Вратарят на Левски Кирил Акалски тренира самостоятелно на стадион „Георги Аспарухов”, защото е претърпял лек пътно транспортен инцидент, научи Гонг.
Бившият футболист на Локомотив Пловдив е направил лека катастрофа и това е причината сега да не е напълно готов за натоварвания.
Не става въпрос обаче за някакъв тежък инцидент и за сериозни здравословни проблеми с Кирил Акалски.
Днес Ясен Петров разчиташе на двама вратари, защото Георги Петков проведе възстановително занимание. На линия бяха Божидар Митрев и Цветан Димитров.
Вратар на Левски претърпя катастрофа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Вратар на Левски претърпя катастрофа
Добре е, че нищо му няма.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
И аз онази вечер!Едно дупе с търговишка регистрация се опита да мине м/у мен и една 7-ца на червен светофар-било хлъзгаво! 

- shamana1912
kalo написа:И аз онази вечер!Едно дупе с търговишка регистрация се опита да мине м/у мен и една 7-ца на червен светофар-било хлъзгаво!
Ти тренираш ли на облекчен режим?

-
kalo написа:И аз онази вечер!Едно дупе с търговишка регистрация се опита да мине м/у мен и една 7-ца на червен светофар-било хлъзгаво!
Какво ни занимаваш с твойте шофьорски неволи!
миле гърбавия написа:kalo написа:И аз онази вечер!Едно дупе с търговишка регистрация се опита да мине м/у мен и една 7-ца на червен светофар-било хлъзгаво!
Какво ни занимаваш с твойте шофьорски неволи!
Като си немам гърбица...!

Това не е тема и какво очаквате да бъде мнението ни, съжаление или похвала. Такива неща се случват ежедневно. Оставете човека на мира.
По-важното е кога ще го видим в игра.