Сериозен скандал се е разразил преди вчерашния мач на Левски срещу Берое. Легендата на "сините" Даниел Боримиров не е бил допуснат да гледа двубоя в официалните ложи на стадиона, въпреки че е поискал да си купи абонаментна карта. Любопитното е, че Боримиров все пак е намерил начин да влезе в ложите, но това се е случило след като ръководството на гостите от Берое му е дало една от техните покани. Заповедта Боримиров да не стъпва във ВИП-зоната на "Герена" е дошла от най-високо ниво в клуба.
-
Без коментар просто.. Мустака пак си показа рогата.
Скандално: Забраниха на Боримиров да стъпва на "Герена"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Sofiaatowern
- Контакти:
Re: Скандално: Забраниха на Боримиров да стъпва на "Герена"
Още снощи попитаха Гонзо за този случай, но той се направи, че не знае, много ми е интересно защо почти 20 часа след мача никой не отрази същото и чак сега се появява в медийте.

Легендарният футболист на Левски Даниел Боримиров, който до преди една година бе спортен директор на тима, потвърди пред Канал 3, че собственикът на сините Тодор Батков не го е пуснал на "Герена", за да гледа домакинството срещу Берое. "Един литературен герой не ме пуска на "Герена". Всички знаете кой е той. 10 месеца се кри и чак сега излиза на светло, когато Левски започна да побеждава. А аз 10 години си купувам такава карта за "Герена", заяви бесният Боримиров пред микрофона на журналистката Петя Петрова, след което й показа покана на Берое, с която е влязал на стадиона.

- Даниел Младенов
- Контакти:
Бай Ганьо да си ходи вече, писна ми от неговите изцепки, Дани е заслужил мн повече от него да е на Герена
Даниел Младенов написа:Бай Ганьо да си ходи вече, писна ми от неговите изцепки, Дани е заслужил мн повече от него да е на Герена
напълно те подкрепям
- delqnski47
- Контакти:
Един от легендите на ''Левски'',които много уважавам!!!Жалко,че така се отнасят с него

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Даниел Младенов написа:Бай Ганьо да си ходи вече, писна ми от неговите изцепки, Дани е заслужил мн повече от него да е на Герена
еми да даде 20 млн за отбора и да почне да го издържа той тогава.. кво чака?
Айде моля ви се... и боримиров като Наско като не е на заплата в Левски само знае да плюе... сега като отбора заигра обаче малчът и двамата като риби... иначе не пропускаха да се заядат
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Значи цяла година когато Левски беше в криза Дани Боримиров не спря да плюе и не стъпваше на мачовете, сега обаче Левски мачка и всички са с мераци да са на трибуните! Много е лесно да подкрепяш отбора когато бие, ама когато изпитваше затруднения ти къде беше Дани Боримиров??? Всички само храчат по Батков ама никой не вади парите да взима Левски нали?
Боримиров е прав, ама и той какви ги говори: "Десет години си купувам такава карта..." за кой, като само допреди 4-5 получаваше безплатни билети...
И той само раздухва. Много жалка история и от двете страни
И той само раздухва. Много жалка история и от двете страни

дядо Боре да взима автомата и да ги разстрелва

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]