Бербатов: никога няма да се върна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

levskisofiarulez
Контакти:

Бербатов: никога няма да се върна

Мнениеот levskisofiarulez » 23 сеп 2010 20:00

"Димитър Бербатов никога няма да се върне в националния отбор", каза пред репортер на БТА, източник от най-близкото обкръжение на бившия капитан и голмайстор-рекордьор на България.
Това стана минути след пресконференцията, на която германецът Лотар Матеус бе представен като селекционер на българския национален отбор по футбол.
"Митко никога няма да се върне в националния отбор, каза източникът, който помоли да не се цитира името му. Мотивите? Просто Митко е обиден на някои хора…"
На официалната си пресконференция Лотар Матеус съобщи, че ще говори със звездата на Манчестър Юнайтед и ще се опита да го разубеди. Димитър Бербатов сложи край на кариерата си в националния тим през месец май тази година.

Awesome
Контакти:

Re: Бербатов: никога няма да се върна

Мнениеот Awesome » 23 сеп 2010 20:06

Бербатов ли го е казал това или "някакъв източник"? Стига с такива дебилни заглавия!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 23 сеп 2010 20:10

Не ми се отваря нова тема,гледайте Димитър Пенев по Нова.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 23 сеп 2010 20:19

Рапърът GP ( Гошо от Почивка ) направи нов хит За Димитър Бербатов и Хеттрика му във Вратата на Ливърпул:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TI6u5SY84Ec[/youtube]
тук е казано всичко
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 23 сеп 2010 20:20

Не ми се вярва да се върне. Аз го подкрепям ако реши така. Просто проблема не е в треньора, а в тия които са над него. Назначаването на Матеус не е нищо друго освен едно отбиване на номера. Всички искаха чужд треньор и Михайлов и компания решиха да угодят. Дано не изляза лош пророк, но след като и Матеус се издъни очаквам да излезе Михайлов и да каже: Ами пробвахме. Видя се, че и чужденец не се справя. И следва назначаването на поредния послушко който няма да има против да му се нарежда състава. Просто Матеус е като Любо Пенев и Стоичков. Може да е бил добър футболист, но за треньор на национален отбор все още не е готов. А можеше да се вземе човек с опит.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 23 сеп 2010 20:26

Някой от модовете или автора да преименува темата , че така написано звучи по друг начин ,иначе едва ли откриваме топлата вода с тази новина.Още на пресконференцията когато се отказа беше категоричен , а той не е от типа хора "иди ми-дойди ми"

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 23 сеп 2010 20:30

Че защо да се връща ? Да служи на шайката престъпници ? И после Михайлов, Сираков и останала сган пак да бръщолеви и да се величае.

ms1897
Контакти:

Мнениеот ms1897 » 23 сеп 2010 20:33

никога не казвай никога :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 23 сеп 2010 20:33

DANS написа:Рапърът GP ( Гошо от Почивка ) направи нов хит За Димитър Бербатов и Хеттрика му във Вратата на Ливърпул:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TI6u5SY84Ec[/youtube]
тук е казано всичко

Щом стигнахме до Гошо от Почивка значи положението е критично :lol: Бербатов по-добре да не се връща. Така прави услуга на всички. Най-вече на себе си.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 23 сеп 2010 20:33

Изобщо да не се връща.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Върни се в “Национален отбор”