Аз гася телевизора
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Аз гася телевизора
Не че някой му пука дали ще гледам мача или не, но все пак исках да ви пожелая на вас приятно гледане.. I have no more нерви 

Re: Аз гася телевизора
И аз направих същото!

чакаме още 5-6 фала за достойна загуба....
KURViiiiiiiiiiiii vun si4ki ot toq nacionalen! Da go zakriqt po-dobre! Samo sram nosat na BULGARIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E i az izgasih televizora ve4e !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne sum mazohist!!!
Съгласен съм. Барбито се отказа... Как сега да играят тея момчета на по 20 години дето са.... 4ти гол... А има още 1 4ас.
Според мен 11-2 ще е резултата. Залагам пари. Надявам се да скочат младите и да докажат че са българи а не барбита. Толкоз.
Според мен 11-2 ще е резултата. Залагам пари. Надявам се да скочат младите и да докажат че са българи а не барбита. Толкоз.
От утре съм локомотивец!
Най-новия лаф - Ебаси защитата - като на Кенеди охраната... 

tova si e skandal za bulgariq.kade gi ostavi be berbatov mom4etata da se mu4at.pove4e nqma6 mqsto za nacionalniq ti nerazumni urode
Kav e toq mahlenski ma4 be?!?!?!?!!?!?! Tva nqkva gradivna, smislena kontrola li e, ili nqkvo ma4le??? Mi da bqha otvorili skara - bira i pleskavica po strani4nata liniq, ako praim benefis. Ako celta e da napraim 6:5 za kef, to tva e sme6no i jalko. 6to za gluposti! Mnoo hubavo si izleze Berbo, ebati sme6niqt ma4. 4ovek trqa si ima dostoinstvo, profesionalizam i t.n. I az da sam, da mi 4ypqt krakata po 3 pati na sedmica v Angliq, mi az 6e si izleza. Bati balkanskata istoriq.

Без мисъл няма смисъл.
Върни се в “Футбол - България”