Локомотив - Спартак - Пловдивско дерби в контрола!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Локомотив - Спартак - Пловдивско дерби в контрола!

Мнениеот Пловдив1926 » 06 окт 2010 17:27

Контролата между Локомотив (Пд) и Спартак (Пд) ще се играе в петък (8 октомври) от 11 часа на градския стадион "Пловдив", известен също като Голямата къща. Следващата седмица (вторник, 12 октомври) ще е спарингът срещу Брестник. Той ще се състои от 15 часа на стадион "Беркут" в Брестник.

Яко, дано само времето не е лошо, да погледаме малко машините през почивката как разцъкват :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Локомотив - Спартак - Дербито на Пловдив в контрола!

Мнениеот botev_1912 » 06 окт 2010 17:44

Това дерби винаги се е радвало на голям зрителски интерес.
Със сигурност и този мач ще бъде така!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Re: Локомотив - Спартак - Пловдивско дерби в контрола!

Мнениеот AnalBreaker » 06 окт 2010 18:22

Доростол игра със Спартак в Събота и аз гледах мача. Спартаклии са доста посредствен отбор и няма съмнение, че ще ги опънете с 3-4 гола

За Брестник какво да говорим :shock:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 06 окт 2010 18:37

Наистина ще си бъде дерби. Досега колкото мача на Локомотив да съм гледал със Спартак винаги са били зрелищни. :) И контролите и официалните мачове с тях са си били със заряд. Мачовете между пловдивските отбори винаги имат своята емоция.
AnalBreaker , мачът на гладиаторите с Доростол не е показателен за състоянието на им. Там май са играли други причини които си ги знаят само в Спартак.

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 06 окт 2010 20:05

Дано се получи здрав мач за да видим някои резерви в действие чи без Карвальо ще е трудно.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 06 окт 2010 21:23

1926 написа:Наистина ще си бъде дерби. Досега колкото мача на Локомотив да съм гледал със Спартак винаги са били зрелищни. :) И контролите и официалните мачове с тях са си били със заряд. Мачовете между пловдивските отбори винаги имат своята емоция.
AnalBreaker , мачът на гладиаторите с Доростол не е показателен за състоянието на им. Там май са играли други причини които си ги знаят само в Спартак.

Не знам какви са причините, но те излязоха да играят за равен от първата минута! Имаше едно бавене, едни псевдо контузии и т.н.

Спартаковци имат един гардероб в предни позиции и това е. Мощен играч е, но само това е. Прилича малко на циганин :roll:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 окт 2010 21:23

AnalBreaker написа:
1926 написа:Наистина ще си бъде дерби. Досега колкото мача на Локомотив да съм гледал със Спартак винаги са били зрелищни. :) И контролите и официалните мачове с тях са си били със заряд. Мачовете между пловдивските отбори винаги имат своята емоция.

Не знам какви са причините, но те излязоха да играят за равен от първата минута! Имаше едно бавене, едни псевдо контузии и т.н.

Спартаковци имат един гардероб в предни позиции и това е. Мощен играч е, но само това е. Прилича малко на циганин :roll:

[offtopic]Исках да ти напиша нещо, щях да започна поста си с:

Анале,

засмях се и забравих какво щях да ти напиша :([/offtopic]
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 окт 2010 21:36

Да си призная честно,скоро не съм ги гледал /последно през пролетта,май :roll: /.Обаче си спомням един мач в началото на 80-те.Беше през зимата,на сняг.Още играеха Садъка,Сотиров,Едо...стана голям екшън.Бихме 4-3,ако не се лъжа,ама и до бой се стигна.А бе ,шоу си беше.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 07 окт 2010 09:20

Със Спартак винаги сме играели трудно в контролните срещи. Или не се напрягат нашите в тях или просто Спартак като по ниско разряден отбор е играл по амбицирано.
Надявам се пак да се получи интересен мач и да видим някои играчи които по малко влизат в игра, и най-важото за мен- дали Саканоко е за нашия отбор....в смисъл ще ни свърши ли работа.
Поздрави на автора на темата. Наистина това е дербито на Пловдив.
Пожелавам Спартак в скоро врме да се завърне в "А" група и да играем мачове с тях за първенство.
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 07 окт 2010 09:48

Готини мачове стават със Спартак. Спомням си преди години когато влязоха в А група след доста години и на мача им се беше събрала "хулиганската" им групичка от 60-те години, когато са били във върха на силите си. Готина гледка бяха хора по на 60-65 години да скачат при всяка възможност.

А и мач на голямата къща навява хубави спомени от едни времена, по-добри за българския футбол, така че няма начин да не се получи добре.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”