Кой отбор в света мислите, че има най-много фенове? Някои биха отговорили Манчестър Юнайтед, други ще посочат Реал Мадрид, а трети биха заложили на Байерн Мюнхен. Всъщност, няма начин да разберем точния брой на феновете, които подкрепят определен футболен клуб… А може би има?
Може би, Фейсбук може да ни даде определени сведения за такова “ проучване” . Да погледнем във Фейсбук и да открием десетте отбора, които имат най-много последователи на официалните си страници:
10. Бока Хуниорс (820, 501)
9. Милан (1, 146, 479)
8. Арсенал (1, 517, 994)
7. Челси (1, 596, 232)
6. Ливърпул (2, 463, 825)
5. Манчестър Юнайтед (2, 562, 934)
4. Фенербахче (2, 992, 384)
3. Реал Мадрид (3, 711, 612)
2. Галатасарай (4, 468, 163)
И, накрая, отборът с най-много фенове във Фейсбук е:
1. Барселона (4, 616, 828)
Ето това са. Вече имате някаква идея кои отбори имат най-голяма подкрепа в света. Или поне в тази част от света, която прекарва достатъчно време в интернет, за да намери страницата на любимия си клуб.
*Цифрите са актуални към 22 септември 2010 г.
http://www.ultras-bg.com/1064/Top-10-na ... ernet.html
Топ 10 на най-големите фен общности в интернет
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Топ 10 на най-големите фен общности в интернет
Потърси няколко китайски отбора фен страниците им

Глупости,аз например не ползвам фейсбук 

Има,има истина една тя е само,само ЦСКА
Може би ще е по-удачно да си промениш заглавието на "Топ 10 на най-големите фен общности във Фейсбук" след като за това става въпрос.
Пък и там .. фен,фен колко да е фен :Д
Пък и там .. фен,фен колко да е фен :Д
Между другото Юнайтед имат страница във ФБ само от ~2 месеца 

ddacata написа:Потърси няколко китайски отбора фен страниците им![]()
Там може някой отбот и с 1 000 000 000 фена да има

Има,има истина една тя е само,само ЦСКА
че кой изобщо ползва фейсфък.
трябва да имаш доста глупаво самосъзнание.
трябва да имаш доста глупаво самосъзнание.

Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
- benquick
- Контакти:
До преди 3-4 години се смяташе че отбора на Ювентус има най-много привърженици в
цял свят и сега не вярвам да се е променило много.Не съм сигурен точно как е направено
това проучване но щом нямаше коментари които да поставят на съмнение тази извадка
го приемам за реално.Сега вече в интернет всичко може да се случи за това не го приемам за меродавно това класиране(не че Барса има малко фенове по света).
цял свят и сега не вярвам да се е променило много.Не съм сигурен точно как е направено
това проучване но щом нямаше коментари които да поставят на съмнение тази извадка
го приемам за реално.Сега вече в интернет всичко може да се случи за това не го приемам за меродавно това класиране(не че Барса има малко фенове по света).

vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
Ама какво означава фенове по света. Та това е крайно несериозно.
Как може един пакистанец от провинция кандахар да е фен на барселона, това е нелепо. За мен фен е човек който редовно ходи на мачове, купува си артикули на даден клуб и тн. всичко друго за мен е някакъв заблуден симпатизант, който след 2 години е от друг отбор който е на мода.
Как може един пакистанец от провинция кандахар да е фен на барселона, това е нелепо. За мен фен е човек който редовно ходи на мачове, купува си артикули на даден клуб и тн. всичко друго за мен е някакъв заблуден симпатизант, който след 2 години е от друг отбор който е на мода.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
Имам познат който е фен на Ман. Ю., Арсенал и Ливърпул. Ето такива са фен общностите във Фейса.