Батков, спри да говориш глупости!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Батков, спри да говориш глупости!
Както са разбрали доста хора тук, не съм от феновете на нашия президент и собственик. И също така, зная, че има и други теми за Батков във форума, но тази считам за отделна и за това я пускам. Миналата година, Левски не вървеше и Батков не смееше да стъпи на стадиона, камо ли да говори. Но сега, след като си стъпихме на краката е отворил една уста, леле мале. Този бил корумпиран, онзи мач на ЦСКА бил уреден, този бил покрил човек от казанката афера, трябвало да финишираме на голяма разлика от ЦСКА и разни такива. А миналат година отборът не вървеше, защото същият този Батков направи куп глупости. Сменяше като носни кърпички в неподходящ момент ръководители и треньори, направи куп неуспешни трансфери, а казанската афера може да влезе в учебника за глупости, ако има изобщо такъв. Защото един телефон до Русия изясняваше нещата. Но за тези които са забравили, преди няколко години Левски пак имае успехи в Европа и Батков пак говореше ли, говореше. Дори си позволи да обиди един английски съдия като го наругае публично и да предизвика международен скандал. И след това говорене, Левски се срина. Защото успехите тогава се дължаха на тандема Сираков/Стоилов, а сега на този на Гонзо и Ясен. И ролята на Баткова трябва да е, не да кадрува, а да издържа отбора, да дава пари и заплати и да може изгодно да продаде играч и изгодно да купи някой, ако траньора го желае. Това трябва да прави Батков, ако може. Ако не може, няма пари или нещо друго, да го продаде. Но в никакъв случай не трябва да ръси такива неща в публичното пространство. Ако има някакви съмнения за корупция, уговорки или нещо друго такова, нека уведоми компетентните органи без цяла България да разбира. И нека първо Левски дай Боже спечели титлата, пък тогава да броим точките пред опонентите. Това говорене нищо позитивно не ни носи. Защото собствениците на ЦСКА съвсем естествено ще му отговорят, а цяла България вместо да се порадва истински на все по рядко ставащите факт успехи във футбола на международното поле е длъжен да слуша тази измислена и ненужна полемика. А и такава риторика носи негативизъм, тъмна енергия. Миналия път след такова говорене, Батков смени един печеливш тандем при първите сътресения които винаги могат да се случат, каква е гаранцията, че не би го сторил и сега. Още повече, че празните приказки и излишното самочувствие замъгляват разума и това сме го виждали доста често. Нека Батков гледа нещата в Левски, а останалите отбори си имат ръководства които да се оправят с техните проблеми. Явно Батков не се е поучил поне мъничко от грешките си в миналото. За това пускам тази тема тук, да му ги напомня. И нека не забравя разлепените из цяла България плакати с надписи "Батков вън". Защото при следваща негова изцепка те могат да станат отново актуални и то в такива размери, че миналогодишната акция на феновете да изглежда като бледо копие. За това един съвет към Тодор Батков. Нека гледа управлението на отбора и да престане да ръси глупости!!!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
-
- Контакти:
Re: Батков, спри да говориш глупости!
Колкото и да не го харесвам мустака, май има нещо вярно в думите му този път:
Това е от спортала.
Бивш шеф на чуковете: Играчи на ЦСКА заложиха срещу отбора при 0:3 от Миньор
23 септември 2010 | 12:04
Бившият изпълнителен директор на Миньор (Перник) Георги Славчев направи скандално признание, като заяви, че играчи на ЦСКА са залагали срещу своя клуб при загубата с 0:3 от чуковете преди година в София. Малко след това футболисти на червените ядоха пердах от фенове на тима.
Освен това Славчев се усъмни и в победата на Миньор с 2:1 над Берое в мача между двата тима, който се игра на 18 септември 2010 година.
Ето какво каза Славчев по тези въпроси пред "Тема спорт":
"Ръководството на Миньор закъсня твърде много с уволнението на Антон Велков. Това трябваше да стане още през миналия сезон, особено след като отборът отпадна от Купата на България от Черноморец (Поморие). Затова сега се получават така нещата в клуба. Не мога да разбера кое му е успешното на миналия сезон. Да завършиш на осмо място в "А" група не е голямо постижение, специално при нивото на миналия шампионат. Много хора говорят, че Миньор имал изграден стил на игра при Велков. Това са пълни глупости. Каквото беше сторено от Митко Алексиев и дотам. При Велков футболистите продължиха да играят с инерцията от предишния наставник. Това е. Какво като са били ЦСКА в София? Не е кой знае колко трудно да наредиш 9 футболисти отзад да се бранят и да не минават центъра. Освен това някои играчи на ЦСКА заложиха срещу отбора, затова Миньор спечели с 3:0. Очаквах Миньор да тръгне с 6 поредни загуби, като се има предвид политиката на ръководството и качествата на треньора. Има толкова млади футболисти, които са готови за титуляри, но се взеха застаряващи играчи, за които на всичкото отгоре бяха дадени куп пари. Не се учудвам, че нещата стигнаха дотук. Да, биха Берое, но имам друго мнение за този мач. Не искам да говоря празни приказки, но мачовете между тези два тима бяха много по-динамични и оспорвани. Лично на мен ми се струваше, че старозагорци са дошли на разходка. Нямам впечатления от новото ръководство, пожелавам им успех, защото Миньор заслужава да играе в "А" група. Стойчо Стоев изпадна със Спортист, но кой знае, може да направи нещо в Перник. Както казах, няма да е особено трудно, при положение че нивото на шампионата е слабо. Средата на таблицата обаче не трябва да се счита за успех. Убеден съм, че ако Митко Алексиев бе останал треньор на Миньор, можеше да спечелим купата и да завършим много по-напред в шампионата. Той е с класи над Антон Велков."
Това е от спортала.
-
- Контакти:
Hellkeeper написа:Колкото и да не го харесвам мустака, май има нещо вярно в думите му този път:Бивш шеф на чуковете: Играчи на ЦСКА заложиха срещу отбора при 0:3 от Миньор
23 септември 2010 | 12:04
Бившият изпълнителен директор на Миньор (Перник) Георги Славчев направи скандално признание, като заяви, че играчи на ЦСКА са залагали срещу своя клуб при загубата с 0:3 от чуковете преди година в София. Малко след това футболисти на червените ядоха пердах от фенове на тима.
Освен това Славчев се усъмни и в победата на Миньор с 2:1 над Берое в мача между двата тима, който се игра на 18 септември 2010 година.
Ето какво каза Славчев по тези въпроси пред "Тема спорт":
"Ръководството на Миньор закъсня твърде много с уволнението на Антон Велков. Това трябваше да стане още през миналия сезон, особено след като отборът отпадна от Купата на България от Черноморец (Поморие). Затова сега се получават така нещата в клуба. Не мога да разбера кое му е успешното на миналия сезон. Да завършиш на осмо място в "А" група не е голямо постижение, специално при нивото на миналия шампионат. Много хора говорят, че Миньор имал изграден стил на игра при Велков. Това са пълни глупости. Каквото беше сторено от Митко Алексиев и дотам. При Велков футболистите продължиха да играят с инерцията от предишния наставник. Това е. Какво като са били ЦСКА в София? Не е кой знае колко трудно да наредиш 9 футболисти отзад да се бранят и да не минават центъра. Освен това някои играчи на ЦСКА заложиха срещу отбора, затова Миньор спечели с 3:0. Очаквах Миньор да тръгне с 6 поредни загуби, като се има предвид политиката на ръководството и качествата на треньора. Има толкова млади футболисти, които са готови за титуляри, но се взеха застаряващи играчи, за които на всичкото отгоре бяха дадени куп пари. Не се учудвам, че нещата стигнаха дотук. Да, биха Берое, но имам друго мнение за този мач. Не искам да говоря празни приказки, но мачовете между тези два тима бяха много по-динамични и оспорвани. Лично на мен ми се струваше, че старозагорци са дошли на разходка. Нямам впечатления от новото ръководство, пожелавам им успех, защото Миньор заслужава да играе в "А" група. Стойчо Стоев изпадна със Спортист, но кой знае, може да направи нещо в Перник. Както казах, няма да е особено трудно, при положение че нивото на шампионата е слабо. Средата на таблицата обаче не трябва да се счита за успех. Убеден съм, че ако Митко Алексиев бе останал треньор на Миньор, можеше да спечелим купата и да завършим много по-напред в шампионата. Той е с класи над Антон Велков."
Това е от спортала.
е и?същия този мишок що не го е казал тогава ,ами сега?А на мустака му дай да те бодне за верността на думите му,оли.
- Leooo
- Контакти:
Батков прави доста страни неща , понякога верни а понякога не !!
[center]
[/center]

Колко интересно изчезват мнения от темата
Да видим пак - глупостите на батков са си глупости - не мога да му пожелая нищо добро. Това по никакъв начин, не означава, че в някои обвинения е прав или не е. Не се учудвам, ако са продали мача, но проблема си е техен. Батков да се разкара от отбора.

Да видим пак - глупостите на батков са си глупости - не мога да му пожелая нищо добро. Това по никакъв начин, не означава, че в някои обвинения е прав или не е. Не се учудвам, ако са продали мача, но проблема си е техен. Батков да се разкара от отбора.
Поздравления за автора на темата и за самата тема. Аз не съм далеч от мисълта, че Титан плаща на Батков да говори толкова много по темата "ЦСКА". Забележете кога той се появява в медийното пространство - когато четирибуквието няма ток, на Армията, когато играчите им се млатят като чобани, когато дължат много стотици хиляди на поредния несретник, решил да им даде терен и хотел. И вместо Батков да ги остави сами да се пържат в тази каша, той привлича вниманието върху себе си. Пълен малоумник. Аман от ченгесарски номера в тая държава.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Аз съм ЗА Батков, той е един от малкото президенти на клубове в страната ни,които държат на клуба си и влагат някакви средства с цел по-добро представяне.
За да не бъда голословен:
1во Титан-ските босове на централен склад за картофи и арпаджик , съкратено ЦСКА. Тези двамцата в момента затриват червените. Единствената цел поради която са взели отбора е игра на черно тото и международни залагания. Не плащат разходи ,заплати , ток , вода..в момента червените "живеят" на традиции и "минало". Към Коледа вече ще е много зле положението там.
2ро Николай Гигов и Локо СФ. Нищо против този симпатичен отбор, но Гигов никога не пожела да вложи повече пари , за да го направи истински боеспособен за 1вото място в Бг и пробив в чужбина. Трансферите им не са добри и разчитат на среднокачествени играчи от вътрешното първенство. Тази политика е абсолютно определена от президента им.
3то Венци Стефанов и Слабия. Също като Гигов. С разликата , че Венци тоя отбор го обича , но го заобича с времето. Първоначално му трябваше за да си прави врътките със сръбските мафиоти които също така държат голяма част от клубовете в западната ни съседка. Не случайни са трансферите на Благой в тази посока и т.н. Венци си се ядосва като фен, но не е склонен да дава пари за да направи Славия конкурентно способен отбор за 1во място.
Оттук нататък можем да споменем и няколко добри имена като Гриша Ганчев който неуморно изсипва ли изсипва за отрочето си Литекс. Жал ми е защото за тези години Литекс можеше да е от ранга на Бате Борисов и реално да има участие в ШЛ. Но в това градче....
Шефа на Черноморец - шапки долу.Колко от вас въобще го знаят кой е? Взе Бобич и Балъков, даде им бял лист и заръча "Направете хубав отбор"
Черноморец има огромен капацитет , твърде жалко , че също за играчи на черното тото. След перфектния си есенен полусезон 2009/2010 продадоха де що можеха мачове през пролетния. Сега стартират пак така. Да видим , ще поживеем , ще видим.
Ами това са. Има ли други читави президенти на отбори в България.
Що ревете срещу Батков? Щото ни издържА през кризата , при постоянно смъкващия се надолу български клубен футбол ли? Мислите , че е спечелил нещо ли? И да е спечелил - полага му се. Щото досега и ние можеше да сме минали през индийски цигани, крадливи комунисти като Томов или царете на боклуците и продадени мачове Титан.
1во Титан-ските босове на централен склад за картофи и арпаджик , съкратено ЦСКА. Тези двамцата в момента затриват червените. Единствената цел поради която са взели отбора е игра на черно тото и международни залагания. Не плащат разходи ,заплати , ток , вода..в момента червените "живеят" на традиции и "минало". Към Коледа вече ще е много зле положението там.
2ро Николай Гигов и Локо СФ. Нищо против този симпатичен отбор, но Гигов никога не пожела да вложи повече пари , за да го направи истински боеспособен за 1вото място в Бг и пробив в чужбина. Трансферите им не са добри и разчитат на среднокачествени играчи от вътрешното първенство. Тази политика е абсолютно определена от президента им.
3то Венци Стефанов и Слабия. Също като Гигов. С разликата , че Венци тоя отбор го обича , но го заобича с времето. Първоначално му трябваше за да си прави врътките със сръбските мафиоти които също така държат голяма част от клубовете в западната ни съседка. Не случайни са трансферите на Благой в тази посока и т.н. Венци си се ядосва като фен, но не е склонен да дава пари за да направи Славия конкурентно способен отбор за 1во място.
Оттук нататък можем да споменем и няколко добри имена като Гриша Ганчев който неуморно изсипва ли изсипва за отрочето си Литекс. Жал ми е защото за тези години Литекс можеше да е от ранга на Бате Борисов и реално да има участие в ШЛ. Но в това градче....
Шефа на Черноморец - шапки долу.Колко от вас въобще го знаят кой е? Взе Бобич и Балъков, даде им бял лист и заръча "Направете хубав отбор"
Черноморец има огромен капацитет , твърде жалко , че също за играчи на черното тото. След перфектния си есенен полусезон 2009/2010 продадоха де що можеха мачове през пролетния. Сега стартират пак така. Да видим , ще поживеем , ще видим.
Що ревете срещу Батков? Щото ни издържА през кризата , при постоянно смъкващия се надолу български клубен футбол ли? Мислите , че е спечелил нещо ли? И да е спечелил - полага му се. Щото досега и ние можеше да сме минали през индийски цигани, крадливи комунисти като Томов или царете на боклуците и продадени мачове Титан.
Батков е готин
cTpaHHo написа: Що ревете срещу Батков? Щото ни издържА през кризата , при постоянно смъкващия се надолу български клубен футбол ли? Мислите , че е спечелил нещо ли? И да е спечелил - полага му се. Щото досега и ние можеше да сме минали през индийски цигани, крадливи комунисти като Томов или царете на боклуците и продадени мачове Титан.
Кога ни е издържал и през коя криза точно?
cTpaHHo написа:Аз съм ЗА Батков, той е един от малкото президенти на клубове в страната ни,които държат на клуба си и влагат някакви средства с цел по-добро представяне.
Никой не му отрича, че е направил много. Проблемът са медийните му изяви. Дори аз, който презирам цска, някак си не ми идва отвътре да го подкрепя. Иначе, че онзи отбор продава мачове, никой не се съмнява. Те са в основата на всичко лошо в българския футбол.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание