Твърдо зад Титан и Емил Костадинов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

viroglav
Контакти:

Твърдо зад Титан и Емил Костадинов

Мнениеот viroglav » 17 окт 2010 23:10

Твърдо зад Титан и Емил Костадинов !!! Вън трийсетината предатели , които скандират против отбора и изгониха феновете на ЦСКА от сектор Г и от стадиона. Доживях и това ЦСКА да играе като домакин и футболистите да бъдат освирквани през целия мач. Как да победим при такива обстоятелства ?! Градим един абсолютно нов отбор , а една кръчма хора го бойкотират и унижават дори и на домакинските ни срещи. Вън предателите от стадиона !!! Да бъдем докрай с Титан , Емил Костадинов , футболистите и треньора. ЦСКА има традиции в годините , но това никога не е било ... За някакви си 30 сребърника и лични облаги някои решиха да жертват този велик клуб и да го пратят в миманса на историята. Бих написал и по - грозни думи , но се опитвам да сдържа гнева си и да спазя добрия тон. Апела ми е към мислещите и разбиращи ситуацията истински фенове ... Другите , е , те другите не мисля , че могат да се нарекат ЦСКА - ри.

J.R
Контакти:

Re: Твърдо зад Титан и Емил Костадинов

Мнениеот J.R » 17 окт 2010 23:13

и аз подкрепям отбора и костадинов.само данчо минев да се маха

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 окт 2010 23:14

Eмо костадинов? Вироглав ти луд ли си, какъв си? :) :?: И само да питам кой ги накупи като пазарска чанта всички тия некадърници от цял свят? А ?
Митко като много обича да ги гледа по нета и да ги купува, сега хак да са му. И после с колегата му Иванов да си задават пак въпроса- ЗАЩО им плащат такива заплати на такива некадърници. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи
Последна промяна от danko_sot на 17 окт 2010 23:19, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 17 окт 2010 23:17

Брат, спри дрогата! Ще се съсипеш още повече!

ВЪН КОЩА И ТИТАН ОТ ЦСКА!

БОЙКОТ!!!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 окт 2010 23:18

Аз заставам зад титан защото Иво Иванов каза че всичко с футболистите е разплатено! Седователно вината е във футболистите! Писна ми и на мен от бойкоти но това не е моя ЦСКА! Да любовта си е любов! Но това е смешно! Треньор без мнение?! футболисти без желание?! Писна ми! АЗ ОБИЧАМ ЦСКА но искам сърцат треньор като Стойчо и Любо! Не желая макета и италианци! ЦСКА е български отбор! Искам сърцата игра!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 17 окт 2010 23:20

с гъорето от мач на мач е по зле.при павел дочев имаха идея в играта а сега само е блъскат. оставка на тренъора. това е.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 17 окт 2010 23:21

Кой изгони публиката, нещо си се объркал! Хората ходят да гледат футбол, а не мърши които се разхождат по терена! Тези мърши ги довлекоха Титан и Емо Костадинов!

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 17 окт 2010 23:23

Аз заставам за ТИТАН,Емил и треньора!!!Иво Иванов каза директно че финансое бойкот няма всичко е в скапаните Бг играчи те за нищо не стават и само провалят отбора...Иванов каза че един отбор взема заплата колкото футболист на ЦСКА то е срамна работа аз съм зад ТИТАН смър за футболистите по-трагична игра не съм гледал скоро то и по селата играят по-добре...
Money Over Bitches

Потребителски аватар
rostiii
Контакти:

Мнениеот rostiii » 17 окт 2010 23:25

viroglav написа:Твърдо зад Титан и Емил Костадинов !!! Вън трийсетината предатели , които скандират против отбора и изгониха феновете на ЦСКА от сектор Г и от стадиона. Доживях и това ЦСКА да играе като домакин и футболистите да бъдат освирквани през целия мач. Как да победим при такива обстоятелства ?! Градим един абсолютно нов отбор , а една кръчма хора го бойкотират и унижават дори и на домакинските ни срещи. Вън предателите от стадиона !!! Да бъдем докрай с Титан , Емил Костадинов , футболистите и треньора. ЦСКА има традиции в годините , но това никога не е било ... За някакви си 30 сребърника и лични облаги някои решиха да жертват този велик клуб и да го пратят в миманса на историята. Бих написал и по - грозни думи , но се опитвам да сдържа гнева си и да спазя добрия тон. Апела ми е към мислещите и разбиращи ситуацията истински фенове ... Другите , е , те другите не мисля , че могат да се нарекат ЦСКА - ри.

С изключение за треньора,подкрепям те напълно!Нужен е нов треньор,и то БЪЛГАРСКИ,врял и кипял в нашата обстановка!!!Слушах Костадинов след мача и по думите му съдя,че утре ще иска оставката на треньора от собствениците!А и Гьоре мънкаше и явно го очаква-на това приличаха му думите на пресконференцията.
САМО ЦСКА!!!!

Потребителски аватар
JASSA1
Контакти:

Мнениеот JASSA1 » 17 окт 2010 23:26

С такива мачове няма как да привличаме фенове камо ли да искам е да има нови фенове, ще ни забравят дори и ветераните. Сраммммммммммммм!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Върни се в “ЦСКА”