Според немското списание „Кикер” мениджъра на Черноморец Бургас е един от основните кандидати за треньорското място на стартиралият много лошо сезона в Бундеслигата тим на Щутгарт.
http://ntotkov.blogspot.com/2010/09/blog-post_30.html
В Германия спекулират с Балъков за треньор на Щутгарт
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
В Германия спекулират с Балъков за треньор на Щутгарт
Последна промяна от Mincho на 30 сеп 2010 15:48, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Re: В Германия спекулират с Балъков за треньор на Щутгарт
Няма лошо, но да спамиш с теми-линкове без никакъв коментар с цел реклама на този блог е много несериозно
chernomorets/search.php?author_id=36317&sr=posts

Преди 2 сезона се спасиха от изпадане във Втора бундеслига, но ако Балъков ги поеме изпадат със сигурност.
PFC Litex написа:Няма лошо, но да спамиш с теми-линкове без никакъв коментар с цел реклама на този блог е много несериозно
Така по-добре ли е или пак имаш някакви претенции.....
PFCB написа:Преди 2 сезона се спасиха от изпадане във Втора бундеслига, но ако Балъков ги поеме изпадат със сигурност.
Преди 2 сеъонба бяха 6ампиони на Гермния, след това има6е едно 6 едно трето и едно 6 място.Човек като не знае е по добре да си замал4и. А колкото до Балаков 6анса е минимален, тоша са беъумни спекулации на Кикер, 6анса по принцип да махнат Грос е нулев, поневе след това 6те изхшар4и и цялото ръководство, а Балаков е недолюбван в Щутгарт.
sirjiji написа:PFCB написа:Преди 2 сезона се спасиха от изпадане във Втора бундеслига, но ако Балъков ги поеме изпадат със сигурност.
Преди 2 сеъонба бяха 6ампиони на Гермния, след това има6е едно 6 едно трето и едно 6 място.Човек като не знае е по добре да си замал4и. А колкото до Балаков 6анса е минимален, тоша са беъумни спекулации на Кикер, 6анса по принцип да махнат Грос е нулев, поневе след това 6те изхшар4и и цялото ръководство, а Балаков е недолюбван в Щутгарт.
Като не сте запознати за какво изобщо отваряте тая тема, че и коментирате?!
Единия не знае как са се класирали Щутгарт, другия пише че бил недолюбван Балъков в Щутгарт?
А как тогава във зрителска класация го определиха на играч на тима за всички времена? - Класацията беше от над 10 000 зрители, на бенефиса му стадиона им беше пълен.....От кой е недолюбван? От ръководството им ли, дето спортен директор е Бобич?
Аман от такива глупости, да не говорим че във материала изрично е споменато че това са спекулации на Кикер......
С това смятам темата за изчерпана
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
Днес Балъков на среща с медиите категорично отрече на този етап да заминава за Щутгарт. Мисля, че това е достатъчно.
fred написа:sirjiji написа:PFCB написа:Преди 2 сезона се спасиха от изпадане във Втора бундеслига, но ако Балъков ги поеме изпадат със сигурност.
Като не сте запознати за какво изобщо отваряте тая тема, че и коментирате?!
Единия не знае как са се класирали Щутгарт, другия пише че бил недолюбван Балъков в Щутгарт?
А как тогава във зрителска класация го определиха на играч на тима за всички времена? - Класацията беше от над 10 000 зрители, на бенефиса му стадиона им беше пълен.....От кой е недолюбван? От ръководството им ли, дето спортен директор е Бобич?
Аман от такива глупости, да не говорим че във материала изрично е споменато че това са спекулации на Кикер......
С това смятам темата за изчерпана
Абе пи4, дето не си стзплвал сигурно в този град, не ми обеснявай какво било мнението за Балаков. Ъа6то е недолюбван е далга тема, но факта 4е от ръководството е недолябван е пределно ясен.Бобич е спортен директор заедно с Шнайдер и бе6е назна4ен само за6тото бе6е единственият, който бе6е съгласен да казва да, каквото и да му нареди ръководството. Така 4е тези ре6ения не се въемат от него. А и уволнението не Грос не е стояло и за секунда на дневен ред.
И да поясня 4е това не са спекулации на Кикер, а на българдките медии. В кикер се посо4ва като фаворит Даум (като любимец на рзководството) и като евентуална алтернатива Балаков. Колкото до класации и бенефиси, аз не знаех 4е го искат като футболист, мислех си 4е става вапрос за трениор.
Джиджи биджи ала бала трала ла, жик так.....абе малчо, оправи първо правописа;) за супер кратък коментар имаш 3 дузини грешки! СРАМ ЗА УЧИЛИЩЕТО КЪДЕТО СИ УЧИЛ!........после ми говори че бил недолюбван....1. не спомена а и не стана ясно от написаното от теб кой не го долюбва - фенове или ръководство.
2.племенника ми е от 10 години във Щутгарт, като студент дори ги водиха на стадиона за някаква практика по управление на финансите или нещо от сорта. Луд фен е на Щутгарт - като му споменах одеве на скайпа че го не харесвали ръководството ми се изсмя - вика ти знаеш ли колко снимки има негови във столовата и навсякъде във администрацията? Аз може да не съм бил във Щутгарт, ама и ти май не си бил изобщо в Германия, дори може би не си я и помирисвал....това че си учил немски и си чел жълти нески спортни издания не ти дава право да се изявяваш като експерт..........не казвай на никой това за балъков че ще се изложиш много, ок?
2.племенника ми е от 10 години във Щутгарт, като студент дори ги водиха на стадиона за някаква практика по управление на финансите или нещо от сорта. Луд фен е на Щутгарт - като му споменах одеве на скайпа че го не харесвали ръководството ми се изсмя - вика ти знаеш ли колко снимки има негови във столовата и навсякъде във администрацията? Аз може да не съм бил във Щутгарт, ама и ти май не си бил изобщо в Германия, дори може би не си я и помирисвал....това че си учил немски и си чел жълти нески спортни издания не ти дава право да се изявяваш като експерт..........не казвай на никой това за балъков че ще се изложиш много, ок?
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!