Миро Манолов: Всяко зло за добро, ще се върна по-силен

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Миро Манолов: Всяко зло за добро, ще се върна по-силен

Мнениеот Jord » 25 сеп 2010 12:47

Един от най-талантливите нападатели в България е извън терените вече 9 месеца. Голмайсторът на „Черно море” Миро Манолов претърпя две операции, но е категоричен, че трудностите не могат да го сломят. Дори напротив. Вярва, че скоро ще се върне по-силен на терена.
- Миро, всички фенове на „Черно море” се вълнуват как си?
- С всеки изминал ден се чувствам все по-добре. Следвам си стриктно програмата, предписана ми от специалисти. Когато съм възстановен на 100%, тогава ще започна пълноценна подготовка. Нямам намерение да избързвам и да поемам излишни рискове. Вече доста време съм извън терена, ще потърпя още малко.
- Разбрах, че си започнал тренировки?
- Не, с отбора все още не тренирам. Дори не бягам с момчетата. Както казах, имам изготвена своя собствена програма. Готвя се по нея.
- Предполагам, че ти е много тежко да гледаш толкова дълго време съотборниците си от трибуните.
- Разбира се, че ми е тежко. Опитвам се обаче да гледам от друг ъгъл на нещата. В крайна сметка хората са казали, че всяко зло е за добро. Вярвам, че подобни трудности правят човек по-силен. Имам се за силен характер и нямам абсолютно никакво намерение да се отчайвам. В крайна сметка това са рисковете на футбола, всеки играч живее с мисълта, че може да му се случи нещо подобно. Никой не е застрахован от контузии. Сега и да седна да се оплаквам нищо няма да се промени. По-добре да се боря, да работя и по-бързо да се върна на терена.
- Появиха се информации, че можеш да спреш с футбола.
- Това са абсолютни глупости, нямащи нищо общо с реалността. Дори не желая да ги коментирам. Ще го направя пред теб обаче, тъй като искам хората да разберат истината. В България всеки е свободен да си пише каквото иска, но най-малкото може поне да ми се обадят и да ме питат как съм, преди да публикуват лъжи. Лошото е, че тези неща ги четат семейството и приятелите ми. Нормално е да се тревожат от подобни информации. Твърдо заявявам, че няма да спирам с футбола. Никога не е стояла подобна възможност.
- А кога да те очакваме на терена?
- Не, не желая да се ангажирам с прогнози. Не е редно, а и няма смисъл.
- Предстои мач със „Сливен”. Точно преди година победихте с 4:0 с твои два гола. Какви са сега очакванията ти за мача?
- Е, какво мога да очаквам освен победа. В последните два мача срещу „Видима-Раковски” и „Левски” играхме добре и мисля, че е крайно време да запишем изразителен успех. Да преодолеем този малшанс, който ни преследва от началото на сезона. В минали години подобни съперници ги надигравахме с разлика, но сега страдаме от липсата на късмет пред гола. Скоро обаче това ще се промени.
- Казваш липса на късмет, но според мен малкото голове се дължат на липсата на Миро Манолов.
- (Смее се) Е, не. Сега какво очакваш да кажа? Просто винаги съм гледал съвестно да си върша работата. Надявам се скоро отново да бъда на терена и да бележа. Предполагам, че първоначално ще влизам за по-малко, но лека-полека ще си възвърна формата. Никога не съм спирал да вярвам, че отново ще вкарвам в противниковите врати.

Това е от pozvanete.bg

Искрено се надявам Миро да се оправи по-бързо, че имаме голяма нужда от него. Дано да се върне на терена още до края на този полусезон. Ясно се вижда, че като излезе от игра и почнахме да се мъчим в атака. Просто няма кой да го замени и да бележи.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Re: Миро Манолов: Всяко зло за добро, ще се върна по-силен

Мнениеот I love Black Sea » 25 сеп 2010 13:29

абе да ти кажа по добър ще е от Рангелов защото като е сам срещу вратаря му къса главата ;) а не като Рангелов

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 сеп 2010 13:37

ruash написа:Aйде и тоя в национала: Преди година вкарал два гола!!!!

Айде да не се изказваш неподготвен, че ставаш смешен.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 сеп 2010 14:18

,МИРО когато беше във форма беше най-добрия нападател в България - думи на Гонзо и на Димитър Пенев.Офертите за Миро валяха,а Миро беше лидера на Черно Море,изключително сърцат и раздаващ се докрай+огромните си футболни умения - той е единствения аналог на Жоро Илиев и неслучайно е капитан когато него го няма.Един от трите расови жребеца които теглят каляската ни заедно с Жоро и Юрука,но като хъс и спортна злоба Миро няма равен на себе си!Това го прави уникален и нямам търпение да изригнем с името му когато пак се появи в игра.А той ще се появи още края на есента надявам се,за 5 минути само да влезе да му се порадваме 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 сеп 2010 14:19

Миро,връщай се по-скоро.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 25 сеп 2010 14:52

Най-важното е Миро да бъде наистина напълно здрав, когато се завърне на терена. А иначе не се съмнявам, че ще успее бързо да преодолее психическата травма от дългото отсъствие и да си върне формата. Той е много силен характер и вярвам, че скоро пак ще бъде познатия лидер на Черно море.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 сеп 2010 17:18

Левскарите не може и ден да мине без да си покажат злобата! Къде им трябва да се месят в тема за наш играч.// После кой бил селянин и комплексар?

По темата- давай Миро, възстановявай се и отново те искаме в игра да мачакш наред!

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 25 сеп 2010 22:26

По - бързо се възстановявай, че Божилов е слабак...
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 25 сеп 2010 23:20

Messinho написа:По - бързо се възстановявай, че Божилов е слабак...

Божилов е да го използваш 2пъти в година срещу Левски(почти където и да ги хване бележи)....Иначе не става и е далеч от класата на Миро

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 сеп 2010 23:25

thehellriser написа:
Messinho написа:По - бързо се възстановявай, че Божилов е слабак...

Божилов е да го използваш 2пъти в година срещу Левски(почти където и да ги хване бележи)....Иначе не става и е далеч от класата на Миро

За сметка на това,Манолов няма нито един гол срещу Левски!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Черно море”