Батков: В УЕФА имат доказателство, че ЦСКА урежда мачове

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Батков: В УЕФА имат доказателство, че ЦСКА урежда мачове

Мнениеот Parmalat » 20 сеп 2010 11:13

Собственикът на Левски Тодор Батков отново взриви медийното пространство с разкрития. Адвокатът бе гост в сутрешния блок на bTV "Тази сутрин", където направи куп интересни признания. Той разкри, че в УЕФА, където го разпитваха за "черно тото" у нас, разполагат със запис за опит на уреждане на мача Рома - ЦСКА от миналото издание на надпреварата. Адвокатът внесе още интересни разяснения около разпитите си.

"Има запис, в който човек се опитва да уговори треньора на Динамо Минск и бивш футболист на Рома (Сергей Гуренко), който да подкупи Франческо Тоти с 500 000 евро. Аз познах гласа, че е на същия Артур, който бе замесен и в нашата Казанска афера", разкри адвокатът.

"Уреждането на мачове е неприятно явление. Трябва да направим всичко възможно, за да го изкореним, защото не е честно за футбола, за играчите и за феновете. Като представител на Левски, който членува в Европейската клубна асоциация, аз участвам в работна група по състезанията, чийто председател е Умберто Гандини от Милан.

На 6-7 септември имаше Отчетно-изборно събрание, като ме помолиха да дойда по-рано. Разпитва ме висш служител на УЕФА, който участва при тегленето на жребия в евротурнирите и председателят на Комисията по корупцията и измамите.

Разговорът бе конкретно за ситуацията в България, като те са разтревожени от сигналите за уредени мачове в "А" група и останалите професионални дивизии, аматьорите, децата, дори и приятелски срещи. За моя радост името на Левски не бе замесено", коментира Батков.

Той се върна и на случая с Казанската афера, който бе точно преди 1 година. "Съмнявам се, че прокуратурата ще направи нещо по случая. Фактите са известни вече на всички - висш офицер от ГДБОП е помогнал на мошеника Артур да напусне България.

Става дума за офицера Марио Костурков, който на всичкото отгоре е човекът, който се бори с нелегалните залози в България", каза още Батков.

В заключение той си пожела хубавите неща, които се случват в Левски много скоро да заразят всички останали клубове, за да дръпне футбола ни нагоре. Той изрази и своето мнение, че новият национален селекционер, който и да е той, трябва на всяка цена да върне Бербатов в националния тим, за да имаме успехи.

http://www.winner.bg/bulgarian-football/read30998.html

Много уредени мачове в България според собственика на Левски,а това ако за ЦСКА е вярно... :|
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Батков: В УЕФА имат доказателство, че ЦСКА урежда мачове

Мнениеот POPCORN » 20 сеп 2010 11:20

офф тоя не му ли писна да се занимава с ЦСКА бре..Сега какво иска от ЦСКА?Да си гледа там отбора нали е на първо място и да не се занимава с ЦСКА!Явно иска да е собственик на ЦСКА!ЦСКа та ЦСКА!Пълен смешник е тоя!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 20 сеп 2010 11:21

POPCORN написа:офф тоя не му ли писна да се занимава с ЦСКА бре..Сега какво иска от ЦСКА?Да си гледа там отбора нали е на първо място и да не се занимава с ЦСКА!Явно иска да е собственик на ЦСКА!ЦСКа та ЦСКА!Пълен смешник е тоя!

Мене не ме притеснява само ЦСКа,а виж какво казва за другите мачове едва ли не 80% от мачовете в България са уредени затова и съм сложил темата във форума Футбол България.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 сеп 2010 11:23

Parmalat написа:
POPCORN написа:офф тоя не му ли писна да се занимава с ЦСКА бре..Сега какво иска от ЦСКА?Да си гледа там отбора нали е на първо място и да не се занимава с ЦСКА!Явно иска да е собственик на ЦСКА!ЦСКа та ЦСКА!Пълен смешник е тоя!

Мене не ме притеснява само ЦСКа,а виж какво казва за другите мачове едва ли не 80% от мачовете в България са уредени затова и съм сложил темата във форума Футбол България.

еми това учудва ли те>?Това го знае всяко хлапе!Ако си мислите ,че ние точно българите където сме най-голямите измамници и търикати няма такива неща във футбола ни , просто се лъжете много яко!Погледнете кой са собственици на клубовете!Мутри !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 20 сеп 2010 11:27

Parmalat написа:

аве ти нормален ли си тоя запис един белоруски весник го беше качил на саита си още преди мача на ЦСКА И РОМА 8-) кви доказателства кви пет лева :?: а задаваш ли си въпроса защо точно записите са в беларус за оредения тенис мач и уредения мач на ЦСКА бяха в една седмица :?:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 20 сеп 2010 11:30

kiko75 написа:
Parmalat написа:

аве ти нормален ли си тоя запис един белоруски весник го беше качил на саита си още преди мача на ЦСКА И РОМА 8-) кви доказателства кви пет лева :?: а задаваш ли си въпроса защо точно записите са в беларус за оредения тенис мач и уредения мач на ЦСКА бяха в една седмица :?:

Мда, само това ще да е прословутото доказателство. Едва ли някой трябва да приема насериозно приказките на човек като Батков ;)

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 20 сеп 2010 11:32

Забравил е да си пие хапчетата рано сутринта :) Разпознал гласа на Артур...той сигурно го и сънува този Артур.А Тоти ще го подкупиш с 500 хил. евро, когато цъфнат налъмите!Никога не би си предал любимия обор, в който е легенда за такава смешна сума и рискът да го хванат ;)

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 20 сеп 2010 11:34

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/vid ... u_nas.html

Цялото интервю....... уж сериозно говори, а през целият разговор се смее най-нагло....... или да казва всичко директно, или да си мълчи и ако има нещо, то ще си излезе.... всеки сам да прецени дали да обръща внимание на тези приказки или не......
Последна промяна от Avenger на 20 сеп 2010 11:36, променено общо 1 път.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 сеп 2010 11:34

Parmalat написа:

Е ти какво очакваш от Боратков?! Нали трябва да има оправдание за фиаското миналият сезон, а от сега си подготвя почвата за края на настоящият сезон да излезе пред всички и да се бие в гърдите колко е велик и как ВЪПРЕКИ ВСИЧКИТЕ УРЕДЕНИ МАЧОВЕ у нас Левски напук на всички сам и по честен начин е станал шампион! Т.е. от сега е започнал да се подмазва на феновете на отбора и да им хвърля поредната порция прах в очите! Батков може и да не разбира от футбол, но не е глупав! Усети, че никак не е за негово добро да настройва феновете на отбора срещу себе си и когато ножа опря в кокала... той запя старата песен - излива тонове помия върху ЦСКА, защото знае, че това ще се хареса на сините фенове и сега това за уредените мачове в България! На всички ни е ясно, че уредени мачове у нас има, но Боратков да не се прави на светец, защото не е!
Последна промяна от megan fox на 20 сеп 2010 11:35, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 20 сеп 2010 11:35

Това в България нищо не е, вижте на Запад как се уреждат мачовете. Нормално ли е Реал да падне с 0–5 от отбор събран от някакво кварталче. А за Германия не искам да говоря, там е най-масово.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Футбол - България”