Какво става с Коста Янев?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Какво става с Коста Янев?
Задавам въпрос, без никакви задни мисли и без никакво заяждане. Какво стана с този юнак Коста Янев? Още ли е играч на ЦСКА? Ако още е в ЦСКА, защо не играе?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Re: Какво става с Коста Янев?
Да,за съжаление този юнак все още е футболист на ЦСКА
На кой на местото да играе на Янчев,Борис Галчев,Тиеро или Маркиниос?
Така като гледам и Трикаричи ще играе по-добре в центъра.Дойде в ЦСКА като може би един от най-добрите дефанзивени халфо в България,но след тежката контузия,която претърпя мисля,че вече не става за ЦСКА.Изброените горе халфове както и още няколко в А група са в далеч по-добра форма от него.
Абе с 2 думи,НЕ Е ВЕЧЕ ЗА ЦСКА.

Така като гледам и Трикаричи ще играе по-добре в центъра.Дойде в ЦСКА като може би един от най-добрите дефанзивени халфо в България,но след тежката контузия,която претърпя мисля,че вече не става за ЦСКА.Изброените горе халфове както и още няколко в А група са в далеч по-добра форма от него.

cskara_92 написа:Да,за съжаление този юнак все още е футболист на ЦСКА![]()
Мерси за инфото.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Минев е вече възтановен и е в групата за Локо София,а Коста Стоянов е контузен 

бе може да се поспори - той или Галчев = двамата са на едно ниво.............
k_oleto написа:бе може да се поспори - той или Галчев = двамата са на едно ниво.............
Явно не разбираш от футбол.....
повече не мога да кажа!!!
- UNBEATABLE
- Контакти:
Аз като гледам тоя Маркиньос, нито тоя Тиеро вършат работа... Коста Янев е къде къде по-добър от тия кретени
- krum_futbolista
- Контакти:
cskara_92 написа:Минев е вече възтановен и е в групата за Локо София,а Коста Стоянов е контузен
Минев ми е един от най-симпатичните и най-добрите футболисти на ЦСКА.Чаках го с нетърпение, защото с тези контузии на двамата италянци Фабрицио Грило и Марко Еспозито трябваше Тошко да играе в защита, която позиция не е комфортна за него

MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(