Костадин Стоянов атакува жестоко Павел Дочев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Костадин Стоянов атакува жестоко Павел Дочев

Мнениеот vaskonti » 19 сеп 2010 19:15

Защитникът на ЦСКА Костадин Стоянов разкри защо червените се представят толкова слабо в първенството. Според бранителя, единственият виновник за това е бившият треньор Павел Дочев.

"Загубихме от Славия, защото има умора в нас. Имаше един човек, който тотално обърка подготовката. Много сме зле физически. Може пак да ме изкарате лошия, но Павел Дочев е виновен за всичко. Виждате, че аз се връщам от контузия, тренирам от две седмици и физически съм на нивото на момчетата. В момента новият треньор ни прави подготовка по време на сезона. Играл съм в "Б" и "В" група, но толкова смешна подготовка като при Дочев, никога не съм водил. Чух, че поел отбор в Германия и те имали 7 точки. Ако не го изгонят, ще си останат с тях. Дано президентът ме чуе какво говоря. Неговите чуждестранни помощници също бяха "великолепни" специалисти", коментира Стоянов, който завърши изказването си с репликата:

"След загубата от Славия няма с кого да се сбия, защото всички футболисти си тръгнаха", иронизира скандала Стоянов, който в Турция се сдърпа със своя съотборник Спас Делев.

[offtopic]sportal.bg[/offtopic]
Не знам как да коментирам това... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Костадин Стоянов атакува жестоко Павел Дочев

Мнениеот Гуу » 19 сеп 2010 19:17

Предвид факта, че почти всеки мач след 65-70-тата минута футболистите на ЦСКА изглеждат като ходещи мъртъвци, по-скоро може да се съглася със Стоянов, колкото и да ми е симпатичен Дочев. :roll:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 сеп 2010 19:21

А защо на всички ни е симпатичен Дочев, освен заради това, че е възпитан? :roll:
[/center]

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 19 сеп 2010 19:31

vaskonti написа:Защитникът на ЦСКА Костадин Стоянов разкри защо червените се представят толкова слабо в първенството. Според бранителя, единственият виновник за това е бившият треньор Павел Дочев.

"Загубихме от Славия, защото има умора в нас. Имаше един човек, който тотално обърка подготовката. Много сме зле физически. Може пак да ме изкарате лошия, но Павел Дочев е виновен за всичко. Виждате, че аз се връщам от контузия, тренирам от две седмици и физически съм на нивото на момчетата. В момента новият треньор ни прави подготовка по време на сезона. Играл съм в "Б" и "В" група, но толкова смешна подготовка като при Дочев, никога не съм водил. Чух, че поел отбор в Германия и те имали 7 точки. Ако не го изгонят, ще си останат с тях. Дано президентът ме чуе какво говоря. Неговите чуждестранни помощници също бяха "великолепни" специалисти", коментира Стоянов, който завърши изказването си с репликата:

"След загубата от Славия няма с кого да се сбия, защото всички футболисти си тръгнаха", иронизира скандала Стоянов, който в Турция се сдърпа със своя съотборник Спас Делев.

Удобно извинение... Нали човека го няма... А някой ще каже ли защо и голове не могат да вкарват? И за това ли е виновен Дочев? Или че не могат една свястна атака да направят, само отбити топки се гонят....
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 19 сеп 2010 19:32

Намери се кой да критикува Дочев. До преди 2 години никой не беше чувал за тоя мешник, освен циганите от Сливен, та ще дава оценка за хора които ги знаят в цяла Западна Европа. Смешник. Малко те е бил Спаско.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 сеп 2010 19:34

Dani Kiki написа:
vaskonti написа:Защитникът на ЦСКА Костадин Стоянов разкри защо червените се представят толкова слабо в първенството. Според бранителя, единственият виновник за това е бившият треньор Павел Дочев.

Удобно извинение... Нали човека го няма... А някой ще каже ли защо и голове не могат да вкарват? И за това ли е виновен Дочев? Или че не могат една свястна атака да направят, само отбити топки се гонят....

Удобно или не, факт е, че физически отбора е супер зле. Най-логично е това да е в следствие именно на лоша подготовка. А свястна атака трудно се прави когато си зле физически.
[/center]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 19 сеп 2010 19:42

В Черноморец Бургас-София сигурно по-добра подготовка е правил. :lol:

komunizmashteseruti
Контакти:

Мнениеот komunizmashteseruti » 19 сеп 2010 19:43

Абе това че тия са куци коне, не значи че Дочев е виновен.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 19 сеп 2010 19:44

Ами не знам кой е виновен, ама Славия цял мач ни пресираха по целия терен и бяха с пъти по-добре от нас кондиционно, а Кокала не се слави точно с това. Има и умора след Бешикташ, ясно е, ние нямаме достатъчно играчи, да ги въртим и да играем пред 3 дена, да не говорим, че нямаме 11, които да направят отбор и на някои се налага да търчат и да покриват колегите си, ама и подготовката има значение, не е само от идиотската селекция всичко.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 19 сеп 2010 19:48

Заради Дочев не можем да си оправим още играта. Заради Сашо Апашо още не можем да оправим заплатите. Заради Гьоко Хаджиевски още играем на принципа \\\"ке играме, ке се борим, ако требе ке изгинеме по теренот...\\\". Заради Добри Джуров още мислим, че всичко ни е позволено и никой няма право да бие ЦСКА, защото ако ЦСКА не е шампион, значи армията ни е слаба и не може да защити родината. А ако не беше Сталинградската битка, обърнала окончателно войната, нямаше да ни има въобще. Затова заради грешките на фелдмаршал Паулус ни има и се резилим навсякъде

Върни се в “ЦСКА”