Нов удар за Ман Юнайтед: Рууни може да се откупи за 5 милион

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Нов удар за Ман Юнайтед: Рууни може да се откупи за 5 милион

Мнениеот megan fox » 19 окт 2010 18:09

Пореден удар за Манчестър Юнайтед в трансферната сага с най-голямата им звезда Уейн Рууни беше нанесен от лагера на нападателя, след като в английските медии бе публикувана информация, че голмайсторът дори може да откупи правата си срещу 5 милиона английски лири след края на настоящия сезон. Той възнамерява да се възползва от правило номер 17 на ФИФА, известно още като "правило Уебстър", което му позволява да откупи собствените си права, плащайки на Манчестър Юнайтед заплатите си до края на своя контракт. Новината, че Рууни може да се възполза от правилото "Уебстър" беше потвърдена пред английските медии от адвокатската кантора "Руис Уерта и Креспо", която се е занимавала с всички големи дела по този казус в света на футбола.

Правилата гласят, че всеки футболист може да откупи правата си и да напусне своя клуб след изтичането на определен период, който ФИФА разглежда като "защитен". За играчи, които са били под 28-годишна възраст, когато са подписвали своите контракти, какъвто е случаят на Рууни, този период е от три години. Това означава, че за Рууни, който подписа с Юнайтед на 21-годишна възраст през ноември 2006 година, този период е изтекъл през ноември 2009 г. Правилото "Уебстър" може да бъде използвано от футболистите само през летните трансферни прозорци с 15-дневна предупредителна бележка.

http://www.sportal.bg/news.php?news=265798

Ако това е вярно... МЮ още зимата ще продаде Руни! Иначе лятото ще го загуби срещу някви си смешни 5 милиона паунда, които после всеки клуб би възстановил на Руни в двоен, че и троен размер!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Нов удар за Ман Юнайтед: Рууни може да се откупи за 5 милион

Мнениеот Frankie Lampard » 19 окт 2010 18:12

Гадничко за МЮ.Аз имам скрити надежди,че можем да го вземем,с Дрогба би направил убийствен тандем,а и е млад.

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 19 окт 2010 18:14

Едва ли ще отиде в Челси.Или парите на Сити ще го прилъжат или в Реал !!!
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

slai
Контакти:

Мнениеот slai » 19 окт 2010 18:16

Днеска Сър Алекс каза в пресконференция, че Руни е твърдо решен да напусне и няма да подпише нов договор. 100% си заминава през зимата и като нищо може да го пуснат в Сити или Челси ако предложат повече пари от Барса или Реал щото Юнайтед не могат да си позволят да се пазарят. Но Фъргюсън казва също, че Рууни е искал да напусне още лятото и според мен е възможно Рууни или агента му да е имал устно споразумение с някой отбор

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 19 окт 2010 18:17

Ами аз имам две теории:

Защо няма да отиде в Реал-Има син на 1 годинка и едва ли би искал да го води в Испания.
Ман Сити-Едва ли ще се навие да отиде в кръвния враг,Там е Тевез,а те са еднотипни.

slai
Контакти:

Рууни решен да напусне Юнайтед

Мнениеот slai » 19 окт 2010 18:24

Ето запис от днешната пресконференция http://www.youtube.com/watch?v=VJsogy1FS_A . В мрежата е пълно със статии на български който се интересува може да намери

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 окт 2010 18:25

Есиенчо написа:Едва ли ще отиде в Челси.Или парите на Сити ще го прилъжат или в Реал !!!

Рууни поне според мен е типичен сребролюбец! И цялата тая сага със неподписването на нов договор е извиване на ръцете на ръководството на МЮ да получи повече пари! Ест САФ никога няма да позволи такова нещо да се случи и най-много да вкара отново бутонките в действие!
И понеже съпругата на Рууни не желае да се мести от Манчестър, а очевидно самият англичанин го вълнуват само и единствено парите... то поне за мен е ясно къде ще избере да отиде - при милионерите в Сити! Жалко за МЮ и още по-жалко за феновете на отбора, които безкрайно обичат и ценят Уейн! Очевидно чувствата не са взаимни!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 окт 2010 18:27

Frankie Lampard написа:Ами аз имам две теории:
Защо няма да отиде в Реал-Има син на 1 годинка и едва ли би искал да го води в Испания.

И защо да не иска да го води в Испания?! По-добър климат, по-слънчева страна и по-гостоприемни хора.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 19 окт 2010 18:29

megan fox написа:
Frankie Lampard написа:Ами аз имам две теории:

И защо да не иска да го води в Испания?! По-добър климат, по-слънчева страна и по-гостоприемни хора.

Това както и да е,но и сестрата на Колийн е много болна и едва ли би искала да я изостави...

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Re: Рууни решен да напусне Юнайтед

Мнениеот Есиенчо » 19 окт 2010 18:30

Стига сте спамили бе има си тема пишете там
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Върни се в “Манчестър Ю”