Националът Ивелин Попов може да се завърне в Литекс още през януари. Нападателят в момента играе като преотстъпен в турския Газиантеп, който плати 350 000 евро за наема на Попето до края на годината. Според договора между двата клуба в края на месеца изтича срокът, в който шефовете на Газиантеп трябва да решат дали да закупят окончателно правата на играча. Цената на Ивелин Попов е фиксирана - 1 200 000 евро, а ако турците се забавят, клаузата за откупуване ще отпадне. Ако това стане, авторът на победния гол в мача срещу Уелс ще се завърне в Ловеч и шефовете на "оранжевите" ще могат отново да търсят клуб, на който да го продадат.
Според запознати в Литекс нямат особено желание Газиантеп да плати фиксираните 1,2 млн. евро, защото след последните отлични изяви на Попето с националната фланелка цената му се е вдигнала.
Както е известно, около Ивелин Попов се разигра тежка трансферна драма в края на летния прозорец. Той беше много близо до преминаване в английския Блекбърн, но в последния момент сделката пропадна и Попето подписа с Газиантеп.
Попето се връща в Литекс от януари
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Попето се връща в Литекс от януари
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
Re: Попето се връща в Литекс от януари
На тоя направо му разказаха играта.Ще подписва с Блекбър,няма да подписва,ще ходи в Испания,няма да ходи,накрая го пратиха в Турция и сега пак ще си го прибират.Абе шантава работа.Типично по български. 

- BLUE CHAMPIONS
Както Венци си играе с психиката на Мболи,така по същия начин май постъпва и Гришата с Попето. Ненаяли се лами 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Днес всеки сайт си написа по 2-3 измислици,защото нямаше много новини.
Един от най-добрите футболисти в България, без съмнение.Дано заиграе в голям отбор 

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,