Бербо аут от националния ????

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Бербо аут от националния ????

Мнениеот Blue_Lion » 19 ное 2008 22:19

Мениджърът на Димитър Бербатов - Емил Данчев, вбесен от коментатора на БНТ Петър Василев, обяви в ефира на националната телевизия, че с приказките си той ще откаже неговия клиент от националния тим на България. Данчев се обади по време на почивката на контролата Сърбия - България, за да потърси сметка на известния с прозвището си Петела журналист, защо непрестанно плюе само срещу Бербатов и чии интереси обслужва той. "Искам да попитам: Кой сте вие г-н Василев? Не сте ли специалист по бокс? Чии интереси обслужвате и кой ви плаща за да плюете по Бербатов? С подобни коментари такива като него формират общественото мнение и са на път да откажат Митко от националния тим. Нищо чудно утре Митко да каже: "Добре, щом аз съм причината за слабата игра на България, се отказвам." Ето това може да направи псевдофутболният специалист", заяви вбесеният Данчев.

Данчев е абсолютно прав ! За кво му е на Бербо да играе,като никой не го иска,щото той бил виновен,че онези който играят с него са некадърни,с изключение на Гошо Петков...ДА БЕ 100 % !!! Ми браво,шапка му свалям на Митко,кво му е дала България ? Като беше в цска,го плюеха,сега като е в Юнайтед пак има хора който го плюят !!! ЗАЩО ? Бербо е един от най-добрите в света и трябва да сме горди,че имаме такива играчи ! Вместо да го плюят него,Перуката трябва да се замисли и държавата трябва най-накрая да направи едно адекватно действие за развитие на спорта,а лицето Василев да се застреля..смешник !!! Бербо,по-добре се махни от блатото наречено "БГ Футбол" :(
Изображение

Power_Play
Контакти:

Re: Бербо аут от националния ????

Мнениеот Power_Play » 19 ное 2008 22:21

петър василев е прав като има ***** на терена трябжва да се натропа. така че Данчев да си гледа бизнеса кой знае колко още путки заради него са в националния

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 19 ное 2008 22:33

Какво направи Рапунцел (Бербатинка) имитира контузия да излезне да избяга не застана като мъж на терена ми избяга като "*****"! По добре да се махни от колкото да е в тоя отбор само фасони предава! Единствения който играе с Желание и Сърце за този отбор е МАРТИН ПЕТРОВ!!!
А Рапунцел избяга,другите може да бяха на екскурзия но остана до край да изпият горчивата чаша! А тая избяга НЕ НА ТАКИВА В НАЦИОНАЛНИЯ!!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 19 ное 2008 22:35

В Бербатов виждам следващия Хр.Стоичков,само където едини остана до края в националния,за да си вземе премиите ;)
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

KellyB

Мнениеот KellyB » 19 ное 2008 22:37

Да се маха тоя путьо Берби, и без това нищо не играе в националния!

ziper_bg
Контакти:

Мнениеот ziper_bg » 19 ное 2008 22:44

stoi4kov ne izka da 4uva za bg. sega 6te izgonim i berbo. e niq sme ebati i naciqta

Върни се в “Футбол - България”