Дървото -Килиан Шеридън!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Дървото -Килиан Шеридън!

Мнениеот danko_sot » 17 сеп 2010 09:12

Наистина всички цесекари се раздадоха вчера на максимума на възможностите си. Имаше може би един единствен човек, който не го направи. Става въпрос за Килиан Шеридън. Човекът, от който се очакваше най-много от новите ни играчи. Човекът, за който се борихме цяло лято да го вземем. Човекът от Селтик, грандът в шотландския футбол.
А тя каква стана. Най-къпото ни попълнение беше най-бездушен на терена. Опропасти почти всичките ни добри възможности за попадение, а те бяха много. Наистина много, защото Бешикташ се бяха оголили доста отзад в защита. И се чудя защо Делев не се появи въобще в игра. Той щеше да се справи много по-добре от ирландеца. Изобщо Бешикташ ги надценихме много преди мача, а те не впечатлиха с нищо снощи. И ако не беше вялата намеса на Шеридън при фала в последната минута, сега настроението щеше да е съвсем различно. ЦСКА щеше да си тръгне с точка от ада на Инюню.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

kenneth
Контакти:

Re: Дървото -Килиан Шеридън!

Мнениеот kenneth » 17 сеп 2010 09:21

Дано е първия и последен за него слаб мач.

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 17 сеп 2010 09:21

кво да ти кажа бездушник просто вместо цяла България да ликува тоя нещастник провали всичко.Успех и България над всичко!!!!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 17 сеп 2010 09:22

не знам как ще се приеме коментара ми в темата, но бих желал да си кажа и мото мнение... да си призная надявах се, но не вярвах че може да имзъкнете нещо.... както да си призная, че и ние ще бием..докато не свирна съдията аз треперех!
ЦСКА игра доста прилично в дефанзивен план, имаше по чисти положения в офанзивен(учудващо много)... но всяко едно бе прпопилявано слека рака от някой играчи...начело с шеридън(но и маркиньос и не знам кой още)...на всичкото отгоре гола падна пак през шеридън.... браво за играта..жалко за резултата заслужавахте да вкарате 2 гола и да ги биете, а този ирландски национал ли е, какъв е ... но ако за тия пари в България или около българия не може да намерите 2 по- можещи нападателя не знам..все пак с рапид мачовете се надявам да ви донесат поне 4т. .. а и от Порто последния мач може да вземете победа подобно на нас с Лацио миналата година...предполагам ще са се класирали, а и ще имат още един мач(и то гости) от шампионата...така че като нищо ще сте с 7т накрая
Браво за вчера и другия път дано има и точки ;)
Последна промяна от NIKSANA на 17 сеп 2010 09:39, променено общо 2 пъти.
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 17 сеп 2010 09:31

това лайно шеридън да се умита ... вчера провали труда на 10 човека барабар с треньора .. абсолютен келеш ... толкова не съм псувал и Йовов да му се незнае ... :evil: :evil: :evil: успех напред сигурен съм че ще завършите прилично в групата срещу рапид .. 4т са абсолютно възможни :)
Изображение

marcas
Контакти:

Мнениеот marcas » 17 сеп 2010 09:32

Какво да кажа за мача!Много плахо подходихме, липса на самочувствие, припряност, не знам защо се получи така!Още в стартовия състав грешка-това недоразумение Тиеро още колко пъти ще го пробваме , за да разберем , че няма да стане!Единствените хора, от които лъхаше увереност, самочувствие и сигурност бяха Маркиньос и М'Боли.Всички останали бяха много уплашени и неуверени.Много лоша игра на Тошко Янчев!Като цяло играта на ЦСКА не ме задоволи, ако бяхме излезли да играем надъхано и разбира се не ни съпътстваха проблемите от началото на сезона, като нищо щяхме да извлечем по-добър резултат!Соглед моментното ни състояние обаче резултата е нормален.Жалко, че няма кой да реализира създадените положения.Шеридън има 5 мача за ЦСКА и един гол срещу Сливен , като от мач на мач играе по-зле, вчера имаше три топ положения и беше длъжен да вкара поне едно.Жалко , ако продължава така е по-добре да се прибере на Паркхед и да коси тренировъчното игрище!

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 17 сеп 2010 09:34

Той си е ирландец и 5 пари не дава за "евро" успехите на ЦСКА. Дошъл е тук да порита и вземе някой лев от идиотите, който са го взели. Той ако можеше да вкарва, щяха ли да го махнат от Селтик ( не че и те са голям отбор, но все пак) ? Така става като се залага на такива идиоти, а не се пусне някои БГ момче и да му се даде шанс. И да ги пропилее тези положения, поне ще си знаем, че е наш човек, а сега ?

dany01
Контакти:

Мнениеот dany01 » 17 сеп 2010 09:36

Браво на ЦСКА за играта, но браво и на Никсана, който очевидно е от Левски, за коментара! Кой каза, че по форумите имало само идиоти! Признавам, че Левски игра много добре и ги поздравявам. А иначе Шеридън е страшно дърво, а го взеха за повече от Гара. Но Титатните явно не разбират от футбол, как ще вземеш играч, който дори в Селтик не играе. Тия шотланци /знам че тоя е ирландец, но "играеше" в Селтик/ са антиотбори, справка Глазгоу срещу Манчестър - с десет в защита не играят и третодивизионните отбори срещу тях!
А и Бешикташ очевидно ги надценихме. Явно и техния футбол е много зле. Щом Бурса стана шампион, а видяхте как ги наказа един среден европейски отбор, а Фенербахче и Галатасарай изобщо не стигнаха до групите...

vwgolf3gtl
Контакти:

Мнениеот vwgolf3gtl » 17 сеп 2010 09:36

Аз пък си мисля,че Гьоре не избира кои да играят и кои не,не мога да разбера този Павел Виданов защо изобщо играе в ЦСКА и то титуляр,Шеридън и Тонев трябваше да ги смени още на полувреме,но е явно че някой друг казва кой да играе,на Саидходжа трябва да му забранят със закон да играе футбол-май го пуснаха туко виж да го забележи някой скаут от европейските тимове ама уви, той топка не пипна 20 мин.На този етап Тонев не може да бъде конкуренция на Делев ама....интереси

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 17 сеп 2010 09:37

marcas написа:Какво да кажа за мача!Много плахо подходихме, липса на самочувствие, припряност, не знам защо се получи така!Още в стартовия състав грешка-това недоразумение Тиеро още колко пъти ще го пробваме , за да разберем , че няма да стане!Единствените хора, от които лъхаше увереност, самочувствие и сигурност бяха Маркиньос и М'Боли.Всички останали бяха много уплашени и неуверени.Много лоша игра на Тошко Янчев!Като цяло играта на ЦСКА не ме задоволи, ако бяхме излезли да играем надъхано и разбира се не ни съпътстваха проблемите от началото на сезона, като нищо щяхме да извлечем по-добър резултат!Соглед моментното ни състояние обаче резултата е нормален.Жалко, че няма кой да реализира създадените положения.Шеридън има 5 мача за ЦСКА и един гол срещу Сливен , като от мач на мач играе по-зле, вчера имаше три топ положения и беше длъжен да вкара поне едно.Жалко , ако продължава така е по-добре да се прибере на Паркхед и да коси тренировъчното игрище!

Между другото съм напълно съгласен и тряваше да го напиша горе специално за това, което е липсвало на ЦСКА... а именно самочувствието!Ако имахте повече самочувствие(Пенев това го можеше).... щяхте да вкарате по 2 положения!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Върни се в “ЦСКА”