Днес е дербито между ветераните на Ботев и Локомотив Пловдив, което ще определи областният победител в първенството. Двата тима ще играят на стадион "Пловдив" от 17 часа. Победителят от този двубой ще играе с Черноморец Бургас.
(C) Plovdiv24.bg
По правилно е да се каже ветераните на бившия Ботев срещу тези на Локомотив.
Фактически тези ветерани в жълто, нямат нищо общо с новосъздаденото аматьорско сдружение което в момента поритва във В група. Тези ветерани са от стария, истинския Ботев който обаче, за съжаление на много локомотивци почина, казвам за съжаление, защото редовно си оправяхме головата разлика със стария Ботев. Та днес ще играят ветераните на онзи Ботев и тези на Локомотив Пловдив.
Ветерани: Локомотив Пловдив - Ботев
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Ветерани: Локомотив Пловдив - Ботев
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
- Loko_Maina
- Контакти:
Re: Срещу кои ветерани излиза днес Локомотив...???
Ако ги питаш ботевистите/ афедейците/ сопотчаните те от кой отбор са в момента, няма да могат да измънкат нищо смислено.
Защото когато стане въпрос за великия Ботев до 67 година, казват: ми да ние сме от тоя Ботев. Когато стане реч за успехите на военнизираната АФД Тракия със сур-билюк домъкнатите от Пазарджишко, Смолянско и къде ли не редници, които благодарение на някои футболни умения веднега слагаха по една-две звездички на пагона, тогава викат: ми да, това пак си е нашия отбор. Заговорим ли крумовсксия Ботев, те пак викат е, той може да беше на Митю, ама ние си го оБичахме и даже не веднъж се канехме да стрижем и бием ония /митювите/ футболисти. Сега станаха сопотско тимче, ама пак не се отказват и продължават да твърдят, че и то е техния отбор.
Макар че аз не виждам нищо общо между всички тия отборчета и да речем съставана някви си ветерани, който довечера пак ще играе под името Ботев Пловдив...
Защото когато стане въпрос за великия Ботев до 67 година, казват: ми да ние сме от тоя Ботев. Когато стане реч за успехите на военнизираната АФД Тракия със сур-билюк домъкнатите от Пазарджишко, Смолянско и къде ли не редници, които благодарение на някои футболни умения веднега слагаха по една-две звездички на пагона, тогава викат: ми да, това пак си е нашия отбор. Заговорим ли крумовсксия Ботев, те пак викат е, той може да беше на Митю, ама ние си го оБичахме и даже не веднъж се канехме да стрижем и бием ония /митювите/ футболисти. Сега станаха сопотско тимче, ама пак не се отказват и продължават да твърдят, че и то е техния отбор.
Макар че аз не виждам нищо общо между всички тия отборчета и да речем съставана някви си ветерани, който довечера пак ще играе под името Ботев Пловдив...
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Re: Срещу кои ветерани излиза днес Локомотив...???
Ама Металик и ветерани ли имали ....ХАХХАХАХАХАХ
Отбор на няколко месеца и то аматьорски, да има ветерани...Ей това не го разбирам ????????

Отбор на няколко месеца и то аматьорски, да има ветерани...Ей това не го разбирам ????????
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
Re: Ветерани: Локомотив Пловдив - Ботев
Резултата е ясен. Отборът на Пловдив ще победи своите АБОНАТИ за пореден път!
- Пловдив1926
- Контакти:
Въпросът с идентичността е интересен. Това, че ние не припознаваме стария противник, с който правихме най-красивите дербита в България с отбора, който играе в момента във В група, не значи, че не трябва да подкрепим нашите ветерани в срещата днес! Все пак те излизат срещу хора играли в автентичния Ботев Пловдив.
Нека който може от 17:00 да подкрепи ветераните ни на ст. Пловдив! Това е един от последните случеи в които ще видим един спомен от онова дерби, което радваше България и нас.
При миналите срещи поведението на публиката в жълто е било доста гнусно и неприятно, псували са и са целили с бутилки нашите ветерани. На много хора жените и децата са били там, които също са били обиждани, дори дъщерята на един от играчите с малкото си дете си е тръгнала защото не е могла да издържи тази свинщина. Това гарантирано няма да се повтори повече и тази гаранция идва от тези, които ще бъдем на стадиона за да подкрепим хората, дали толкова много на Локомотив и на Пловдив!
Нека който може от 17:00 да подкрепи ветераните ни на ст. Пловдив! Това е един от последните случеи в които ще видим един спомен от онова дерби, което радваше България и нас.
При миналите срещи поведението на публиката в жълто е било доста гнусно и неприятно, псували са и са целили с бутилки нашите ветерани. На много хора жените и децата са били там, които също са били обиждани, дори дъщерята на един от играчите с малкото си дете си е тръгнала защото не е могла да издържи тази свинщина. Това гарантирано няма да се повтори повече и тази гаранция идва от тези, които ще бъдем на стадиона за да подкрепим хората, дали толкова много на Локомотив и на Пловдив!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Колега,по-добре заключи темата,отколкото да толерираш омразата и тези глупости и да триеш всяко мнение,което е нормална реакция на провокацията.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
- Irish stout
- Контакти:
v.s. написа:Колега,по-добре заключи темата,отколкото да толерираш омразата и тези глупости и да триеш всяко мнение,което е нормална реакция на провокацията.
Колега, относно прага на толериране на глупостта, мисля, че в някои други форуми той целенасочено се държи доста нависоко, но както виждаш не получавате съвети кое да се трие и кое не, макар че има защо.
По темата - надявам се мачът на ветераните да се превърне в едно хубаво събитие за Пловдив, което поне за малко да ни върне в годините, когато този мач се гледаше от 40 000 зрители, а не като в наши дни, да се радваме за луди, ако имаме 15 000 души на мач. И естествено по-добрият да победи, ако това сме ние

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Irish stout
- Контакти:
botev_1912 написа:Пловдив1926 написа:При миналите срещи поведението на публиката в жълто е било доста гнусно и неприятно, псували са и са целили с бутилки нашите ветерани. На много хора жените и децата са били там, които също са били обиждани, дори дъщерята на един от играчите с малкото си дете си е тръгнала защото не е могла да издържи тази свинщина. Това гарантирано няма да се повтори повече и тази гаранция идва от тези, които ще бъдем на стадиона за да подкрепим хората, дали толкова много на Локомотив и на Пловдив!
Присъствал съм на почти всички мачове на ветераните и ти се чудя как не те е срам да клеветничиш по този грозен начин?!?!?
изтрии ми и това мнение - няма проблеми, все пак не отговаря на вашите канони!
Каноните са някъде другаде. Тук е свободна зона за мислещи хора.
Аз се сещам за един мач преди няколко години (не на ветераните), на който семейството на дъщерята на Вичев пострада на вашата трибуна, та даже детенцето и скочи да защитава майка си от вашата публика. Показателно е за отношението към опонента в мача. Винаги е било такова от ваша страна. Просто при вас има изместване на възприятията и това се приема за нормално.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- botev_1912
- Контакти:
Не би било редно ти или някой друг от вашето обкръжение, които откровенно преиначавате историята да говорите за изместване на възприятията!
Ако си малко по-запознат ще знаеш че нещата не са точно така както ги представяш ти или по-точно както са представени от медиите! Което ме навежда на мисълта, че мислещите хора са на друго място!
А за този мач - можем да се обзаложим ако искаш, давам 3 гола преднина и пак ще ви бием!
Ако си малко по-запознат ще знаеш че нещата не са точно така както ги представяш ти или по-точно както са представени от медиите! Което ме навежда на мисълта, че мислещите хора са на друго място!
А за този мач - можем да се обзаложим ако искаш, давам 3 гола преднина и пак ще ви бием!
Irish stout написа:botev_1912 написа:Пловдив1926 написа:При миналите срещи поведението на публиката в жълто е било доста гнусно и неприятно, псували са и са целили с бутилки нашите ветерани. На много хора жените и децата са били там, които също са били обиждани, дори дъщерята на един от играчите с малкото си дете си е тръгнала защото не е могла да издържи тази свинщина. Това гарантирано няма да се повтори повече и тази гаранция идва от тези, които ще бъдем на стадиона за да подкрепим хората, дали толкова много на Локомотив и на Пловдив!
Присъствал съм на почти всички мачове на ветераните и ти се чудя как не те е срам да клеветничиш по този грозен начин?!?!?
изтрии ми и това мнение - няма проблеми, все пак не отговаря на вашите канони!
Каноните са някъде другаде. Тук е свободна зона за мислещи хора.
Аз се сещам за един мач преди няколко години (не на ветераните), на който семейството на дъщерята на Вичев пострада на вашата трибуна, та даже детенцето и скочи да защитава майка си от вашата публика. Показателно е за отношението към опонента в мача. Винаги е било такова от ваша страна. Просто при вас има изместване на възприятията и това се приема за нормално.
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]