Кой и защо реши да бием Бразилия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Кой и защо реши да бием Бразилия

Мнениеот vladitol » 07 окт 2010 13:33

Вчера националите ни изиграха страхотен мач и загубиха злощастно,заради няколко грешки,грешките не са заради липса на класа,ами заради липса на концентрация.В другия двубой Бразилците си почиваха и се забавляваха срещу Франция и ги победиха по категоричен начин с 3:0.на Полуфинала те ще играят срещу домакина и съм 100 % сигурен,че ще ги бият с 3:0.Никой няма да помни как се направиха на Маймуни и загубиха НАРОЧНО от нас.Питам се ЗАЩО те могат да се правят на маймуни а НИЕ НЕ МОЖЕМ ЗАЩО :?: :?: :?: Кой и защо реши да ги бием,което в последствие ни отреди разпределението на местата от 5 до 8 място.те ще станат Световни шампиони и всеки ще помни победителя а не това че ние играхме с Чест и Достойнство.

И на последно място тези,който са от София ги моля да ги посрещнат,както подобава като ШАМПИОНИ !!!
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Кой и защо реши да бием Бразилия

Мнениеот PFC Litex » 07 окт 2010 13:38

Истинските мъже излизат и играят за себе си, и само мишките си правят сметки, така че браво на нашите момчета.

Бразилия ако щат да станат междугалактически шампиони света ще ги запомни с курвенското си поведение на полето
Изображение

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 07 окт 2010 13:46

Тази тема влиза на първо място в личната ми класация за най-глупави теми!
Как защо?!? Ние сме БЪЛГАРИ!
Честта е на първо място!

П.П. Щом те е страх да играеш срещу даден отбор, достоен ли си за шампион? Малко ни трябваше да бием Куба. Каква щеше да бъде плочата тогава?
Последна промяна от peterx на 07 окт 2010 13:48, променено общо 1 път.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 07 окт 2010 13:48

Тая тема е чисто чао, но все пак ще ти отговоря защо ги бихме. Защото в спорта има нещо по-важно от мангизи, схеми, класации и прочее - чест. И не всички я имат тази чест. Сега разбра ли защо?

tishko
Контакти:

Мнениеот tishko » 07 окт 2010 13:49

Абсолютно съм съгласен с vladitol!

Когато сме тръгнали да си правим сметки - винаги ни излизат криви. На една милимунда бяхме да бием Куба, така че всичко вървеше както трябва, просто малшанс...

Тези уговорки може и да се забравят, но на мен винаги евентуалния успех би имал горчив привкус

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 07 окт 2010 13:50

peterx написа:Тази тема влиза на първо място в личната ми класация за най-глупави теми!
Честта е на първо място!

сега ще играем за 5-8 място и отново както винаги ще ни убягват проклетите медали :evil:
А Бразилия-Световен шампион :|
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 07 окт 2010 13:54

vladitol написа:Вчера националите ни изиграха страхотен мач и загубиха злощастно,заради няколко грешки,грешките не са заради липса на класа,ами заради липса на концентрация.В другия двубой Бразилците си почиваха и се забавляваха срещу Франция и ги победиха по категоричен начин с 3:0.на Полуфинала те ще играят срещу домакина и съм 100 % сигурен,че ще ги бият с 3:0.Никой няма да помни как се направиха на Маймуни и загубиха НАРОЧНО от нас.Питам се ЗАЩО те могат да се правят на маймуни а НИЕ НЕ МОЖЕМ ЗАЩО :?: :?: :?: Кой и защо реши да ги бием,което в последствие ни отреди разпределението на местата от 5 до 8 място.те ще станат Световни шампиони и всеки ще помни победителя а не това че ние играхме с Чест и Достойнство.

И на последно място тези,който са от София ги моля да ги посрещнат,както подобава като ШАМПИОНИ !!!
Все тая е мачът с Бразилия. При загуба отивахме срещу Чехия от която вече бяхме загубили, а видяхме и бразилците как едвам се измъкнаха. Демек от трън та на глог. Щом искаме да семе Шампиони, значи трябва да ни е все едно срещу кого ще играем. Иначе в никакъв случай не трябва този отбор да се посреща като шампион, а като провалил се отбор. Всяко място под четвърто при тази ситуация е провал за нас.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 окт 2010 14:01

vladitol написа:
peterx написа:Тази тема влиза на първо място в личната ми класация за най-глупави теми!
Честта е на първо място!

сега ще играем за 5-8 място и отново както винаги ще ни убягват проклетите медали :evil:
А Бразилия-Световен шампион :|

Поне ще знаем,че не сме го заслужили!
Като не можем да бием Куба,значи не заслужаваме да сме шампиони и толкова!Ония курви ако щат да стават!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ToT_TheBlue
Контакти:

Мнениеот ToT_TheBlue » 07 окт 2010 14:02

Добре де хубаво Бразилия......
Вчера всичко беше наред, имахме 3 мач-бола в 4-ия гейм....повръща ми се като мисля за това.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 07 окт 2010 14:02

Само да вметна - НИЕ също имахме не малко участие в маскарада, излязохме с резервите, но и с първия състав да бяхме излезли - все тая, Бразилия искаше да загуби мача.
И не ме навиквайте, че не съм патриот, няма да е реално.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Волейбол”