Как ли пък не!И двата мача нищо не променят и не показват нещо,което не знаем...Слабостите ни са известни-няма да се повтарям,още по-добре ги знаят в ръководството.Дали ще паднем "достойно" от Спортинг,или с 0-14 е все тая.Дали сме загубили точки в Сливен,или не-пак същото,особено на фона на другите резултати в А група.И на хикса между Лил и Гент...
Тук е моментът обаче да припомня на всички,които лееха хвалебствия,че не всичко,дето хвърчи,се яде!И не всеки,който в момент на триумф казва неприятни истини,е враг!Никой не е обещавал излизане на сините от групата,или пък само победи в шампионата.Неведнъж Гонзо каза,че този отбор ще заиграе след Нова година-но де ухо за това след еуфориите?Когато казах тогава тез неща,някои ме обявиха за чорбар???
На тези с хулите в момента-нула внимание!Някои от тях правеха дитирамби,сега са на друг полюс...Както е казал Проповедника-нищо ново под слънцето!Няма как - върба круши не ражда...
Така или инак,Левски върви по пътя си!Тежък,сложен-но има път!Голямата битка с французите предстои!И в Ловеч-също!Може да играем вертикален,диагонален или тригонометричен футбол,но мен това малко ме интересува.Левски има нужда от подкрепата ни и ние трябва да я дадем!Безрезервно и безусловно!Наистина,часът и денят за Ловеч са неудобни,но било е и по-зле

Някой всъщност съмнява ли се в успеха?Аз лично-не!