубедителни.
С несработен отбор загубени само 2 точки и преднина от 8 (с мач по-малко сме) пред втория... статистиката говори друго

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- chepa 1912
- Контакти:
TONDO написа:Мисълта ми беше и към някой от членовете на клуба, които са по навътре в нещата - по въпроса за треньор има ли някакво конкретно стратегическо виждане. Не може така от днес за утре стане някава издънка, не ни хареса играта и под натиска на феновете - дайте да сменим треньора. Така нищо по различно няма да стане, защото:
Така, че ако няма някакжо конкретно виждане за някаква конкретна кандидатура - която може да подобри с нещо работата в клуба с опит, ноу хау - не виждам какъв е смисъла от смяна на треньора през зимата, както chepa 1912 каза. Марин не е по-глупав от останалите измислени БГ треньори. И ако е така просто трябва да бъде подкрепен да се развива - със специализации, обмяна на опит в западни клубове, семираи, курсове за треньори и т.н.
А ти много питаш, TONDO

Името Георги Василев говори ли ти нещо?????? Няма никакви резултати викаш?

Ама нещо го спрягат за Черно Море..................