Стига сте ругали съдиите в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Стига сте ругали съдиите в България

Мнениеот Daniel Levski » 05 окт 2010 09:05

:) Може и да има такава тема, но да Ви кажа честно някой Президенти на клубове и т.н. Изпълнителни и Спортни директори, стават смешни като започнат да "плюят" по съдиите след неуспешен мач. Основно това са Гигов, цялата чорбарска кохорта - начело с мрънкалото Костадинов, тимът на Тим и още 2-3 отбора. Трябва да Ви кажа, че и на мен съдиите не са ми любимци, но тази година допускат много по-малко грешки, и мога да кажа, че гледайки чуждите първенства - са дори и по-добри от много свои колеги в чужбина. За съдиите на вчерашните два мача мога да кажа,че свириха повече от нормално и по правилата, и не мога да разбера защо Гигов и Тонев наговориха толкова глупости. И нещо извън темата - много се радвам, че Локото и ЦСКА и този път играха за нас. :lol:
Последна промяна от Daniel Levski на 05 окт 2010 09:25, променено общо 1 път.

veseo
Контакти:

Re: Стига сте ругали съдийте в България

Мнениеот veseo » 05 окт 2010 09:08

Само дето и вие бяхте същите миналата година - манталитетът ви е такъв, че когато не сте първи съдиите са ви виновни. Затова не пищите сега (пък и си ви подпират тук-там, кво да ревете). И вашите бяха смешни миналата година след Ловеч и Варна и не мога да разбера защо тогава Гонзо наговори толкова глупости. Или тогава бяха лоши (като не свириха за вас), а сега са перфектни (като свирят за вас)? Иначе си прав, че трябва да се пребори тоя манталитет, ама е лицемерно точно левскари да го искат, след мрънканията миналата година, довели до смяна на съдийската комисия.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

FEAR
Контакти:

Мнениеот FEAR » 05 окт 2010 09:17

Daniel Levski написа::) Може и да има такава тема, но да Ви кажа честно някой Президенти на клубове и т.н. Изпълнителни и Спортни директори, стават смешни като започнат да "плюят" по съдийте след неуспешен мач. Основно това са Гигов, цялата чорбарска кохорта - начело с мрънкалото Костадинов, тимът на Тим и още 2-3 отбора. Трябва да Ви кажа, че и на мен съдийте не са ми любимци, но тази година допускат много по-малко грешки, и мога да кажа, че гледайки чуждите първенства - са дори и по-добри от много свои колеги в чужбина. За съдийте на вчерашните два мача мога да кажа,че свириха повече от нормално и по правилата, и не мога да разбера защо Гигов и Тонев наговориха толкова глупости. И нещо извън темата - много се радвам, че Локото и ЦСКА и този път играха за нас. :lol:

Ей Генов,Антоне,стига си писал по форумите! :mrgreen:

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 05 окт 2010 09:17

Пише се съдиИте, а не - съдиЙте. Научете се да пишете на родния си език, умници такива, и тогава давайте мнения!
Когато си прост, то е завинаги!

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 05 окт 2010 09:19

veseo написа:...не мога да разбера защо тогава Гонзо наговори толкова глупости.

Че ти да си чувал някога Гонзо да говори друго, освен глупости?
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 05 окт 2010 09:26

Иска ми се да доживея момента, в който след мач ще се говори за тактика. Всеки да си каже къде му е било слабото място. Тогава съдията по-малко ще ни пречи.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

келеша
Контакти:

Мнениеот келеша » 05 окт 2010 09:28

Гонзо,Гигов и Тонев,Костадинов са келеши! :!:

Aptho
Контакти:

Мнениеот Aptho » 05 окт 2010 09:43

Нашите съдии толкова си могат! Който и да е шеф на съдийската комисия, все едни и същи образи излизат на терена, "да свирят". И както до сега, винаги единият отбор е доволен, а другия "плюе" или "иска да изяде" съдията.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Re: Стига сте ругали съдиите в България

Мнениеот ЧерноМореВарна » 05 окт 2010 09:47

Разбирам вопъла ти, мили..
Може би нямаш вина, а е чисто стечение на обстоятелствата, че си фен на съдийско отборче.

Върни се в “Футбол - България”