Чета какво е казал Батков пред медиите и се чудя какви ли ще бъдат кадровите промени в отбора?
Дали ще е само пепел в очите на всички ни или наистина ще има някакво разместване на пластовете в Левски?!
За мен е най- наложително да се назначи кадърен треньор на вратарите. И той по възможност да не е някакъв близък роднина на този или онзи силен на деня, а наистина да разбира от работата си.
Не Руслановци, Кулишовци или тем подобни...
Да се обърне много сериозно внимание и на дисциплината в отбора, защото е видно, че започнаха някои от играчите да не се влагат в мачовете...
Да се даде път на Акалски да го видим какво може на вратата, да се остави за известно време Иво Иванов на резервната скамейка, видно е, че с Милиев нещо не се налагат като сигурна двойка централни защитници...
Лошото е, че за някои постове няма равностойни смени. Бройки- да, но качество- недостатъчно...
И не на последно място да си кажа мнението за отношението към Иса- крайно време е на това момче да му се дава много повече поле на изява, той може да играе и зад Гаррата, на мястото на БЕЗДарко. Този македонец започва сериозно да ми лази по нервите, де*ба и звездата медийна...
Сега съсипват такива като Иса, а къде лашнаха Табаков така и не разбрахме, Балтанов го съсипаха вече май като психика- от капитан на младежкия нац. отбор го превърнаха в твърда резерва в Левски.
Трябва да се направи корекция в спортно- техническия щаб според мен.
Според Вас, какви ли ще бъдат промените след фиаското в Лисабон?
Какви ще са кадровите промени?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
- Sofiazapadultrasa
- Контакти:
Re: Какви ще са кадровите промени?
Еми най-вероятно 5ков на пейката и бензукан титуляр
- TPAKTOP
- Контакти:
Това е само да ви замаже очите! Какво ще направи? Ще изгони Ясен и Гонзо? Абсурд! Не може да се сменят треньора и директора заради един мач! Нищо няма да направи а само ви се подмазва!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- evgenimilenov
- Контакти:
santiliana написа:Чета какво е казал Батков пред медиите и се чудя какви ли ще бъдат кадровите промени в отбора?
Дали ще е само пепел в очите на всички ни или наистина ще има някакво разместване на пластовете в Левски?!
За мен е най- наложително да се назначи кадърен треньор на вратарите. И той по възможност да не е някакъв близък роднина на този или онзи силен на деня, а наистина да разбира от работата си.
Да се обърне много сериозно внимание и на дисциплината в отбора, защото е видно, че започнаха някои от играчите да не се влагат в мачовете...
Да се даде път на Акалски да го видим какво може на вратата, да се остави за известно време Иво Иванов на резервната скамейка, видно е, че с Милиев нещо не се налагат като сигурна двойка централни защитници...
Лошото е, че за някои постове няма равностойни смени. Бройки- да, но качество- недостатъчно...
И не на последно място да си кажа мнението за отношението към Иса- крайно време е на това момче да му се дава много повече поле на изява, той може да играе и зад Гаррата, на мястото на БЕЗДарко. Този македонец започва сериозно да ми лази по нервите, де*ба и звездата медийна...
Сега съсипват такива като Иса, а къде лашнаха Табаков така и не разбрахме, Балтанов го съсипаха вече май като психика- от капитан на младежкия нац. отбор го превърнаха в твърда резерва в Левски.
Върви си лекувай нервите някъде бе ..... веднага прочете една новина и айдеее във форумчето .....

- santiliana
evgenimilenov написа:santiliana написа:Чета какво е казал Батков пред медиите и се чудя какви ли ще бъдат кадровите промени в отбора?
Върви си лекувай нервите някъде бе ..... веднага прочете една новина и айдеее във форумчето .....Друга работа нямаш ли си ?
ами то след такъв резил като снощния е нормално да са ни се поразклатили нервите. Що, ти как се чувстваш?

- Al_Abrashev
- Контакти:
Само да не прави глупости....,като преди. Нямаме нужда от промени. Ясен не е сляп, той ще си направи промените за съответния мач (Г.Петков и Иво Иванов)...
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
надявам се да сменят тренера на вратарите видно е че не си върши работата
-
- Контакти:
Ясно е, че Гошо Петков от 1 година е в лоша форма и няма лошо да пази друг. Иво Иванов и той е за пейката. Но вчера целият отбор нищо не игра. Много лежерно наистина подходиха! И тук Батков е прав - жени и приятелки нямат място в чартъра, това не е екскурзия. Но не е редно Батков да взима спортно-технически решения. Така превръща Гонзо в безгласна буква.
Не се заяждам,ама никой не може да ме убеди ,че от Ясен става треньор-той дори няма визия за такъв,прилича на плондер в главата,а за гонзо(циганина) да не говорим естествено черешката на тортата Борат,абе някой може ли да ми каже ,защо Батков все се хили като луд когато дава интервюта
Последна промяна от pronet1 на 01 окт 2010 13:56, променено общо 1 път.
Една загуба и започнаха промените.При това не от Локо,Литекс или чорбата,ами от силен отбор - Спортинг. Явно е,че защитата играе обременено,явно е,че Петков е много слаба форма,и е явно че треньора на вратарите не става за нищо. Да,резултата е плачевен но чак истерии...няма нужда
110 години любов!