Форум"Левски"-проявете малко разбиране!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Форум"Левски"-проявете малко разбиране!

Мнениеот Синьо сърце » 13 сеп 2010 22:06

Умолявам сините фенове да поспрат малко заяжданията с червения лагер!Имаме си сериозни проблеми за решаване,важен мач в четвъртък,важно гостуване във Варна...Дайде да гледаме в нашта си паничка,да не изпаднем в неловка ситуация като други...И аз споря с тях,но да им се публикува стихче за Бешикташ и как им се разпродава отбора,не е редно!Разбирам,че сред тях има индивиди,дето много дразнят,има и провокатори(ние не че сме цвете ;) ),но проявете малко уважение към читавите армейци,а те не са малко...Спомнете си преди една година ние в каква ситуация бяхме-да,сега вятърът надува нашите платна,но все пак си спомнете!С глупави заяждания нищо не се постига,оставете ги малко на мира.Истинските сред тях обичат отбора си не по-малко от нас и страдат-за тях ми е думата,другите не ме вълнуват...
С пълното съзнание,че не съм човекът,дето ще ви казва какво да правите написах това. Достойните противници заслужават уважение-така мисля аз,без претенции да съм прав!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

nikit0o_ndn
Контакти:

Re: Форум"Левски"-проявете малко разбиране!

Мнениеот nikit0o_ndn » 13 сеп 2010 22:13

И аз така мисля.Няма смисъл от заяждане не знеем кога и ние ще изпаднем в такава дупка!!! И нека не вирваме глави че левски е суперотбор и няма конкуренция в бг и ще прескочи групите.Все още има много неша да учим :)

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 13 сеп 2010 22:14

Сега ще дойдете на наш'та, ама няма да стане!!! Палячовци!!!

rfecBG
Контакти:

Мнениеот rfecBG » 13 сеп 2010 22:14

Аз мисля , че нямаме основателно право да се заяждаме с червените фенове , миналата година бяхме в същата дупка ! :)

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 13 сеп 2010 22:18

Синьо сърце написа:Умолявам сините фенове да поспрат малко заяжданията с червения лагер!Имаме си сериозни проблеми за решаване,важен мач в четвъртък,важно гостуване във Варна...Дайде да гледаме в нашта си паничка,да не изпаднем в неловка ситуация като други...И аз споря с тях,но да им се публикува стихче за Бешикташ и как им се разпродава отбора,не е редно!Разбирам,че сред тях има индивиди,дето много дразнят,има и провокатори(ние не че сме цвете ;) ),но проявете малко уважение към читавите армейци,а те не са малко...Спомнете си преди една година ние в каква ситуация бяхме-да,сега вятърът надува нашите платна,но все пак си спомнете!С глупави заяждания нищо не се постига,оставете ги малко на мира.Истинските сред тях обичат отбора си не по-малко от нас и страдат-за тях ми е думата,другите не ме вълнуват...
С пълното съзнание,че не съм човекът,дето ще ви казва какво да правите написах това. Достойните противници заслужават уважение-така мисля аз,без претенции да съм прав!

РЕСПЕКТ към теб!В други теми съм писал,че колелото се върти, и накрая пак си остават едни - Левски и ЦСКА!
Последна промяна от ***cska*** на 13 сеп 2010 22:20, променено общо 1 път.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 сеп 2010 22:20

Levskar_90 написа:
rosen_1914 написа:Имаме, те са комунисти и заслужават да се гаврим с тях.

:lol: :lol: :lol: Така е !!! БКП им е родна партия, а и те ляха помия миналата година ;)

Е,кат са ляли помия,да падаме на помиярско ниво ли?
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 сеп 2010 22:28

Синьо сърце написа:Умолявам сините фенове да поспрат малко заяжданията с червения лагер!Имаме си сериозни проблеми за решаване,важен мач в четвъртък,важно гостуване във Варна...Дайде да гледаме в нашта си паничка,да не изпаднем в неловка ситуация като други...И аз споря с тях,но да им се публикува стихче за Бешикташ и как им се разпродава отбора,не е редно!Разбирам,че сред тях има индивиди,дето много дразнят,има и провокатори(ние не че сме цвете ;) ),но проявете малко уважение към читавите армейци,а те не са малко...Спомнете си преди една година ние в каква ситуация бяхме-да,сега вятърът надува нашите платна,но все пак си спомнете!С глупави заяждания нищо не се постига,оставете ги малко на мира.Истинските сред тях обичат отбора си не по-малко от нас и страдат-за тях ми е думата,другите не ме вълнуват...

Абсолютно си прав и те подкрепям изцяло. ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 13 сеп 2010 22:33

и какво точно му е на отбора на ЦСКА нормално равен с Литекс това не е издънка-ние миналия шампионат направихме 2;2.Това за темите ,Синьо сърце-ти не можеш да промениш хората ,защото всеки има своето виждане,всеки е изпитал псувните на Цесекарите-така че мисията ти МИРОТВОРЕЦ е меко казано-неизпълнима.Моето мнение да ти го кажа ли -ами кума ми е Цесекар с него си говорим и си пийваме без проблем.

пп.Разни хора разни идеали ето това.Не разваляй съперничеството ни с армейците-да не вземем утре да се целуваме вече с тях. :) :) ;)
Последна промяна от zlatan на 13 сеп 2010 22:34, променено общо 1 път.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 сеп 2010 22:43

zlatan написа:и какво точно му е на отбора на ЦСКА нормално равен с Литекс това не е издънка-ние миналия шампионат направихме 2;2.Това за темите ,Синьо сърце-ти не можеш да промениш хората ,защото всеки има своето виждане,всеки е изпитал псувните на Цесекарите-така че мисията ти МИРОТВОРЕЦ е меко казано-неизпълнима.Моето мнение да ти го кажа ли -ами кума ми е Цесекар с него си говорим и си пийваме без проблем.

пп.Разни хора разни идеали ето това.Не разваляй съперничеството ни с армейците-да не вземем утре да се целуваме вече с тях. :) :) ;)

В никакъв случай миротворец!Нито искам,а и мога да променям хората!Разбрал си ме грешно-става въпрос за елементарно уважение,и то към тези,които са проявили същото уважение към нас!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 13 сеп 2010 22:48

разбрах те ,но си мисля че те тези Армейци също знаят че тук в този форум има Левскари които ги уважават като съперници,но знай че аз също подкрепям твоите думи.Успех на Левски и ЦСКА в сряда знам че ще буде много тежко и на двата ни отбора.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Левски”