Твърда резерва в Литекс стана национал ????
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Твърда резерва в Литекс стана национал ????
При толкова много избор ,точно Венков извикаха,който няма 1 мач изигран.
-
- Контакти:
Re: Твърда резерва в Литекс стана национал ????
del piero написа:При толкова много избор ,точно Венков извикаха,който няма 1 мач изигран.
Той и Павката беше слаб, ама се вписа перфектно в защитния вал? И това ти го казва Левскар, не някой от ЦСКА.
По-добре резерва и победа от колкото помияри и загуби 

Да ама не си кандидат за жених на Николета 

Kakvoenebetoo написа:del piero написа:При толкова много избор ,точно Венков извикаха,който няма 1 мач изигран.
Той и Павката беше слаб, ама се вписа перфектно в защитния вал? И това ти го казва Левскар, не някой от ЦСКА.
Я виж павката колко мача има тоя сезон,а пък и миналия и виж колко мача има тоя Венков

Никога не съм давал ухо на конспиративни теории,не съм вярвал на букмейкърски спекулации,не съм се поддавал на слуховете за мениджърски игри.Разбира се,ясно е,че ги има,ама все съм си мислел,че са малък процент и не съм обръщал особено внимание.Ама и най-големия позитивист и сляпо вярващ в бг футбола да съм,това не мога да си го обясня.ОК,кандидат-зет е на Мадански,ама да вземеш бек,като ти трябва централен защитник
При това смъртна резерва,по-дебел и от мен,ей Богу,не го разбирам...Да взимат и Дихонов за опорен халф и да се приключва с тоя измислен отбор 

-
- Контакти:
Deluxx написа:Kakvoenebetoo написа:del piero написа:При толкова много избор ,точно Венков извикаха,който няма 1 мач изигран.
Я виж павката колко мача има тоя сезон,а пък и миналия и виж колко мача има тоя ВенковВсе едно матеус да викне г.петков...така се получава или и.караджов.Но нали венков му е зет шо да не дойде
Така и още 3-4 и що сме на тоя хал
Е какво като има "мачове"? И Петков има много мачове, ама му си ги вкарват пете гола нали? Няма значение колко мача имаш, а как ще играеш. Нещо което Виданов не показва за клубния си отбор, но го направи за България.
-
Какво значение има кой вика Матеус, важното е да бие!
миле гърбавия написа:Какво значение има кой вика Матеус, важното е да бие!
напълно съм съгласен с теб
Зет на Мадански е се пак