Левски усилено търси вратар

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 06 окт 2010 14:13

06 октомври 2010 10:14
Сините наблюдават петима изпълнители за този пост - трима българи и двама от чужбина
Левски усилено търси нов вратар, в полезрението на клуба са петима изпълнители на този пост. Синьото ръководство е разочаровано от изявите на Георги Петков, който най-вероятно ще бъде продаден през януари, а Герена почти сигурно ще напусне и Цветан Димитров.

Георги Иванов-Гонзо и Ясен Петров не смятат, че Божидар Митрев и Кирил Акалски са достатъчно надеждни и затова се оглеждат за попълнение на този пост, което да усили конкуренцията в състава. Синия тандем наблюдават младия страж на Видима Пламен Илиев, Благой Макендижев от Пирин и Боян Пейков от Локомотив (София).Всеки един от тримата ще струва пари, защото имат действащи договори. Най-вероятно на Герена ще се завърне и 19-годишния юноша на Левски Ивайло Василев, който играе под наем в Чавдар Бяла Слатина.

Мениджърският екип Петьо Зеберски – Николай Жейнов, който има заслуга за силната лятна селекция е препоръчал и двама вратари от чужбина – единият играе в Холандия, а другият пази във Франция.

Акалски толкова ли е слаб и защо го взеха тогава?

Потребителски аватар
Krasi1914

Re: Левски усилено търси вратар

Мнениеот Krasi1914 » 06 окт 2010 14:23

ДА ПУСКАТ АКАЛСКИ ДА ПАЗИ , НЕ ГО ВЗЕХА ЗА УКРАСА!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 окт 2010 14:39

От споменатите вратари никой не става за Левски.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 окт 2010 14:54

Krasi1914 написа:ДА ПУСКАТ АКАЛСКИ ДА ПАЗИ , НЕ ГО ВЗЕХА ЗА УКРАСА!

старшата нямаше вратар :lol:

---
ае стига сте се излагали... няма да пускаме някой само защото е нов и пенчо и денчо не са го виждали в игра и трябва да го видят и те...
Става за най-много втори,трети вратар за Левски ... това е . Трябва да вземем стабилен вратар... Айде да не се изхвърляме да прави невероятни спасявания ами просто да е стабилен и да не пуска евтини голове...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 06 окт 2010 15:07

Thsmith написа:

---
ае стига сте се излагали... няма да пускаме някой само защото е нов и пенчо и денчо не са го виждали в игра и трябва да го видят и те...
Става за най-много втори,трети вратар за Левски ... това е . Трябва да вземем стабилен вратар... Айде да не се изхвърляме да прави невероятни спасявания ами просто да е стабилен и да не пуска евтини голове...

ти от къде знаеш , че не става като не си го видял с фанелката на Левски , трябва да му се даде шанс аз лично харесвам качествата му . има бъдеще в него :)
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 окт 2010 15:10

Аз имам наблюдения върху това младото момче от Пирин-Макенджиев,според мен има много качества у него стига психиката му да е за Левски.Божката е много добър ,но психиката му е под всякаква критика навремето Петков така измести Иванков-той беше пълно перде и успя.
Искам само вратаря да бъде БГ.Имаме много добри вратари-Божката и Акалски са от този списък-остава само да го докажат.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 окт 2010 15:23

Пейков не е ли този,дето му вкарахме 3 парцала?Макенджиев не е ли този,дето ще му вкараме 3 парцала следващия кръг?Пл.Илиев не е ли този,дето трябваше да му вкараме 5,ама ги изтървахме?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 окт 2010 15:26

За мен лично Акалски е най-добрия вратар в нашето първенство - следим съм го внимателно ,почти не прави грешки. Умишлено казвам в нашето първенство защото за мен е по-добър дори от М'Боли,може би единствено Паскал Борел да е по-добър,но Акалски е българин и е досто по-млад. Алжиреца е много ефектен ,но не и ефективен. Тове ,че един вратар прави много плонжове не е белег на класа, а на обратно.
За мен Акалски е с една класа по-добър от изброените 3 вратари. Пл. Илиев - показва голям талант и е залог за бъдещето ,но още е много млад за да бъде титулярен вратар на Левски, и доста крехък физически за вратар.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 окт 2010 15:27

Middlesbrough написа:
Thsmith написа:

---

ти от къде знаеш , че не става като не си го видял с фанелката на Левски , трябва да му се даде шанс аз лично харесвам качествата му . има бъдеще в него :)

да кажем, че го видях как нестава дори при малчуганите като варди за тях... щом там е нестабилен и пуска евтини голове - кво остава за първия отбор.
Разберете, че има хора който трябва да го гледат - визирам Гонзо и Ясен и да преценят дали заслужава да получи шанс за изява в първия отбор. А не да го пуснат в първия отбор за да можеш ти или пенчо да го "видите" дали става
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

!>

Мнениеот durex » 06 окт 2010 15:35

honda написа:За мен лично Акалски е най-добрия вратар в нашето първенство - следим съм го внимателно ,почти не прави грешки. Умишлено казвам в нашето първенство защото за мен е по-добър дори от М'Боли,може би единствено Паскал Борел да е по-добър,но Акалски е българин и е досто по-млад. Алжиреца е много ефектен ,но не и ефективен. Тове ,че един вратар прави много плонжове не е белег на класа, а на обратно.
За мен Акалски е с една класа по-добър от изброените 3 вратари. Пл. Илиев - показва голям талант и е залог за бъдещето ,но още е много млад за да бъде титулярен вратар на Левски, и доста крехък физически за вратар.

По-голяма глупост не бях чел скоро...Паскал Борел е по-добър от М`Боли!?!?!?!?!?!?!?!

Върни се в “Левски”