Чаби Алонсо: Кристиано не е обсебен да вкара

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Чаби Алонсо: Кристиано не е обсебен да вкара

Мнениеот RENAULT » 16 сеп 2010 15:36

Изображение
Полузащитникът на Реал Мадрид Чаби Алонсо е сигурен, че съотборникът му Кристиано Роналдо поставя на първо място отбора, а не себе си. "Кристиано не е обсебен да вкара. Единствената му мисъл е да помага", убедено заяви баският халф на пресконференция днес в Мадрид.

"Снощи изпуснахме много възможности, но това е футбол. Всеки може да вкара или да изпусне. Много скоро Кристиано ще реализира", сигурен е Чаби.
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Чаби Алонсо: Кристиано не е обсебен да вкара

Мнениеот Гуу » 16 сеп 2010 15:44

При положение, че му е съотборник какво може да каже. Факт е обаче, че Роналдо си е циция, която не един път е поставяла себе си над отборите, в които играе. Само неговите фенове и хард-привърженици на Реал Мадрид биха отрекли (всъщност едва ли хард-привържениците на Реал ще тръгнат да отричат :roll: ).

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 16 сеп 2010 15:57

Гуу написа:При положение, че му е съотборник какво може да каже. Факт е обаче, че Роналдо си е циция, която не един път е поставяла себе си над отборите, в които играе. Само неговите фенове и хард-привърженици на Реал Мадрид биха отрекли (всъщност едва ли хард-привържениците на Реал ще тръгнат да отричат :roll: ).

Може ли да те попитам кога за последно гледам мач на Реал. Не отричам, че Роналдо е лакум или "циция" както го нарачаш, но от както е в Реал стана много комбинативен. Презминалия сезон пак по-често разчиташе на индивидуални пробиви. Но Моу въпреки малкото тренировки, го е научил да играе повече за отбора от колкото за себе си. И трите мача от началото на сезона го доказват :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 16 сеп 2010 16:04

bojkyy написа:
Гуу написа:При положение, че му е съотборник какво може да каже. Факт е обаче, че Роналдо си е циция, която не един път е поставяла себе си над отборите, в които играе. Само неговите фенове и хард-привърженици на Реал Мадрид биха отрекли (всъщност едва ли хард-привържениците на Реал ще тръгнат да отричат :roll: ).

Може ли да те попитам кога за последно гледам мач на Реал. Не отричам, че Роналдо е лакум или "циция" както го нарачаш, но от както е в Реал стана много комбинативен. Презминалия сезон пак по-често разчиташе на индивидуални пробиви. Но Моу въпреки малкото тренировки, го е научил да играе повече за отбора от колкото за себе си. И трите мача от началото на сезона го доказват :)

Скоро не съм гледал (тоест този сезон), признавам си. Най-вече с изявите си за Манчестър Юнайтед и националния отбор на Португалия и миналата година с екипа на Реал съм си изградил един никак не хубав образ на Роналдо. Да ти кажа честно малко ми е трудно да си представя някаква кой знае каква промяна в играта, мисленето и поведението му на терена, поне това няма как да се случи толкова бързо, тоест непосредствено след пристигането на Моуриньо. ;)

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 16 сеп 2010 16:11

Гуу написа:
bojkyy написа:

Скоро не съм гледал (тоест този сезон), признавам си. Най-вече с изявите си за Манчестър Юнайтед и националния отбор на Португалия и миналата година с екипа на Реал съм си изградил един никак не хубав образ на Роналдо. Да ти кажа честно малко ми е трудно да си представя някаква кой знае каква промяна в играта, мисленето и поведението му на терена, поне това няма как да се случи толкова бързо, тоест непосредствено след пристигането на Моуриньо. ;)

Именно заради малкото време може да се дължи алчноста му на моменти,но въпреки това промяната е голяма. Истегли си мача с Аякс примерно, при 2 ситуации, които можеше сам да завърши, той избра по правилното и изведе Игуаин, но друг е въпроса, че той беше трагичен и изпусна няколко пъти сам срещу вратаря

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 16 сеп 2010 18:33

Аз, като фен на Байерн ще ви кажа, че Моу има тези навици или свойства, да ги наречем да налага правила-закони на футбалерите, които тренира в личен аспект.Пример ще дам с Лусио.Като беше в Байерн бягаше като изтърван през целия терен и искаше да играе като халф-нападател-защитник и какво ли още не.От там естествено страдаше целия отбор и най-вече в защитен план.Отиде в Интер при Моу и онзи като му е казал пред центъра само при статични положения и видяхте миналия сезон какво стана и как играеше копеленцето.Мисълта ми е , че ако има някой, който да накара Гела да играе комбинативно това е само Жозе.Въпроса е, че за това си иска време!Успех на Реал, симпатяги са ми, особенно след като посетих града и стадиона това лято!!!

Поздрави от Мюнхен!

Mia san Mia!!!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 16 сеп 2010 18:39

Батстанчо написа:Аз, като фен на Байерн ще ви кажа, че Моу има тези навици или свойства, да ги наречем да налага правила-закони на футбалерите, които тренира в личен аспект.Пример ще дам с Лусио.Като беше в Байерн бягаше като изтърван през целия терен и искаше да играе като халф-нападател-защитник и какво ли още не.От там естествено страдаше целия отбор и най-вече в защитен план.Отиде в Интер при Моу и онзи като му е казал пред центъра само при статични положения и видяхте миналия сезон какво стана и как играеше копеленцето.Мисълта ми е , че ако има някой, който да накара Гела да играе комбинативно това е само Жозе.Въпроса е, че за това си иска време!Успех на Реал, симпатяги са ми, особенно след като посетих града и стадиона това лято!!!

Поздрави от Мюнхен!

Mia san Mia!!!

Благодаря за пожеланията, завиждам ти, че си успял да посетиш това митично място Сантяго Бернабеу. Късмет и за Байерн в Бундеслигата и ШЛ. Дано се паднем на финал 2та отбора. Но пожеланието ми за късмет е до края на 1/2 финалите ;)

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 16 сеп 2010 19:50

Споко Манчовците се надъхват на Байерн :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 17 сеп 2010 12:49

RENAULT написа:Изображение
Полузащитникът на Реал Мадрид Чаби Алонсо е сигурен, че съотборникът му Кристиано Роналдо поставя на първо място отбора, а не себе си. "Кристиано не е обсебен да вкара. Единствената му мисъл е да помага", убедено заяви баският халф на пресконференция днес в Мадрид.

"Снощи изпуснахме много възможности, но това е футбол. Всеки може да вкара или да изпусне. Много скоро Кристиано ще реализира", сигурен е Чаби.

Много ви се моля да изписвате името на футболиста правилно:----------XAVI ALONSO --------ЧАВИ АЛОНСО ;)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 17 сеп 2010 13:10

zuekaa написа:
RENAULT написа:Изображение

Много ви се моля да изписвате името на футболиста правилно:----------XAVI ALONSO --------ЧАВИ АЛОНСО ;)

И аз ти се моля преди да правиш забележки провери как се пише наистина....
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0% ... 1%81%D0%BE

Всичко зависи от преводача......и от превода....
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Върни се в “Реал Мадрид”