Сериозни размествания настъпиха на върха в класирането на Югоизточната "В" група. Единствено лидерът Ботев Пловдив успя да постигне победа, макар и трудна, като гост на Свиленград с 2:1. Нефтохимик са втори на 5 точки зад Ботев, след като днес завършиха 2:2 като гост на Гигант Съединение, пускайки гол в последната минута. На трето място в класирането изскочи Арда Кърджали, които нанесоха първа загуба в първенството с 2:1 на Ботев Гълъбово, които вече са четвърти. Пети пък вече са Родопа, измествайки шестия Созопол след победа, също с 2:1.
http://sport.plovdiv24.bg/statistics.html?chgrupa_id=3
06.10.2010 Свиленград 1:2 Ботев Пд Първенство БГ
06.10.2010 Загорец 2:0 Чирпан Първенство БГ
06.10.2010 Габровница (Горно Сахране) 0:1 Димитровград 1947 Първенство БГ
06.10.2010 Хеброс (Харманли) 4:0 Левски 2004 (Карлово) Първенство БГ
06.10.2010 Тунджа (Ямбол) 1:1 Асеновец Първенство БГ
06.10.2010 ИТД-Гигант Съединение 2:2 Нефтохимик Първенство БГ
06.10.2010 Тунджа Ягода 1:2 Розова Долина (Казанлък) Първенство БГ
06.10.2010 Арда (Кърджали) 2:1 Ботев (Гълъбово) Първенство БГ
06.10.2010 Марица 3:0 Стамболово 2007 Първенство БГ
06.10.2010 Родопа 1927 2:1 Созопол Първенство БГ
Още следващия кръг можем да върнем Арда назад и сериозно да се откъснем напред...
Перфектният кръг за Ботев!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Перфектният кръг за Ботев!
Не натискайте ТУК!
Re: Перфектният кръг за Ботев!
Айде Арда..на домакинството ни срещу Ботев съм сигурен че стадиона ще се прасне
Бием ги и само напред

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
А освен лидера по регламент други отбори класират ли се в Б група?
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
novnik написа:А освен лидера по регламент други отбори класират ли се в Б група?
Не, макар че с БФС нищо не се знае...
Не натискайте ТУК!
novnik написа:А освен лидера по регламент други отбори класират ли се в Б група?
възможно е 2-рия да играе бараж
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
Резултатите перфектни....
Играта трагична....
Мъката на стадиона беше голяма, вече се радвам, че отпаднахме за купата:)
Отдавна не бях гледал мач на Ботев в който да не създадем нито едно чисто голово положение.
Добре че бихме!!!
Играта трагична....
Отдавна не бях гледал мач на Ботев в който да не създадем нито едно чисто голово положение.
Добре че бихме!!!
Месершмит написа:Резултатите перфектни....
Играта трагична....
Добре че бихме!!!
По добре грозна победа , отколкото красива загуба ! Има и такива срещи в които единственото хубаво е че сме били. В дадения случай и с оглед на резултатите от изминалия кръг тази победа е много ценна.
не трябва да ги подценяваме.нека си спомним през 93-та как на мача с фенербахче от анадола с автобуси или нз с какво дойдоха 10000 и видяхме какво стана.така,че пълна мобилизация!!!
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
Баш без чисто положение! На този мокър терен е трудно за техничен отбор, Бакалов извади бързите нападатели и пусна Пльоко, който затвори устите на критиците. Много правилно, не играхме много добре, но бихме, което е важно.
В такова време и на подгизнал терен толкова. Няма как да покажем игра, но поне хъс и желание показаха момчетата. Един прекрасен завършек на вечерта би била една победа на волейболистите ни срещу Куба. Успех!
Първи се родихме, няма да умрем!