16.10. 21:00 Левски - Пирин Благоевград
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
16.10. 21:00 Левски - Пирин Благоевград
До този мач има време. Но все пак е преди този с Лил. Победата на Левски е абсолютно задължителна. Въпреки спадът във формата на отбора ни напоследък, прогнозирам победа с 2:0.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Re: 16.10. 21:00 Левски - Пирин Благоевград
Стига с това овчедушие, стига с това само 2-0!Нали градим ужким големия отбор, такива оборчета като пИрин трябва да се бият и мачкат на Герена с по 5-0 минимум!Всеки резултат по различен от разгромна победа за Левски за мен ще е пълен провал! 

3-0 за сините шампиони 

И аз ще се съглася с попредишното мнение стига победи с по 1-2 на нула срещу такива боксови круши. Ние се лигавим вкарваме им по 2 гола и доиграваме....а като гостуваме след това ни чупят краката и слушам глупости със седмици след някое "историческо" 0:0 или 1:1. Хората са казали бии за да те уважават. Да ги дигат във въздуха от първата минута и да спрат да ми се обясняват как се пазят за мачовете от лига европа.
Прогноза 4:0

- blue SASHO77
- Контакти:
Nikona написа:И аз ще се съглася с попредишното мнение стига победи с по 1-2 на нула срещу такива боксови круши. Ние се лигавим вкарваме им по 2 гола и доиграваме....а като гостуваме след това ни чупят краката и слушам глупости със седмици след някое "историческо" 0:0 или 1:1. Хората са казали бии за да те уважават. Да ги дигат във въздуха от първата минута и да спрат да ми се обясняват как се пазят за мачовете от лига европа.
Дано някой от Левски прочете това! +10000
САМО ЛЕВСКИ
kokic1986 написа:BELIEVE написа:Тебе не те питам!Много си малък...жалък!Удивявам се ... ООООО колко си прост!!!!!
Алоооо - македонско пуберче - да ни ви пеем "Б" група след някой и друг кръг
ке пееш ама те тая песен: ПИРИН Е ГОЛЕМА ПЛАНИНА.................
Да се чуди човек откъде-накъде феновете на Пирин извадиха тоя оптимизъм
Левски имат да си го изкарват и за мача в Лисабон и за тоя в Сливен, така чеее.... не ви виждам
Поне 4:0 за Левски ще е мача.

я па тоа!4-0 ше няколко дена след нашя мач!в четвъртък...
BELIEVE написа:я па тоа!4-0 ше няколко дена след нашя мач!в четвъртък...
Ма ти още ли не си тръгнал на училище?

terata написа:BELIEVE написа:я па тоа!4-0 ше няколко дена след нашя мач!в четвъртък...
Ма ти още ли не си тръгнал на училище?
21-век сме!с тия лафове си много неподготвен!