Мениджърът на Димитър Бербатов - Емил Данчев, вбесен от коментатора на БНТ Петър Василев, обяви в ефира на националната телевизия, че с приказките си той ще откаже неговия клиент от националния тим на България. Данчев се обади по време на почивката на контролата Сърбия - България, за да потърси сметка на известния с прозвището си Петела журналист, защо непрестанно плюе само срещу Бербатов и чии интереси обслужва той. "Искам да попитам: Кой сте вие г-н Василев? Не сте ли специалист по бокс? Чии интереси обслужвате и кой ви плаща за да плюете по Бербатов? С подобни коментари такива като него формират общественото мнение и са на път да откажат Митко от националния тим. Нищо чудно утре Митко да каже: "Добре, щом аз съм причината за слабата игра на България, се отказвам." Ето това може да направи псевдофутболният специалист", заяви вбесеният Данчев.
Данчев е абсолютно прав ! За кво му е на Бербо да играе,като никой не го иска,щото той бил виновен,че онези който играят с него са некадърни,с изключение на Гошо Петков...ДА БЕ 100 % !!! Ми браво,шапка му свалям на Митко,кво му е дала България ? Като беше в цска,го плюеха,сега като е в Юнайтед пак има хора който го плюят !!! ЗАЩО ? Бербо е един от най-добрите в света и трябва да сме горди,че имаме такива играчи ! Вместо да го плюят него,Перуката трябва да се замисли и държавата трябва най-накрая да направи едно адекватно действие за развитие на спорта,а лицето Василев да се застреля..смешник !!! Бербо,по-добре се махни от блатото наречено "БГ Футбол"