Левски няма нужда от хулите или от хвалбите ни

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Левски няма нужда от хулите или от хвалбите ни

Мнениеот Синьо сърце » 05 окт 2010 23:23

Брей,логичното и неизбежното се случи и в момента сините са залети от помия...То не са експерти,не е вертикален и нам си къв футбол,не са хули,не е чудо!Загубата в Лисабон отприщи дълго сдържан ентусиазъм-и на външни,но повече на вътрешни врагове.Равенството в Сливен доля водица в мелничката им,та вече анализите стигнаха до небивали футболни висоти...Вече има и тежки пророчества,земята се отваря и небето се срива над синя България...
Как ли пък не!И двата мача нищо не променят и не показват нещо,което не знаем...Слабостите ни са известни-няма да се повтарям,още по-добре ги знаят в ръководството.Дали ще паднем "достойно" от Спортинг,или с 0-14 е все тая.Дали сме загубили точки в Сливен,или не-пак същото,особено на фона на другите резултати в А група.И на хикса между Лил и Гент...
Тук е моментът обаче да припомня на всички,които лееха хвалебствия,че не всичко,дето хвърчи,се яде!И не всеки,който в момент на триумф казва неприятни истини,е враг!Никой не е обещавал излизане на сините от групата,или пък само победи в шампионата.Неведнъж Гонзо каза,че този отбор ще заиграе след Нова година-но де ухо за това след еуфориите?Когато казах тогава тез неща,някои ме обявиха за чорбар???
На тези с хулите в момента-нула внимание!Някои от тях правеха дитирамби,сега са на друг полюс...Както е казал Проповедника-нищо ново под слънцето!Няма как - върба круши не ражда...
Така или инак,Левски върви по пътя си!Тежък,сложен-но има път!Голямата битка с французите предстои!И в Ловеч-също!Може да играем вертикален,диагонален или тригонометричен футбол,но мен това малко ме интересува.Левски има нужда от подкрепата ни и ние трябва да я дадем!Безрезервно и безусловно!Наистина,часът и денят за Ловеч са неудобни,но било е и по-зле ;) .Ние трябва да сме зад отбора си,за да може след време всеки от нас да каже-частица от този успех е и моя!
Някой всъщност съмнява ли се в успеха?Аз лично-не!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Drakes
Контакти:

Re: Левски няма нужда от хулите или от хвалбите ни

Мнениеот Drakes » 05 окт 2010 23:31

Наистина с предоброто начало на сезона се появиха много надежди и мечти и те трябваше да бъдат укротени. Тези два неуспеха ще доведат единствено до леко сваляне на самочувствието(все пак беше твърде голямо). Срещу Лил и ловеч ще има две големи битки. Ще съм доволен и на 4 точки от двата мача.
НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 05 окт 2010 23:32

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dyBfyL1qhJM[/youtube]
Батков вън!

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 05 окт 2010 23:36

СПОКО ! нищо нее станало,всеки може да загуби и Барселона се препъна тази седмица изкара равен с едни слабаци,е и какво .това е най-нормалното нещо.сега ще си починат момчетата и следващата седмица с нови сили продължават да мачкат по света и у нас
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 05 окт 2010 23:53

Да така е но ръководителите на ЛЕВСКИ не спряха да говорят а се вижда че ниамаме никои в халфовата линия а защитата не могат да я подредят за стотен път.Всеки мач ни вкарват поне един гол .Сега казват че истинското лице ще се види пролетта аз съм сигурен че ниама да има никаква разлика .Те след всеки мач казват видяхме си грешките и ще ги поправим но ги поправят само на приказки .Колкото до Спортинг те доказаха че не са кой знае какав отбор в последния си мач в първенството .За жалост истината е такава колкото и да не ни се иска.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 05 окт 2010 23:56

Няма нужда от хули, но има нужда от хвалби.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 окт 2010 00:01

Drakes написа:Наистина с предоброто начало на сезона се появиха много надежди и мечти и те трябваше да бъдат укротени. Тези два неуспеха ще доведат единствено до леко сваляне на самочувствието(все пак беше твърде голямо). Срещу Лил и ловеч ще има две големи битки. Ще съм доволен и на 4 точки от двата мача.

По-скоро ми изглежда на 2т. от двата мача.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 окт 2010 00:03

Така е, но много хора наистина не слушат какво се приказва или пише. От време на време простите ни журналисти вземат, че напишат нещо като как така вярно. Направо не е за вярване, то все критика или хвалби, край нямат. Но след това, което стана в Лисабон, наистина трябва да има някакви наказания най - вече за ръководството. В едно е прав Ж.М., че футболистите може да имат вина, но не трябва да се стоварва само върху тях. Психологически шок, това е простичката истина. Лечим е.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 06 окт 2010 00:31

ЛЕВСКИ ИМА НУЖДА САМО ОТ ЕДНО:ПОДКРЕПА!!!!!
Ние феновете сме за да подкрепяме отбора и да споделяме и изживяваме тъгата и щастието с него.И двете са нужни за да се изградим, като истински отбор и фенове ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

fen1914

Мнениеот fen1914 » 06 окт 2010 00:46

Левски има нужда от подкрепа и от добър, и подготвен треньор.

Върни се в “Левски”