Ще може ли Локомотив Пловдив да се пребори за ЕКТ?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Ще може ли Локомотив Пловдив да се пребори за ЕКТ?

Мнениеот Boksiorcheto » 21 окт 2010 13:08

Локомотив Пловдив е може би най-обичаният отбор във България. Мисля,че имаме шанс да се преборим за европейските турнири. Има три вариянта за мен:
1. Място във 3ката - за мен е доста по-трудно да влезем от първенството,защото има доста стойностни отбори,които за разлика от нас си взимат мачовете,като гости със отборите,които се намират след 8-мо място. Все пак обаче Едо взима юздите при нас и не се знае какви чудеса може да направи ;). Знаем,че нашият президент ще отпусне финанси за нови трансфери и при една правилна трансферна политика,и при домакинство на 4те софийски отбора пролетният полусезон - шансът е голям да завършим във топ3. За сега се представяме сравнително добре,но изгубихме точки по много глупав начин. И естествено със нашата безусловна подкрепа,която вдига всеки футболист. Това е първи вариянт за мен. Може би не толкова реалистичен,но пък ни остава само да вярваме. Със едно постоянство може да се получи. Лошото е,че сега ни започват тежките мачове - 2 гостувания във София,гостуване в Благоевград и домакинство срещу пряк конкурент.
2. За мен по-реалистичен - чрез купата. Знаем,че много отбори ще се хвърлят,но ние миналият сезон завършихме 12-ти и ще бъдем домакини срещу отборите от А група. Знаем,че сме домакински отбор и мисля,че който и да приемем във Пловдив,можем да го бием. Освен това за купата са по - малко мачовете и всеки може да се издъни или да я отпише. Освен това знаем ако играем финал за купата,колко черно-бели ултраси ще отидат на неутралния терен за финала. Ще е уникално нашествие,така че и там ще сме домакини! За мен купата е по-голям шанс,а освен това започваме един кръг по-късно за Уефа,отколкото 3тия в класирането.
3. Този вариянт за мен е по-скоро,като спасителен. Някои от първите 3 отбора да вземе купата,а ние да завършим 4ти и да играем в ЕКТ. Това също е начин,но се надявам да не се молим да играем по този начин в ЕКТ.
Като цяло според мен имаме шансове и съм сигурен,че ще окажем невероятната си подкрепа и лоялност към играчи,и ръководство. И все пак можем да мечтаем и да вярваме. Пък ако не се класираме..... ЗДРАВЕ ДА Е!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Ще може ли Локомотив Пловдив да се пребори за ЕКТ?

Мнениеот storm » 21 окт 2010 13:13

А дано ,черно белите отбори са ми слабост.... :)

П.С Без Нюкасъл
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 21 окт 2010 13:16

Не вярвам да влезете в 3ката..Локо СФ/Литекс/Левски/Черноморец..като прибавим ЦСКА и (надявам се ние Черно море) Славия..много претенденти станаха спред мен класирането ще е ..
1.Левски
2/3.Черноморец/Литекс
4/5.ЦСКА/Локо СФ
Ако влезете в 5цата браво

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 21 окт 2010 13:16

И вие като Левски,имате отлично нападение и слаба защита.Ако си подобрите играта отзад имате шансове според мен.
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 21 окт 2010 13:18

chelseabg написа:Не вярвам да влезете в 3ката..Локо СФ/Литекс/Левски/Черноморец..като прибавим ЦСКА и (надявам се ние Черно море) Славия..много претенденти станаха спред мен класирането ще е ..
1.Левски
2/3.Черноморец/Литекс
4/5.ЦСКА/Локо СФ

Всеки си има мнение,но какво и да стане ние ще подкрепим отбора така,както никой от тези отбор,които ги изброи не може ;)! Дори и да не успеем няма да правим трагедии за разлика от някои други отбори ;). Все пак се надяваме ;)!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 21 окт 2010 13:19

Топчооо написа:И вие като Левски,имате отлично нападение и слаба защита.Ако си подобрите играта отзад имате шансове според мен.

Нали за това си върнахме Кирчо Котев ;). Ако не си ми чел постът - там написах,че Коко отново ще ни подсили със качествени попълнения. Надявам се в защита.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 21 окт 2010 13:22

Boksiorcheto написа:
chelseabg написа:Не вярвам да влезете в 3ката..Локо СФ/Литекс/Левски/Черноморец..като прибавим ЦСКА и (надявам се ние Черно море) Славия..много претенденти станаха спред мен класирането ще е ..
1.Левски
2/3.Черноморец/Литекс
4/5.ЦСКА/Локо СФ

Всеки си има мнение,но какво и да стане ние ще подкрепим отбора така,както никой от тези отбор,които ги изброи не може ;)! Дори и да не успеем няма да правим трагедии за разлика от някои други отбори ;). Все пак се надяваме ;)!

Успех винаги съм се кефил на пловдивчани,че си подкрепяте отборите а не Левски/ЦСКА както за жалост някой хора от Варна..

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 21 окт 2010 13:25

chelseabg написа:
Boksiorcheto написа:
1.Левски
2/3.Черноморец/Литекс
4/5.ЦСКА/Локо СФ

Успех винаги съм се кефил на пловдивчани,че си подкрепяте отборите а не Левски/ЦСКА както за жалост някой хора от Варна..

И при нас има много хора от Левски и Цска. Не се подценявайте - вие си имате постоянна фенска маса. Вярно,че не е,като нашата,но за бг стандартите сте си много добре ;). Успех и на вас!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 окт 2010 13:25

Според мен на Локо Сф и Черноморец доста скоро ще им свърши инерцията и късмета и ще слезнат с по няколко места надолу.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”