1. Място във 3ката - за мен е доста по-трудно да влезем от първенството,защото има доста стойностни отбори,които за разлика от нас си взимат мачовете,като гости със отборите,които се намират след 8-мо място. Все пак обаче Едо взима юздите при нас и не се знае какви чудеса може да направи

2. За мен по-реалистичен - чрез купата. Знаем,че много отбори ще се хвърлят,но ние миналият сезон завършихме 12-ти и ще бъдем домакини срещу отборите от А група. Знаем,че сме домакински отбор и мисля,че който и да приемем във Пловдив,можем да го бием. Освен това за купата са по - малко мачовете и всеки може да се издъни или да я отпише. Освен това знаем ако играем финал за купата,колко черно-бели ултраси ще отидат на неутралния терен за финала. Ще е уникално нашествие,така че и там ще сме домакини! За мен купата е по-голям шанс,а освен това започваме един кръг по-късно за Уефа,отколкото 3тия в класирането.
3. Този вариянт за мен е по-скоро,като спасителен. Някои от първите 3 отбора да вземе купата,а ние да завършим 4ти и да играем в ЕКТ. Това също е начин,но се надявам да не се молим да играем по този начин в ЕКТ.
Като цяло според мен имаме шансове и съм сигурен,че ще окажем невероятната си подкрепа и лоялност към играчи,и ръководство. И все пак можем да мечтаем и да вярваме. Пък ако не се класираме..... ЗДРАВЕ ДА Е!